giwmene Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 καλησπερα σασ να ρωτισω για τιν videocamera toshiba s30 απο ηχο πωσ ειναι για παραδειγμα αν τραβιξεισ video σε δινατη μουσικη και το αναπαραγεισ μετα στο pc ο ηχοσ ακουγεται καθαροσ (ψιφιακοσ) η μπουκομενοσ σασ παρακαλω απαντηστε μου σασ ευχαριστο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 καλησπερα σασ να ρωτισω για τιν videocamera toshiba s30 απο ηχο πωσ ειναι για παραδειγμα αν τραβιξεισ video σε δινατη μουσικη και το αναπαραγεισ μετα στο pc ο ηχοσ ακουγεται καθαροσ (ψιφιακοσ) η μπουκομενοσ σασ παρακαλω απαντηστε μου σασ ευχαριστο πολυ giwmene καταρχήν καλώς όρισες στο φόρουμ Στο θέμα μας... Διόρθωσε τον τίτλο σου. Δεν επιτρέπονται greeklish αλλά ούτε τίτλοι με μία καλησπέρα απλά... Διόρθωσε λίγο και το κείμενο να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwmene Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 νομιζω οτι σε αυτα που γραφω ειμαι σαφηs αν υπαρχει καποιοs που ξερει να μου απαντισει αs κανει το καλo σαs παρακαλω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.