alexisgt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για αγορά laptop με budget 500-550€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Kentaflush Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στα 550 δυσκολα θα βρεις καλο και ποιοτικο λαπτοπ με i5. Ισως χρειαστει να ξεφυγεις λιγο παραπανω για να το πετυχεις αυτο. Για τι χρηση το θες? Θες να χει RAM στα 4GB DDR3? LED Oθόνη? Καρτα γραφικων? Εξαρταται δηλαδη απο τι χρηση θες να του κανεις. Αν ενδιαφερεσαι για gaming δηλαδη θα σου προτεινα να εχει καρτα γραφικων 1GB Dedicated + πανω Αν ενδιαφερεσαι για βαρια προγραμματα θα σου προτεινα να εχει σιγουρα καλη RAM, επισης ισως σε νοιαζει η ταχυτητα του σκληρου δισκου (RPM) Οι προταση μου ειναι αυτη παντως για κοντα στo budget σου: http://www.msystems....8&product=12456 Αν γινεται να δωσεις λιγο παραπανω: http://www.msystems....8&product=12271
K44KK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Kαι γω συμφωνω με τον προηγουμενο για το οτι η τιμη ειναι μικρη, ισως αν δεν το χρειαζεσαι για παιχνιδια η βαρια προγραμματα να βολευοσουν και με εναν i3 παντως που θα βρισκες πιο ευκολα καλη λυση εντος του budget σου
ioannis8558 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 αν δεν το χρειαζεσαι για παιχνιδια η βαρια προγραμματα να βολευοσουν και με εναν i3 παντως που θα βρισκες πιο ευκολα καλη λυση εντος του budget σου Συμφωνω, και σε περιπτωση που θελεις αναγκαστικα να εχει i5-core κτλ ισως θα μπορουσες να κοιταξεις μηπως εβρισκες καμια καλη προσφορα απο αγγελια αλλιως μ'αυτα τα λεφτα παιρνεις ανετα καποιο καλο laptop με i3-core Για παραδειγμα αυτο το Dell Inspiron 15R Αν και για i5-core δεν ειναι κακή λυση το Dell Studio 1558 στο οποιο θα μπορουσες αργοτερα ισως να του βαλεις περισσοτερη RAM, ειναι καλη προσφορα αυτη απ'οτι βλεπω στο electroworld
Kentaflush Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αν και για i5-core δεν ειναι κακή λυση το Dell Studio 1558 στο οποιο θα μπορουσες αργοτερα ισως να του βαλεις περισσοτερη RAM, ειναι καλη προσφορα αυτη απ'οτι βλεπω στο electroworld Γιαννη οντως πολυ καλο μου φενεται αυτο, λιγο παραπανω RAM χρειαζεται αλλα κατ'αλλα πολυ καλο! Φιλε μου αν ψηθεις να παρεις αυτο καντο συντομα διοτι ενας γνωστος μου προσφατα στο Electroworld ειχε πατησει να αγορασει ενα λαπτοπ που ηταν ετσι σε καλη προσφορα και του ειπαν την επομένη πως εχει εξαντληθει...κλασικα.....
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907333 Το εχει προσφορα στα 569 αν εισαι μελος. Κανει για ολα τα αλλα, εκτος απο παιχνιδι. Και ειναι παρα πολυ ωραιο εξωτερικα. Συναγωνιζεται ευκολα τους i5 πρωτης γενιας. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=23957 Αν και για i5-core δεν ειναι κακή λυση το Dell Studio 1558 στο οποιο θα μπορουσες αργοτερα ισως να του βαλεις περισσοτερη RAM, ειναι καλη προσφορα αυτη απ'οτι βλεπω στο electroworld Μικρη ραμ, μικρος σκληρος, μετρια καρτα γραφικων. Δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα. Ειναι σχετικα ''παλιο'' μοντελο.
alexisgt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Συναγωνιζεται ευκολα τους i5 πρωτης γενιας. http://www.play247.g...oducts_id=23957 Υπάρχουν 1ης και 2ης γενιάς..? Sorry, αλλά έχω χάσει κάθε επαφή με την αγορά...
Kentaflush Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Συναγωνιζεται ευκολα τους i5 πρωτης γενιας. http://www.play247.g...oducts_id=23957 σ'αυτο ελπιζω να καταλαβες οτι αναφερεσαι σε i3 ετσι? τα ασχημα πανω του για μενα: "Οπτικός Δίσκος: DVD Super Multi" --> δηλ. τι? ουτε καν RW?? "Σκληρός Δίσκος: 640GB SATA" --> απλο SATA θα ειναι σε αρκετα χαμηλο RPM κατα τ'αλλα καλο ειναι αλλα δινεις ακομη 40-50 και παιρνεις αρκετα καλυτερο i3
ioannis8558 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μικρη ραμ, μικρος σκληρος, μετρια καρτα γραφικων. Δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα. Ειναι σχετικα ''παλιο'' μοντελο. Mην ξεχνας ομως οτι ειναι και DELL. Εγω οσους ξερω που προτιμησαν ποιοτικες μαρκες κατασκευης λαπτοπ (Dell, HP, Sony) απο τα καπως πιο συμβατικα (Acer κτλ) εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι οσον αφoρα την λειτουργικοτητα των hardware ενω ξερω αρκετες περιπτωσεις που προτιμήθηκε το με τα καλυτερα χαρακτηριστικα λαπτοπ αλλα με το "οικονομικοτερο" περιβλημα που εβγαζε μικροψεγαδια που και που.. Ενα ακομη καλο λαπτοπ που ειδα ειναι το Sony Vaio VPC-EH1L0E/B αλλα και παλι, δεν ειναι για gaming. Αν η χρηση σου ομως ειναι σερφαρισμα, ταινιες, και κανα MS Office ειναι μια χαρα. Ισως λιγο καλυτερο για να σηκωνει παιχνιδια να ειναι το Hewlett Packard Pavilion g6-1165ev που εχει 1GB dedicated καρτα γραφικων.
