Προς το περιεχόμενο

Opera και στοιχεία σύνδεσης σε σελίδες.

Mantis_C_P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την τελευταία έκδοση του opera αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σε κάποιες σελίδες πρέπει για να συνδεθώ να γράψω ένα username και ένα password. Μέχρι εκεί όλα καλά. Αφού λοιπόν στην συγκεκριμένη σελίδα διεκπεραιώσω την εργασία αποσυνδέομαι κανονικά. Όταν αποφασίσω να ξανασυνδεθώ για να δώσω πάλι username και password (άλλα στοιχεία αυτή την φορά για άλλο πελάτη) τότε μου έχει κρατημένα από την προηγούμενη επίσκεψη τα user και pass και με βάζει στον προηγούμενο λογαριασμό.

Πρέπει να κλείσω το opera να το ξανανοίξω για να μπορέσω να περάσω τα καινούργια στοιχεία.

Τι παίζει και πως το απενεργοποιώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δε ξέρω να κάνει κάτι τέτοιο ο Opera και δεν έχει και νόημα να το κάνει. Για να κρατήσει ο Opera wand passwords πρέπει εσύ να το επιλέξεις και για να τους βάλει μετά πρέπει εσύ να το κάνεις, δε τους βάζει μόνος του.

Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι λες και δεν κάνεις πετυχημένο logout. Ακόμα δε καταλαβαίνω τί εννοείς "με βάζει στον προηγούμενο λογαριασμό", δε περιγράφεις τη διαδικασία.

Πάντως για να μη πολυλογούμε, δοκίμασε απλά να ανοίγεις ένα private tab κάθε φορά και να δουλέυεις μέσα από αυτό, μόλις το κλείνεις δεν αποθηκεύονται cookies κτλ.

Δημοσ.

Ίσως να μην είμουν αρκετά σαφής.

Θέλω να στείλω στο taxisnet το ΦΠΑ ενός πελάτη μου . Συνδέομαι με τους κωδικούς του (user-pass) , το καταχωρώ και αποσυνδέομαι με την διαδιακασία που ορίζει η ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

Όταν πάω πάλι να στείλω το ΦΠΑ ενός άλλου πελάτη με άλλα user-pass τότε με συνδέει απευθείας χωρίς να μου δείχνει την σελίδα για να καταχωρήσω τα νέα user-pass , στα στοιχεία του προηγούμενου που μόλις είχα στείλει το ΦΠΑ .

Αν και ξετίκαρα αυτό που μου αναφέραται δεν άλλαξε κάτι.

Μου κάνει εντύπωση γιατί με καμία έκδοση του opera μέχρι τώρα δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αφού αποσυνδεθείς, δοκίμασε να σβήσεις τα cookies που κρατούνται αποθηκευμένα και προσπάθησε να ξανασυνδεθείς...

Με private tab "ίσως" δεν δουλέψει αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και αυτή τη λύση.

Δημοσ.

Με private tab δεν αποθηκεύει τα cookies, οπότε αντί να παίζεις χειροκίνητα, το ίδιο πράγμα είναι. Αν είναι θέμα cookies, τότε το private tab θα δώσει τη λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...