Προς το περιεχόμενο

Το PC τα έφτυσε. Άμεση ανάγκη για αγορά Νέου Συστήματος

some1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E βάλε τον 1090Τ τουλάχιστον :P

Δεν τον έβαλα γιατί δεν θα κάνει Overclock και εκτός από αυτό σε 3 μήνες έρχονται επιτέλους οι μπουλντόζες :P

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν τον έβαλα γιατί δεν θα κάνει Overclock και εκτός από αυτό σε 3 μήνες έρχονται επιτέλους οι μπουλντόζες :P

3 μήνες επιτέλους ε; Αργούννννννννννννννν ρε :P

Δημοσ.

Ναι η τελική ημερομηνία λένε .

Δεν πειράζει θα αντέξει μέχρι τότε ο 1090T :devil: :lol:

χμμμμμμμμμμ λες να αντέξω 3 μήνες χωρίς ένα λίφτινγκ;;; :lol: :devil:

Δημοσ.

Καρμεν, από οτι βλέπω τα coolerακια είναι Socket 1156, ενώ εμείς έχουμε Socket 1155???

Μπαίνει το cooleraki dont worry

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό νομίζω με "χαλάει" λίγο... Δεν θα ήταν πιο συνετό να επενδύσω σε κάποιο modular PSU? Η ισχύς του στα 500W είναι αρκετή;

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό νομίζω με "χαλάει" λίγο... Δεν θα ήταν πιο συνετό να επενδύσω σε κάποιο modular PSU? Η ισχύς του στα 500W είναι αρκετή;

Καλά το σκέφτεσαι το τροφοδοτικό δε χάνετε απλά θα είναι πιο ακριβό όμως...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα 500W ,εκτός και εαν θελήσεις στο μέλλον να βάλεις καμιά ποιο ενεργοβορα κάρτα γραφικών .

Τελικά στην σύνθεση της καρμεν κατέληξες ;

Δημοσ.

Ναι της Κάρμεν σκέφτομαι να τολμήσω. Τα 500W θα είναι σίγουρα ΟΚ για τον SSD και δύο ακόμα HD Drives?

Δημοσ.

Κοιτά οι δίσκοι δεν καινέ τίποτε ούτε 10Watt οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα .Επειδή σε βλέπω επιφυλακτικό πάρε το 600Wνα είναι και ποιο άνετο το τροφοδοτικό αλλα και εσύ ^_^ .

Δημοσ.

Ερώτηση: Τον SSD που πρότεινε η Κάρμεν "ssd: OCZ Solid 3 SATA III 2.5" SSD 120GB 184.88" τον βρίσκω μόνο στο vision studio Θεσ/νίκη; Αν ναι θα πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο.

Δημοσ.

Βιάζομαι και δεν ξέρω μήπως καθυστερήσει περισσότερο από Θεσ/νίκη. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα

Τροφοδότικα βλέπω προτείνετε corsair. Εγώ σκέφτηκα αυτό πιο πολύ με κριτήριο τα modular cables Που θεωρώ απαραίτητα: CoolerMaster-Silent-Pro-PSU-500W.

Δημοσ.

Εάν μπορείς καντους ένα τηλέφωνο και ρωτά τους πόσο θα κάνει .Μην νομίζεις ότι το πλαίσιο θα τα έχει άμεσα διαθέσιμα.

Το cooler master είναι αρκετά ακριβό εγώ εάν δεν θέλεις corsair θα σου πρότεινα κάποιο enermax η κάποιο thermaltake

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...