Προς το περιεχόμενο

Parking σε Πυλωτή Πολυκατοικίας

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το στηριζεις που αν επιτρεπεται ?

μεχρι πριν λιγο ελεγες οτι το "γκαραζ" μου ηταν παρανομο.

και με τις νεες παραθεσεις του κιλλικ , εισαι οφφφ σαιντ :)

παρκαρε το αμαξι σου μπροστα και φωναξε τη τροχαια να δουμε αν θα σε γραψει.

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και το στηριζεις που αν επιτρεπεται ?

δεν ξερεις οτι ειναι παρανομο να παρκαρεις μπροστα σε εισοδο παρκινγκ; το διπλωμα πως το πηρες;

Δημοσ.

Αυτες οι 2 παραγραφοι εχουν ολο το ζουμι.

ΥΓ :Εγκεφαλικο θα ρθει στον Ντιναρα , τι ηθελες και το παρεθεσες ρε κιλλικ :)

ελα ντε :mrgreen:

fail_5_Fail_Owned_and_Motivational_posters-s640x512-18977.jpg

Δημοσ.

παρκαρε το αμαξι σου μπροστα και φωναξε τη τροχαια να δουμε αν θα σε γραψει.

Αν εχει αδεια θεσης σταθμευσης απο το δημο (με ριθμο αποφασης), μια χαρα μπορει να τον γραψει.

Δημοσ.

Αν εχει αδεια θεσης σταθμευσης απο το δημο (με ριθμο αποφασης), μια χαρα μπορει να τον γραψει.

αυτο λεω κι εγω.

αλλα αυτος νομιζει οτι επειδη ειναι δικο του το γκαραζ μπορει να παρκαρει εκτος απο μεσα και μπροστα

Δημοσ.

Έχε υπ'όψιν σου και αυτό που είπα πιο πάνω οτι αν αυτές οι 3 είσοδοι καταλαμβάνουν παραπάνω απο το 50% της πρόσοψης, είναι παράνομο!

Επι της ουσίας , μπορεί να μην ενοχλεί κάποιον ... αλλά τι να πεις...

Βασικά οι 3 είσοδοι καλύπτουν το 100% της πρόσοψης...οπότε μάλλον δεν ενοχλεί κάποιον.

Δημοσ.

δεν ξερεις οτι ειναι παρανομο να παρκαρεις μπροστα σε εισοδο παρκινγκ; το διπλωμα πως το πηρες;

Εισαι με οιοδηποτε τροπο συγγενης του Ντιναρα ?

Με απλα λογια την παλευετε?Δεν ειπα να παρκαρω μπροστα σε αλλουνου το παρκινγκ..πιστεψε με εχω αλλαξει θεση παρκαρισματος οταν ειδα οτι 10 εκατοστα του "κωλου" του αυτοκινητου πεφτανε στην εισοδο καποιου παρκινγκ

Ειπα να παρκαρω μπροστα στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ παρκινγκ.

Να καλεσω την Τροχαια ρε Ντιναρα ?να καταγγειλω τον εαυτο μου ?ειλικρινα το σκεφτηκες ωρα αυτο?

Ή θα την καλεσει ο ασχετος να δει αν οντως ισχυει οτι δεν γινεται να παρκαρει καποιος μπροστα στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ παρκινγκ ??

@pournaras : Με μιαμιση σειρα εβγαλες το ζουμι της υποθεσης.

Δημοσ.

Βασικά οι 3 είσοδοι καλύπτουν το 100% της πρόσοψης...οπότε μάλλον δεν ενοχλεί κάποιον.

χα

τοτε εισαι τερμα παρανομος.

Δημοσ.

Με απλα λογια την παλευετε?Δεν ειπα να παρκαρω μπροστα σε αλλουνου το παρκινγκ..

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

μηπως το καταλαβες τωρα; :rolleyes:

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

μηπως το καταλαβες τωρα; :rolleyes:

ναι που το στηριζεις δεν μου πες ακομα ...θελω μια παραθεση σε στυλ "κιλλικ" αν γινεται.

Γιατι ψηνομαι να παω επιτοπου να το βαλω μπροστα στο γκαραζ να δω ποτε θα με γραψουν !!

Απο Πεμπτη ομως που θα πεσει η θερμοκρασια !

Δημοσ.

αυτο λεω κι εγω.

αλλα αυτος νομιζει οτι επειδη ειναι δικο του το γκαραζ μπορει να παρκαρει εκτος απο μεσα και μπροστα

Κοιτα στη θεωρια ειναι οντως οπως τα λεμε.

Στην πραξη ομως δεν προκειται να γινει τιποτε, ΑΝ το απ' εξω αυτοκινητο δεν επηρεαζει τιποτε αλλο εκτος της εισοδου του γκαραζ. Διοτι αν ΔΕΝ επηρρεαζει κατι αλλο οποτε και η τροχαια πρεπει να το γραψει μονο για παρακωληση της θεσης σταθμευσης, θα πρεπει να επικοινωνησει με τον ιδιοκτητη του γκαραζ ωστε να δει την αποφαση του δημου, και απο τη στιγμη που ειναι ο ιδιος δεν προκειται να του κανουν τιποτε.

Σκεψου απλα να παρει τηλεφωνο ο γειτονας σου, και να πει "ξερετε, ο ντιναρας εβαλε το αυτοκινητο μπροστα στο γκαραζ και κλεινει τη δικη του εισοδο, ελατε να τον γραψετε..." Πιστευω δε θα πιασει, ακομη και αν στη θεωρια ειναι παρανομος.

Διοτι απο τη στιγμη που η τροχαια δεν μπορει να τον γραψει με παραβαση του ΚΟΚ, πρεπει να αρκεστει σε μηνυση αυτου που θιγεται. Και στην προκειμενη περιπτωση, θιγομενος ειναι ο ιδιος που παρκαρε απ' εξω.

