Ceridwen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ε, μέχρι να γίνει ονομαστικό εισιτήριο που δε νομίζω, το να δίνεις το εισιτήριο μου φαίνεται δικαιότερο του νόμου.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 hi guys..ενας φιλος μου εφαγε κληση στο μετρο...δεν ειχε εισητηριο ουτε ταυτοτητα-πασο(ειναι φοιτητης) και τον πηγαν στο τμημα για εξακριβωση και του κοψαν την κληση..αμα δεν την πληρωσει του ρχεται με την εφορια σε αυτον που κανει φορολογικη δηλωση στο σπιτι η οχι??? επισης μπορει να ισχυριστει οτι δεν ηταν αυτος και καποιος αλλος εδωσε τα στοιχεια του??? Ερώτηση κρίσεως: Ποιοί ακριβώς "τον πήγαν στο τμήμα";
zeniath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ερώτηση κρίσεως: Ποιοί ακριβώς "τον πήγαν στο τμήμα"; Οι ελεγκτές, έχουν αυτό το δικαίωμα και αν αντισταθείς φωνάζουν αστυνομικό και σε μαζεύει, εξάλλου στο μετρό έχει αστυνομικούς οπότε δε θα πήγαν και πολύ μακριά, θα τους φώναξαν από τον ασύρματο ή θα πήγαν πολιτισμένα μαζί με το παιδί μέχρι τον αστυνομικό και το άφησαν στην δικαιοδοσία του.
black_widow Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ερώτηση κρίσεως: Ποιοί ακριβώς "τον πήγαν στο τμήμα"; Αυτό δεν το έχω καταλάβει . Στον έλεγχο που έχω αναφέρει σε παραπάνω ποστ μου , στην κοπέλα που είπε ότι δεν έχει ταυτότητα , την κατεβάσανε να την πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση , ότι θα την πάνε εκείνοι όχι ότι θα φωνάξουν αστυνομικό . Αφού αυτοί δεν είναι αστυνομικοί , πώς θα την πηγαίνανε στο τμήμα ; Αν αυτή πολύ απλά δεν τους ακολουθούσε και έφευγε , τι θα κάνανε ; Τους άλλους τους μαντράχαλους που το παραδέχτηκαν και δυνατά ότι δεν έχουν εισιτήριο , δεν τους πλησίασαν ούτε για έλεγχο... Μιλάω για λεωφορείο , όχι μετρό. Δε ρωτάω για να πάρω συμβουλή στο πώς να αποφεύγω τον έλεγχο απλά τα πήρα με το σκηνικό που ελέγξανε μόνο 3 άτομα και μόνο γυναίκες.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Τους άλλους τους μαντράχαλους που το παραδέχτηκαν και δυνατά ότι δεν έχουν εισιτήριο , δεν τους πλησίασαν ούτε για έλεγχο... Μιλάω για λεωφορείο , όχι μετρό. Δε ρωτάω για να πάρω συμβουλή στο πώς να αποφεύγω τον έλεγχο απλά τα πήρα με το σκηνικό που ελέγξανε μόνο 3 άτομα και μόνο γυναίκες. Κλασσικά πράγματα. Ίδια σκηνικά με μένα όταν ντυνόμουν σα βρωμομέταλλο με καρφιά και δερμάτινα και ΑΛΗΤΕΙΕΣ, ποτέ δε με ελέγχανε. Μια φορά με τον κολλητό, αντίστοιχη φάση και αυτός τότε, ήρθε γυναίκα ελεγκτής (είχε κάνει κανονικά έλεγχο σε όλους τους πριν) μας έριξε ένα βλέμμα της κλάσσης "δεν παίρνω σε καμία περίπτωση αρκετά λεφτά για κάτι τέτοιο" και συνέχισε να ελέγχει τους υπόλοιπους, αγνοώντας μας. Η μαλακία είναι πως πάντα χτυπούσα εισιτήριο.
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Η συζητηση για το αν ειναι ακριβο ή οχι το εισιτηριο ειναι ακυρη τελειως. Η ουσια ειναι οτι ξερεις απο πριν ποσο κοστιζει.Και επιλεγεις να "μπεις" στο μετρο ή οχι. Ειναι σαν να λεμε μπηκα στο ζαχαροπλαστειο , ηξερα οτι η σοκολατινα εκανε 100ευρω , την πηρα , σκεφτηκα οτι ειναι αδικως τοσο ακριβη , την πηρα και ετρεξα και εφυγα χωρις να πληρωσω = ΚΛΟΠΗ. Τα πραγματα ειναι απλα .Πας στο μετρο , ξερεις οτι κανει 1,40 , αν δεν σου αρεσει , δεν μπαινεις , πας με τα ποδια στο Συνταγμα και διαμαρτυρεσαι. Αλλιως αποδεχεσαι την αδικη τιμη και πληρωνεις εισιτηριο.Κατεβαινεις στο Συνταγμα και διαμαρτυρεσαι. Αν οχι , ειναι κλοπη , δεξου τις συνεπειες σαν αντρας. Αν δεν ηξερες εξαρχης ποσο κανει το εισιτηριο ή αν αλλαζε με καποιον τροπο κατα την διαρκεια της διαδρομης (φανταστικο σεναριο) τοτε αλλαζε το πραμα. Απο οσο ξερω η "μεταπωληση" εισιτηριου απαγορευεται.Το να το "χαρισεις" σε καποιον αλλον προφανως απαγορευεται αλλα δεν μπορει να ελεγχθει. Η δικαιολογια "ειναι αδικως ακριβο" , αρα αυτο ευνοει τους "λαθρεπιβατες" , ειναι ελεεινο γεγονος.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 να σε δω τι θα κανεις οταν το νερο παει 7 ευρω το λιτρο. θα πινεις τα κατουρα σου?
