ThanosA Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Καλημερα..Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το visual hub ή το quick time για να βαζω τα videos στο iphone..Το προβλημα ειναι πως πολλες φορες δεν γινεται σωστα η διαδικασια και εχω pixelization effect.. Θα ηθελα ενα προγραμμα που να του δινεις το source ας πουμε ενα mkv ή mp4 720p και να στο κανει στην καλυτερη δυνατη αναλυση για το iphone 4..Επισης να εχω και την δυνατοτητα για trim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://handbrake.fr/ Εδώ είσαι, νομίζω. Λέω να το χρησιμποιήσω για να περάσω τα southpark στο iphone για τις διακοπές Με υπότιτλους ΔΕΝ έχω δοκιμάσει και αν κάποιος μπορεί να βρει μια λύση θα ήμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Για τα AVI (divx), το Handbreak είναι πολύ καλή λύση. Για τα MKV όμως υπάρχει άλλη λύση λιγότερο χρονοβόρα: Συνήθως, το MKV περιέχει ένα video stream κωδικοποιημένο σε MPEG4 H.264 και ένα audio stream κωδικοποιημένο σε Dolby Digital. Το Apple TV θέλει MP4 που να περιέχει ένα video stream κωδικοποιημένο σε MPEG4 H.264 και ένα audio stream κωδικοποιημένο σε AAC. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να εξαγάγεις τα H.264 & Dolby Digital streams από το MKV, να μετατρέψεις το Dolby Digital σε AAC και τέλος να φτιάξεις ένα MP4 που να περιέχει το H.264 και το AAC. Ο πιο εύκολος (1 click) τρόπος που βρήκα για να το κάνω αυτό σε Mac είναι με το δωρεάν Smart Converter. Η ποιότητα της εικόνας δεν επηρεάζεται καθόλου (το H.264 video stream μένει απείραχτο) και η διαδικασία κρατάει περίπου 1-2 λεπτά για κάθε ταινία, όσο δηλαδή χρειάζεται για να γίνει η μετατροπή του ήχου σε AAC. Για προσθήκη "soft" (δηλαδή που να τους απ/ενεργοποιούμε κατά βούληση) υποτίτλων στα MP4, μπορείτε να δοκιμάσετε το Muxo. Είναι δωρεάν και μέσα σε δευτερόλεπτα παίρνει το SRT και το ενσωματώνει στο MP4. Άλλες λύσεις (αλλά όχι δωρεάν) είναι το iSubtitle και το RoadMovie που εκτός από την προσθήκη υποτίτλων όπως το Muxo, μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα, όπως μετατροπή του video και αυτόματο κατέβασμα εξωφύλλου και λοιπών metadata από το Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.