Προς το περιεχόμενο

Kληση στο μετρο!

Andy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling
Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling

195788_223755960981870_7476147_n.jpg

διαλεγω το 1 και δηλωνω ενοχος "as charged"

δυστυχως σου ελαχε η 2η επιλογη εσενα...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο οσο ξερω η "μεταπωληση" εισιτηριου απαγορευεται.Το να το "χαρισεις" σε καποιον αλλον προφανως απαγορευεται αλλα δεν μπορει να ελεγχθει.

Καλα εγω συνηθως βρισκω η δινω σε αλλους. Αυτος ο νομος που απαγορευει το να χαρισεις το εισιτηριο σου, δεν ξερω πρωτον αν ειναι αντισυνταγματικος, και δευτερον , ειναι τοσο ηλιθιος , σαν να σου λενε "Αν αγορασεις μια τυροπιτα, δεν μπορεις να φας τη μιση και να δωσεις την υπολοιπη σε αλλον"

Δημοσ.

Συγνωμη ρε φιλε αν παρω το μετρο για 2 στασεις δηλαδη γιατι να πληρωσω 1,40 ευρω?Το να πας απο Πειραια-Κηφησια νταξει αξιζει αλλα για 2 στασεις?

Επισης δεν εχω ακουσει πουθενα οτι το κρατος εχει δικαιωμα να κλεβει τους πολιτες του.Αφου λοιπον καθημερινα με κλεβουν ας τους κλεψω και εγω καμια φορα.

Δημοσ.

Καλα εγω συνηθως βρισκω η δινω σε αλλους. Αυτος ο νομος που απαγορευει το να χαρισεις το εισιτηριο σου, δεν ξερω πρωτον αν ειναι αντισυνταγματικος, και δευτερον , ειναι τοσο ηλιθιος , σαν να σου λενε "Αν αγορασεις μια τυροπιτα, δεν μπορεις να φας τη μιση και να δωσεις την υπολοιπη σε αλλον"

αλλο η μεταπωληση αλλο το να το χαρισεις.

απο πισω γραφει οτι ειναι παρανομο αυτο,αλλα δε ξερω αν ειναι οντως παρανομο η εκφοβιστικο

Δημοσ.

Συγνωμη ρε φιλε αν παρω το μετρο για 2 στασεις δηλαδη γιατι να πληρωσω 1,40 ευρω?Το να πας απο Πειραια-Κηφησια νταξει αξιζει αλλα για 2 στασεις?

Επισης δεν εχω ακουσει πουθενα οτι το κρατος εχει δικαιωμα να κλεβει τους πολιτες του.Αφου λοιπον καθημερινα με κλεβουν ας τους κλεψω και εγω καμια φορα.

Φιλε μου κανεις δεν ειπε οτι ειναι σωστη η τιμη , δικαιη κλπ κλπ

Δυστυχως δεν εξεταζουμε αυτο εδω.Το θεμα ειναι αλλο (δες πρωτο ποστ)

κλεβεις..σε πιανουν..δεξου τις συνεπειες...αυτο λεμε.

Αν εσυ το κλεψιμο του κρατους το εχεις σαν δικαιολογια για να κλεψεις , επιλογη σου.Πραττοντας αυτο απλα θετεις τον εαυτο σου στο ιδιο επιπεδο με το κρατος.Αλλα ξαναλεω αυτο ειναι αλλο θεμα

Το θεμα ηταν οτι το παλικαρι δεν χτυπησε εισιτηριο για χιλιους δυο λογους , τον μαγκωσαν , τον πηγαν για εξακριβωση και του κοψανε κληση....

Δημοσ.

"Αν αγορασεις μια τυροπιτα, δεν μπορεις να φας τη μιση και να δωσεις την υπολοιπη σε αλλον"

συμφωνω με την τακτικη να δινεις το εισητηριο, αλλα το παραδειγμα σου ειναι εντελως αστοχο. :rolleyes:

στη μια περιπτωση αγοραζεις προιον, στην αλλη αγοραζεις υπηρεσια.

Δημοσ.

Δεν σε ενδιαφερει αν ειναι αντισυνταγματικος...θα πας το κρατος σε δικη μηπως?

Σε ενδιαφερει οτι ειναι "ηλιθιος"...χαρισε το λοιπον το εισιτηριο και αστους να ψαχνονται :)

Δημοσ.

συμφωνω με την τακτικη να δινεις το εισητηριο, αλλα το παραδειγμα σου ειναι εντελως αστοχο. :rolleyes:

στη μια περιπτωση αγοραζεις προιον, στην αλλη αγοραζεις υπηρεσια.

Το ιδιο ειναι ομως νομικα.Εκτος αν εχουν βγαλει δικο τους νομο που λεει να μην βοηθαμε τον συνανθρωπο μας και να μην χαριζουμε τιποτα.

Δημοσ.

hashashin καμια σχεση, αυτο λεω.

οταν πχ. καθε τριτη η πιτσα χατ εχει "φαε οσο θες με 5 ευρω" μπορω να πληρωσω 5 ευρω και να δινω και στους φιλους μου να φανε;

• Moderators
Δημοσ.

Οι ελεγκτές, έχουν αυτό το δικαίωμα και αν αντισταθείς φωνάζουν αστυνομικό και σε μαζεύει, εξάλλου στο μετρό έχει αστυνομικούς οπότε δε θα πήγαν και πολύ μακριά, θα τους φώναξαν από τον ασύρματο ή θα πήγαν πολιτισμένα μαζί με το παιδί μέχρι τον αστυνομικό και το άφησαν στην δικαιοδοσία του.

Ωραία, άρα μπορώ να ακολουθήσω σαν κύριος τον ελεγκτή και στο δρόμο για τπ τμήμα (σε ασφαλή απόσταση από τη στάση του μετρό ώστε να μην μπορεί να ειδοποιήσει τους μπάτσους) απομακρύνομαι σαν κύριος. Απ' όσο ξέρω δεν μπορεί να με συλλάβει ή να με κρατήσει δια της βίας κάποιος μη αστυνομικός, σωστά;

Επίσης, οκ είναι παράνομο/παράτυπο να χαρίσω το εισιτήριο μου. Στην περίπτωση που το "ξεχάσω" πάνω στο μηχανάκι που χτυπάμε/βγάζουμε εισιτήρια ή στην κουπαστή της κυλιόμενης; Κι αυτό παράνομο είναι;

Δημοσ.

Ωραία, άρα μπορώ να ακολουθήσω σαν κύριος τον ελεγκτή και στο δρόμο για τπ τμήμα (σε ασφαλή απόσταση από τη στάση του μετρό ώστε να μην μπορεί να ειδοποιήσει τους μπάτσους) απομακρύνομαι σαν κύριος. Απ' όσο ξέρω δεν μπορεί να με συλλάβει ή να με κρατήσει δια της βίας κάποιος μη αστυνομικός, σωστά;

Επίσης, οκ είναι παράνομο/παράτυπο να χαρίσω το εισιτήριο μου. Στην περίπτωση που το "ξεχάσω" πάνω στο μηχανάκι που χτυπάμε/βγάζουμε εισιτήρια ή στην κουπαστή της κυλιόμενης; Κι αυτό παράνομο είναι;

Φυγας για ενα εισιτηριο ?Αξιζε εξαρχης ο κοπος ?(ξερω ξερω αδικια να κανει 1,40 , το αναλυσαμε)

Μελεταμε τροπους αποφυγης ποινης?Ή προσπαθουμε να εξηγησουμε στον θεματογραφο , οτι οταν τρως ποινη , πληρωσε την και βαλε μυαλο ?

Δημοσ.

φυγας θα ησουν αν το εσκαγες απο τους μπατσους.

απο τους ελεγκτες δεν το σκας , γιατι πολυ απλα ποτε δεν σε κρατανε.

Δημοσ.

φυγας θα ησουν αν το εσκαγες απο τους μπατσους.

απο τους ελεγκτες δεν το σκας , γιατι πολυ απλα ποτε δεν σε κρατανε.

ε οκ θεματογραφε μην πληρωνεις εισιτηριο , γιατι μεχρι να ερθουν οι μπατσοι δεν εισαι φυγας..οποτε πλακωνεις τον ελεγκτη και τρεχεις.

αν δεις μπατσους ξεκινα το κλασικο "ειναι αδικια να κοστιζει 1.40"

ωραια συζητηση κανουμε..

Δημοσ.

.οποτε πλακωνεις τον ελεγκτη και τρεχεις.

δεν χρειαζεται χειροδικεια. απλα γυρνας και φευγεις, ο ελεγκτης δεν μπορει να σου κανει κατι :rolleyes:

Δημοσ.

δεν χρειαζεται χειροδικεια. απλα γυρνας και φευγεις, ο ελεγκτης δεν μπορει να σου κανει κατι :rolleyes:

Μπορει να νομιζει οτι μπορει να σου κανει κατι και να σε αρπαξει :) Καντου μηνυση μετα..αφου πιστευεις οτι αξιζει ο κοπος και ποσω μαλλω να συνεχιζουμε μια τετοια συζητηση προς λαθος κατευθυνση ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...