solarsoul Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια.Ειχα ανοιξει ενα θεμα για το πως μπορουμε να αποκρυψουμε το embed link.Εχω μια σελιδα και ανεβαζω υλικο απο youtube, αλλα δε θελω να φαινεται το link. Είχα ξανανοιξει θεμα και νομιζα οτι βρηκα λυση χρησιμοποιωντας το smugmug σαν hosting, αλλα ενω εχει αυτη τη λειτουργια εχει πολλα προβληματα σε embed, ειναι αργο κτλ κτλ... Συγνωμη, αλλα νομιζα οτι σωθηκα.Δστυχως εμπλεξα ακομα χειροτερα. Καθε λυση ειμαι ευγνωμων.
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/409902-youtube-videos-σε-blog Μήπως βοηθάει;
solarsoul Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω καταρχην για την απαντηση φιλε μου. Αυτο που μου εδειξες οκ δεν πατιεται το youtube.Το θεμα ειναι οτι βγαζει τα links ομως ειτε στο τελος ειτε στην μπαρα κατω. Θα θελα να το αποφυγω αυτο.
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μιλάμε για αυτό το παράδειγμα από το site newsbeast.gr, σωστά; Αν ναι, που ακριβώς σου εμφανίζονται τα links προς το video, μπορείς αν θες να ανεβάσεις ένα screenshot; Σ' εμένα δεν φαίνονται καθόλου.
solarsoul Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στο τελος εχετε δικιο, βγαζει μονο replay.Εχει ομως ενα βελακι κατω στη μπρα, το πατας και ανοιγουν τα embed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.