Δημοσ.

Εισαι με οιοδηποτε τροπο συγγενης του Ντιναρα ?

Με απλα λογια την παλευετε?Δεν ειπα να παρκαρω μπροστα σε αλλουνου το παρκινγκ..πιστεψε με εχω αλλαξει θεση παρκαρισματος οταν ειδα οτι 10 εκατοστα του "κωλου" του αυτοκινητου πεφτανε στην εισοδο καποιου παρκινγκ

Να καλεσω την Τροχαια ρε Ντιναρα ?να καταγγειλω τον εαυτο μου ?ειλικρινα το σκεφτηκες ωρα αυτο?

Ή θα την καλεσει ο ασχετος να δει αν οντως ισχυει οτι δεν γινεται να παρκαρει καποιος μπροστα στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ παρκινγκ ??

@pournaras : Με μιαμιση σειρα εβγαλες το ζουμι της υποθεσης.

Είναι όντως παράνομο και αν είσαι έτσι ισχυρογνόμων και με τους γείτονες σου και τους βιδώσεις λίγο, μπορούν να σου κάνουν καταγγελία...

Και παρεπιμπτόντως, δεν είναι τόσο σπάνιο όσο φαντάζεσται, μπορεί να σου κάνει ο γείτονας μανούρα και θα έχει και το νόμο με το μέρος του . Τώρα αν θα κάτσει να κάνει μήνυση δεν το ξέρω αλλά υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται (προσωπική εμπειρία)

Δημοσ.

ελα ντε :mrgreen:

fail_5_Fail_Owned_and_Motivational_posters-s640x512-18977.jpg

πλακα εχεις

δες ημερομηνια στο κειμενο

και δες ημερομηνια στην αποφαση του αρ παγου.

επισης δε ξερω ποσο σοβαρα θα παιρνα ενα κειμενο που το χει γραψει μια "ενωση" και ειναι και τιγκα στα ορθογραφικα λαθη και μαλιστα στη σημαντικοτερη λεξη.

Κοιτα στη θεωρια ειναι οντως οπως τα λεμε.

Στην πραξη ομως δεν προκειται να γινει τιποτε, ΑΝ το απ' εξω αυτοκινητο δεν επηρεαζει τιποτε αλλο εκτος της εισοδου του γκαραζ. Διοτι αν ΔΕΝ επηρρεαζει κατι αλλο οποτε και η τροχαια πρεπει να το γραψει μονο για παρακωληση της θεσης σταθμευσης, θα πρεπει να επικοινωνησει με τον ιδιοκτητη του γκαραζ ωστε να δει την αποφαση του δημου, και απο τη στιγμη που ειναι ο ιδιος δεν προκειται να του κανουν τιποτε.

Σκεψου απλα να παρει τηλεφωνο ο γειτονας σου, και να πει "ξερετε, ο ντιναρας εβαλε το αυτοκινητο μπροστα στο γκαραζ και κλεινει τη δικη του εισοδο, ελατε να τον γραψετε..." Πιστευω δε θα πιασει, ακομη και αν στη θεωρια ειναι παρανομος.

Διοτι απο τη στιγμη που η τροχαια δεν μπορει να τον γραψει με παραβαση του ΚΟΚ, πρεπει να αρκεστει σε μηνυση αυτου που θιγεται. Και στην προκειμενη περιπτωση, θιγομενος ειναι ο ιδιος που παρκαρε απ' εξω.

οχι

γιατι η αποφαση του δημου πρεπει να αναγραφεται στην γκαραζοπορτα.

μια εχω δει τετοια ολη κι ολη στη ζωη μου.

πιο συγκεκριμενα απαγορευεται να παρκαρεις μπροστα στη θεση του γκαραζ σου γιατι υποτιθεται σου δωσαν το δικαιωμα να απαγορευεις σε αλλους για να βαζεις το αυτοκινητο σου μεσα σε ιδιοκτητο χωρο για να κανεις αποσυμφορηση στον κεντρικο δρομο,και οχι για να καβατζωνεις μια θεση απο τους υπολοιπους οδηγους.

Δημοσ.

πλακα εχεις

δες ημερομηνια στο κειμενο

και δες ημερομηνια στην αποφαση του αρ παγου.

επισης δε ξερω ποσο σοβαρα θα παιρνα ενα κειμενο που το χει γραψει μια "ενωση" και ειναι και τιγκα στα ορθογραφικα λαθη και μαλιστα στη σημαντικοτερη λεξη.

οχι

γιατι η αποφαση του δημου πρεπει να αναγραφεται στην γκαραζοπορτα.

μια εχω δει τετοια ολη κι ολη στη ζωη μου.

πιο συγκεκριμενα απαγορευεται να παρκαρεις μπροστα στη θεση του γκαραζ σου γιατι υποτιθεται σου δωσαν το δικαιωμα να απαγορευεις σε αλλους για να βαζεις το αυτοκινητο σου μεσα σε ιδιοκτητο χωρο για να κανεις αποσυμφορηση στον κεντρικο δρομο,και οχι για να καβατζωνεις μια θεση απο τους υπολοιπους οδηγους.

Σε αυτο μπορει να απαντησει μονο καποιος νομικος (που εισαι αρχοντα), στο αν δηλαδη εκει μπορει αυτεπαγγελτα να γραψει η τροχαια για παρανομη σταθμευση. Αν ναι, τοτε δεν τιθεται θεμα, αν ομως πρεπει να ζητηθει απο το θιγομενο να κανει μηνυση, τοτε δε βλεπω πως μπορει καποιος να τον γραψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...