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ''σ'αυτο ελπιζω να καταλαβες οτι αναφερεσαι σε i3 ετσι'' Για να λεω οτι ''συναγωνιζεται τους i5 πρωτης γενιας'', προφανως δεν προτεινω λαπτοπ με i5 cpu. Επισης super multi DVD σημαινει οτι υποστηριζει και DVD-R/DVD-RW αλλα και DVD+R/DVD+RW. Τελος, ο δισκος ειναι στις 5400 στροφες. Δεν νομιζω παραπανω να εχει προταθει καποιο λαπτοπ με δισκο στις 7200 στροφες. Mην ξεχνας ομως οτι ειναι και DELL. Εγω οσους ξερω που προτιμησαν ποιοτικες μαρκες κατασκευης λαπτοπ (Dell, HP, Sony) απο τα καπως πιο συμβατικα (Acer κτλ) εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι οσον αφoρα την λειτουργικοτητα των hardware ενω ξερω αρκετες περιπτωσεις που προτιμήθηκε το με τα καλυτερα χαρακτηριστικα λαπτοπ αλλα με το "οικονομικοτερο" περιβλημα που εβγαζε μικροψεγαδια που και που.. Ενα ακομη καλο λαπτοπ που ειδα ειναι το Sony Vaio VPC-EH1L0E/B αλλα και παλι, δεν ειναι για gaming. Αν η χρηση σου ομως ειναι σερφαρισμα, ταινιες, και κανα MS Office ειναι μια χαρα. Ισως λιγο καλυτερο για να σηκωνει παιχνιδια να ειναι το Hewlett Packard Pavilion g6-1165ev που εχει 1GB dedicated καρτα γραφικων. Το οτι ειναι dell δεν σημαινει κατι. Απλα εχει κορυφαιο service.. Το ιδιο dell studio το εχει και ενας φιλος απο την σχολη 1.5 χρονο τωρα. α) Ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες (μηνα Μαρτιο σε idle ειχε 80 βαθμους) και Β) ο ανεμιστηρας κανει σαν τρελος στον θορυβο απο την ημερα που τον εχει. (για να προλαβω οσους μου πουν ''και γιατι δεν καλει την dell'' αυτο εχει γινει 2 φορες και εχει αλλαχτει και μητρικη αλλα και θερμοαγωγιμη παστα. Επειδη εχω εμπειρια στα dell (πρωην κατοχος 4ων λαπτοπ της) ΟΛΑ ανεβαζαν θερμοκρασιες και ολα ακουγονταν πολυ, συγκριτικα με αλλα λαπτοπ παντα)΄. Υπάρχουν 1ης και 2ης γενιάς..? Sorry, αλλά έχω χάσει κάθε επαφή με την αγορά... 2ης γενιας ειναι οι λεγομενοι sandy bridge. Λιγοτερη καταναλωση, αρα και μεγαλυτερη αυτονομια. Για να μην προτεινει ο καθενας μας οτι του κατεβαινει στο μυαλο, πρεπει να μας πεις: α) για τι χρηση το προοριζεις το λαπτοπ. β)Παιχνιδια θα παιζεις ή οχι;
alexisgt Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Έχεις δίκιο φίλε μου. Παιχνίδια δεν έχω σκοπό να παίζω ιδιαίτερα... (ακόμα κι αν παίξω, θα είναι κανά pro..) Απο χαρακτηριστικά, πως σας φαίνεται ένας i5 με 15,6" led οθόνη (1366 × 768) Intel Core i5-480M 4GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 540M 1GB ...?
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Απο χαρακτηριστικά, πως σας φαίνεται ένας i5 με 15,6" led οθόνη (1366 × 768) Intel Core i5-480M 4GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 540M 1GB ...? Το toshiba μου εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα που περιγραφεις αλλα με την Ati 5650m επανω. Τρεχει τα παντα, αρκετα καλα. Και η συγκεκριμενη καρτα παιζει και παιχνιδια πιο βαρια απο το pro. Για ποια μαρκα ομως μιλας;
xristoforos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/notebooks/sony-vaio-vpceb3m1e-bq/prod720144pp/#thetabs Θα σου προτεινα αυτο, που εχει ιδια ραμ και σκληρο και πολυ καλη καρτα γραφικων. Και ειναι και sony. Οσον αφορα τον επεξεργαστη, δεν θα δεις τρελες διαφορες με αυτο του acer. Τα acer γενικοτερα δεν θεωρουνται και απο τα πιο αξιοπιστα λαπτοπ..
Kentaflush Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Τα acer γενικοτερα δεν θεωρουνται και απο τα πιο αξιοπιστα λαπτοπ.. συμφωνω...καλυτερα Sony
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.