wolf_2002 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ναι 2 σλοτ εχει το δευτερο. Δεν υπαρχει ουτως ή αλλως μνημη των 6gb ram για να ειχε 1 σλοτ. Τσιμπα το xps... Δεν θα το μετανιωσεις! Αυτο θα παρω το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει το καινουργιο το πληκτρολογιο με τους αριθμους μαζεμενους οπως βγαινουν τωρα τα περισσοτερα λαπτοπ. εκτος αν κανω λαθος...
tsourakis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως το έχω καλοδεί αυτό το λάπτοπ, και λέω να το τσιμπήσω...Αλήθεια αυτός ο δίσκος είναι καλός για το συγκεκριμένο λάπτοπ...? Θα το προτείνατε..? Υ/Γ: Ο επεξεργαστής δεν είναι καθόλου ξεπερασμένος φίλοι μου...Ίσα ίσα, είναι εξαιρετικός...!
jmallen3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 τον σκληρο αυτο τον εχω βαλει και εγω στο δικο μου λαπτοπ που βλεπετε στην υπογραφη μου και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ γρηγορος! τον συστηνω στα σιγουρα...!
xristoforos89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως το έχω καλοδεί αυτό το λάπτοπ, και λέω να το τσιμπήσω...Αλήθεια αυτός ο δίσκος είναι καλός για το συγκεκριμένο λάπτοπ...? Θα το προτείνατε..? Υ/Γ: Ο επεξεργαστής δεν είναι καθόλου ξεπερασμένος φίλοι μου...Ίσα ίσα, είναι εξαιρετικός...! Στο ιδιο λαπτοπ εχει καταληξει και το παιδι παραπανω. Ναι ο δισκος ειναι πολυ καλος. Και μεγαλης χωρητικοτητας αλλα και πολυ πιο γρηγορος απο εναν κοινο δισκο στις 7200 στροφες. Αυτο θα παρω το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει το καινουργιο το πληκτρολογιο με τους αριθμους μαζεμενους οπως βγαινουν τωρα τα περισσοτερα λαπτοπ. εκτος αν κανω λαθος... Δεν κανεις λαθος. Το συγκεκριμενο dell δεν εχει ξεχωριστο αριθμοπληκτρολογιο. Αυτο συμβαινει -κυριως- λογω του οτι ειναι τα ηχεια δεξια και αριστερα.
wolf_2002 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω παιδια για ολη την βοηθεια ! Τελικα παράγγειλα αυτο που προτεινατε κ εσεις http://www.skroutz.gr/s/325439/Dell-XPS-15-L501x.html. Αυριο θα το εχω οποτε θα σας πω και εντυπωσεις.
wolf_2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα παιδιά! Πριν κάποιους μήνες είχα ζητήσει βοήθεια για την αγορά laptop ! τώρα νομίζω ήρθε η ώρα να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου! Ήταν το Dell XPS 15 L501x που πήρα! Τελικά είχατε δίκιο! Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, ο ήχος του είναι απίστευτος δεν πίστευα οτι θα μπορούσα να ακούω έτσι μουσική από laptop . Μπορώ και κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς κολλήματα. Από θερμοκρασίες νομίζω καλά πάει, του έχω κ μια βάση απο κάτω με ανεμιστήρα όποτε είμαστε κομπλέ! Ευχαριστώ και πάλι!!!
kinezos_emporos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ προσωπικά έχω ένα hp pavilion dv6 1315 sv αγορασμένο προ διετίας (CPU Intel Dual Core 2.1 GHz, RAM 4 GB, Κάρτα γραφικών 512 Mb, HHD στις 540 rpm 320 Gb με windows 7 Premium 32 Bit) και ακόμα δουλεύει στην εντέλεια (το κόβω να το έχω καμιά 5ετία ακόμα (χρήση: διαχείριση eshop, μουσική, ταινίες, social, pro evolution) ---ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ--- Αφού το θέλεις για μέτρια χρήση και δεν διαθέτεις και σημαντικό budget (έχουμε και οικονομική κρίση... ) θα σου πρότεινα το πιο οικονομικό Τα next generation κτλ είναι παπαριές για να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το άλλο είναι μάπα. Και τα λεφτά που θα γλυτώσεις πάρε την κοπέλα σου και πηγαίνετε για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Η ωραία ζωή είναι μακριά από τα λούσα... Φυσικά αν ήθελες το PC για τσίτες [b/] θα σου πρότεινα το καλύτερο σε επιδόσεις
wolf_2002 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ προσωπικά έχω ένα hp pavilion dv6 1315 sv αγορασμένο προ διετίας (CPU Intel Dual Core 2.1 GHz, RAM 4 GB, Κάρτα γραφικών 512 Mb, HHD στις 540 rpm 320 Gb με windows 7 Premium 32 Bit) και ακόμα δουλεύει στην εντέλεια (το κόβω να το έχω καμιά 5ετία ακόμα (χρήση: διαχείριση eshop, μουσική, ταινίες, social, pro evolution) ---ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ--- Αφού το θέλεις για μέτρια χρήση και δεν διαθέτεις και σημαντικό budget (έχουμε και οικονομική κρίση... ) θα σου πρότεινα το πιο οικονομικό Τα next generation κτλ είναι παπαριές για να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το άλλο είναι μάπα. Και τα λεφτά που θα γλυτώσεις πάρε την κοπέλα σου και πηγαίνετε για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Η ωραία ζωή είναι μακριά από τα λούσα... Φυσικά αν ήθελες το PC για τσίτες [b/] θα σου πρότεινα το καλύτερο σε επιδόσεις καλημερα! Το εχω ηδη το laptop εντυπωσεις εγραψα απλως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα