Προς το περιεχόμενο

Parking σε Πυλωτή Πολυκατοικίας

ZAKKWYLDE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν ειναι να τις πουλησει? :rolleyes:

δηλαδη σε μια θεση για αυτοκινητο που εστω ειναι 5Χ2 δε μπορω να παρκαρω το μηχανακι μου?

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο αρειος παγος μιλαει για θεσεις σταθμευσης στη πιλωτη.οσα αμαξια χωρανε

μπορεις να βαλεις ενα τανκ μπορεις να βαλεις και 400 μηχανακια.

αν χωρανε και τα παιδακια να παιζουνε ας παιζουνε.

επειδη ειναι κοινοχρηστος χωρος δε σημαινει οτι θα πας να χεσεις κιολας.

δεν απαντησες στην ερωτηση μου.

ποιος οριζει τον χωρο σταθμευσης μεσα στην πυλωτη της πολυκατοικιας;

επισης εγω που ειμαι απο αλλη πολυκατοικαι μπορω να βαζω το αμαξι μου εκει; η μονο ο χωρος αυτος ανηκει αποκλειστικα στους ενοικους της πολυκατοικιας

τα παιδακια που θα μπορουν να παιζουν μεσα στην πυλωτη,πρεπει να ειναι απο την πολυκατοικια μονο; η μπορουν να παιζουν και απο αλλες πολυκατοικιες;

i want to know.

Δημοσ.

αν μενεις αλλου δε μπορεις να παρκαρεις.

το ποιος οριζει το χωρο δε το ξερω.

για τα παιδακια πρεπει τουλαχιστον ενα απο αυτα να μενει στη πολυκατοικια,για περισσοτερο απο ν*χ+1 χρονια,οπου χ=ηλικια του.

Δημοσ.

Η πυλωτή είναι κοινόχρηστη, δηλάδή όποιος ένοικος /ιδιοκτήτης θέλει μπορεί να πάει εκεί και να κάνει κάτι επιτρεπτό, αλλά υπάρχει και η αποκλειστική θέση στάθμευσης σε πυλωτή που δηλώνεται στα σχέδια/ συμβόλαια. είναι μεν μορφή ιδιοκτησίας αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ανεξέλεγκτη ότι μπορεί ο άλλος το συγκεκριμένο χώρο να τον κάνει ότι θέλει, πχ να τον κλείσει, να αποθηκεύει πράγματα σίδερα, τελάρα, σκουπίδια που μαζεύει, να στριμώχνει 1-2 αμάξια μηχανάκια, καθώς ο χώρος παραμένει κοινόχρηστος. Ακόμα η θέση είναι συνδεδεμένη με το διαμέρισμα και δεν μπορεί να ενοικιασθεί πουληθεί σκέτη.

Δημοσ.

Η πυλωτή είναι κοινόχρηστη, δηλάδή όποιος ένοικος /ιδιοκτήτης θέλει μπορεί να πάει εκεί και να κάνει κάτι επιτρεπτό, αλλά υπάρχει και η αποκλειστική θέση στάθμευσης σε πυλωτή που δηλώνεται στα σχέδια/ συμβόλαια. είναι μεν μορφή ιδιοκτησίας αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ανεξέλεγκτη ότι μπορεί ο άλλος το συγκεκριμένο χώρο να τον κάνει ότι θέλει, πχ να τον κλείσει, να αποθηκεύει πράγματα σίδερα, τελάρα, σκουπίδια που μαζεύει, να στριμώχνει 1-2 αμάξια μηχανάκια, καθώς ο χώρος παραμένει κοινόχρηστος. Ακόμα η θέση είναι συνδεδεμένη με το διαμέρισμα και δεν μπορεί να ενοικιασθεί πουληθεί σκέτη.

dorian δεν καταλαβαινεις.αυτα τα συμβολαια που αναφερεις,με αποφαση του Αρειου Παγου ειναι πλεον παρανομα.αυτο συζητιεται τοση ωρα εδω.