Critter Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αυτό. Πέραν του ότι μου αρέσει να μη βλέπουν οι τουρίστες μπάρες και να μας περνάνε για πολιτισμένους και τυπικούς, στο Παρίσι με τις μπάρες πονούσε ο κώλος μου απ' το φερμάρισμα. 2-3 φορές μου τον τάπωσε μαύρος για να περάσουμε (φίνα) παρεάκι και μόνο μία γκομενάκι. Που από πίσω, δώρον άδωρον. Στο Λονδινο δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλα απο αυτά που είδα τις 3 φορές που έχω πάει, εκτός απο τις μπάρες υπάρχει και επόπτης που προφανώς και δεν αφήνει να μπουν 2-2 απο την μπάρα. Είτε ισχυει απόλυτα αυτό για το Λονδίνο είτε όχι, πρέπει να υπάρχει επόπτης. Δεν θα έχεις ελεγκες παρα μόνο 1 επόπτη σε κάθε σταθμό. Αν δεν τους κάνει ο επόπτης, ας βάλουν και διαιτητή ξερω γω... Για την τιμή του εισιτηρίου, σαφως και δεν συμφωνω αλλα τα έχουμε γραψει και αλλού, οποτε δεν μπαίνω σε αυτη την offtopic συζήτηση.
nik_th3_gr33k Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Τη καλύτερη πάντως μπινιά την έκανα σε έναν ελεγκτή σε λεωφορείο που δεν μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετώπιζε τους ελεγχόμενους. Είχα πάει να πάρω το μηχανάκι απ' το συνεργείο με λεωφορείο και την ώρα του ελέγχου στραπατσάρισα προσεκτικά το εισητήριο ώστε να φαίνεται κουρέλι αλλά να να ξεχωρίζει ευκρινέστατα η σήμανση του ακυρωτικού μηχανήματος.Ήρθε η σειρά μου και προσπάθησα να φαίνομαι hobo+πίτα (δεν είναι και πολύ δύσκολο με την εμφάνιση που φοράω...),κοίταγα με τρομαγμένο βλέμα και δήθεν έψαχνα κανα δίλεπτο τις τσέπες μου.Μόλις φτάσαμε σε στάση λυπήθηκα τους υπόλοιπους που περιμένανε να ανοίξουν οι πόρτες (είχε δώσει εντολή στον οδηγό να κλειδώσει προσωρινά τις πόρτες,γιατί νόμιζε ότι έπιασε κελεπούρι) και του έδωσα το πολυπόθητο αποδεσμευτήριο...
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 να σε δω τι θα κανεις οταν το νερο παει 7 ευρω το λιτρο. θα πινεις τα κατουρα σου? θα λιγοστεψω την χρηση του θα πηγαινω σε ενα πηγαδι που εχω μπανισει εδω κοντα στο βουνο ή μπορω να γινω κλεφτης και να κλεβω απο σενα Τι θα σου αρεσε ? Το εγινα κλεφτης επειδη ειναι αδικο το κοστος ...ειναι χαρακτηριστικο του νεοελληνα Το συνταγμα σε περιμενει , διαμαρτυρησου να πεσουν οι αδικες τιμες..μεχρι τοτε τις πληρωνεις....αν θες βεβαια γινε και κλεφτης και ριχτα στην αδικη κοινωνια.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling θα λιγοστεψω την χρηση του θα πηγαινω σε ενα πηγαδι που εχω μπανισει εδω κοντα στο βουνο ή μπορω να γινω κλεφτης και να κλεβω απο σενα Τι θα σου αρεσε ? Το εγινα κλεφτης επειδη ειναι αδικο το κοστος ...ειναι χαρακτηριστικο του νεοελληνα Το συνταγμα σε περιμενει , διαμαρτυρησου να πεσουν οι αδικες τιμες..μεχρι τοτε τις πληρωνεις....αν θες βεβαια γινε και κλεφτης και ριχτα στην αδικη κοινωνια. το χαρακτηριστικο του νεοελληνα ειναι να κλεβει οποιον μπορει για να παρει καινουριο αυτοκινητο και να παει διακοπες στη μυκονο,οχι να κλεβει νερο για να ζησει.
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling το χαρακτηριστικο του νεοελληνα ειναι να κλεβει οποιον μπορει για να παρει καινουριο αυτοκινητο και να παει διακοπες στη μυκονο,οχι να κλεβει νερο για να ζησει. δεν προκειται να αμφισβητησω την "αυθεντια" σου επι του θεματος..Φαινεται να το γνωριζεις ..καλα.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling καλη τυχη με το κατουρο τοτε
mphxths Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling καλη τυχη με το κατουρο τοτε δεν ηταν στις επιλογες μου , αν διαβασες παραπανω.Εκτος και αν μονολογεις με τον εαυτο σου
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling Κρυμμένο από paredwse, 19 Ιουλίου 2011 - flame trolling
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.