Προς το περιεχόμενο

Πολύ περίεργο πρόβλημα με Moder/Router Belkin

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ανοιχτο το δικτυο?

Nope αλλα πριν απο λίγο το δοκιμασα και με ανοιχτο δίκτυο και παλι τα ίδια...

Δημοσ.

αρα οτι και να εχεις κανει αυτο γινεται.αρα μαλλον μπουκωμα του ρουτερ.τα παντα εκανες.ανοιχτο κλειστο b mode αλλους drivers.τελευταιο firmware.Μετα μου λενε γιατι βριζω τα belkin σαν adsl router.

Δημοσ.

Μα καλά οτι και router να ηταν ειναι δυνατόν να μπουκώνει απο αυτον τον φοβερό φόρτο εργασίας <<σύνδεση στο internet + μεταφορά αρχείου>> ??? :shock: :shock:

Δημοσ.

το παραξενο δεν ειναι οτι μπουκωνει και αργει το ιντερνετ λογω της μεγαλης μεταφορας αλλα οτι ειναι σαν να πεφτει.και εγω οταν μεταφερω αρχεια ασυρματα και το πιτταρω(thomson 784) το ιντερνετ πηγαινει πιο αργα αλλα εχω ιντερνετ δεν ειναι σαν να ειναι κομμενο.απλα αργει γιατι του σκιζω το wireless και δεν εχει qos οτι θελω το ιντερνετ να εχει προτεραιοτητα απο το lan

και το παραξενο ειναι σαν να χανουν ip τα Pc αφου βγαινει κιτρινο τετραγωνακι.επισης ο φιλος μας αν ειχε καρτες n θα μπορουσε να δοκιμαζε να παιξει σε N να δει αν θα γινεται και τοτε.αφου το N ειναι 150 η 300 ισως να μην το μπουκωνει .βεβαια μπορει και το αναποδο.λογω παραπανω transfer απο το g να μπουκωνει χειροτερα.πιο πολλα data Να μεταφερει

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίξει χωρίς καθόλου dhcp και βάλει παντού καρφωτές τις ip μήπως κάνει καμία διαφορά αυτο :unsure:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίξει χωρίς καθόλου dhcp και βάλει παντού καρφωτές τις ip μήπως κάνει καμία διαφορά αυτο :unsure:

Στα δικά μου pc δοκίμασα και με καρφωτές.. και δεν αλλάξε κάτι .. Στο lap της κοπέλας μου δεν μπορώ έχω πρόσβαση αυτή την στιγμή και εκείνη δεν έχει τις απαραίτητες γνώσης για να το κάνει!! :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...