Δημοσ.

τα που ειναι συμβολαια ειναι παρανομα ειναι αυτα που λενε οτι καποιος κοινοχρηστος χωρος ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ανηκει σε συγκεκριμενο.

Δημοσ.
για τα παιδακια πρεπει τουλαχιστον ενα απο αυτα να μενει στη πολυκατοικια,για περισσοτερο απο ν*χ+1 χρονια,οπου χ=ηλικια του.

σου φαινεται αστειο αυτο που ρωταω,αλλα ξερω απο αλλο φορουμ οτι ειχαν παει στα δικαστηρια γιαυτο το θεμα.

Δημοσ.

σου φαινεται αστειο αυτο που ρωταω,αλλα ξερω απο αλλο φορουμ οτι ειχαν παει στα δικαστηρια γιαυτο το θεμα.

γιατι?δεν ειχανε αδεια για να παιξουν? :-(

Δημοσ.

τα που ειναι συμβολαια ειναι παρανομα ειναι αυτα που λενε οτι καποιος κοινοχρηστος χωρος ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ανηκει σε συγκεκριμενο.

αρα τα συμβολαια που αναφερει ο Dorian ειναι παρανομα,αυτο λεω και εγω.

γιατι?δεν ειχανε αδεια για να παιξουν? :-(

οχι.

υπηρχε ενα τετραγωνος με αυτες τις πολυκατοικιες που ειναι γυρω-γυρω και εχουν κοινη πυλωτη.εκει παιζανε τα παιδια απο τις γυρω πολυκατοικιες καθε μερα,και φυσικα γινοταν χαμος απο την φασαρια.

ωσπου ξεσηκωθηκανε καποιοι ενοικοι που μενανε σε καποιον απο τους πρωτους οροφους και τσακωθηκανε με τους γονεις των παιδιων και τελικα πηγανε στα δικαστηρια.αλλα δεν ξερω πως κατεληξε η υποθεση.

Δημοσ.

dorian δεν καταλαβαινεις.αυτα τα συμβολαια που αναφερεις,με αποφαση του Αρειου Παγου ειναι πλεον παρανομα.αυτο συζητιεται τοση ωρα εδω.

από ότι θυμάμαι, απαγορεύθηκε η πώληση και ενοικίαση αυτών των θέσεων πυλωτής σε τρίτους αυτόνομα από το διαμέρισμα, επειδή είχε αρχίσει να γίνεται εμπόριο. Το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης παραμένει, και μεταβιβάζεται με το διαμέρισμα. Αν στα σχέδια υπάρχουν χώροι στάθμευσης(εκτός κοινόχρηστων χώρων πχ πυλωτή), κλειστά ή υπόγεια επιτρέπεται και η πώληση και ενοικίασής τους για την χρήση βέβαια ως γκαράζ.

Δημοσ.

οχι.

υπηρχε ενα τετραγωνος με αυτες τις πολυκατοικιες που ειναι γυρω-γυρω και εχουν κοινη πυλωτη.εκει παιζανε τα παιδια απο τις γυρω πολυκατοικιες καθε μερα,και φυσικα γινοταν χαμος απο την φασαρια.

ωσπου ξεσηκωθηκανε καποιοι ενοικοι που μενανε σε καποιον απο τους πρωτους οροφους και τσακωθηκανε με τους γονεις των παιδιων και τελικα πηγανε στα δικαστηρια.αλλα δεν ξερω πως κατεληξε η υποθεση.

Πριν κανα δυο μηνες που ειχα παει σε δικαστηριο για μια υποθεση , πριν την δικη μου υπηρχε υποθεση "με δαγκωσε ο σκυλος της κυριας" ...κοτζαμ μαντραχαλος αντρας...

Λες και του εκοψε κανα χερι ή επαθε καμμια λυσσα ο τυπος...

Και δεν θα πηγαινανε δικαστηριο για την "ηχορυπανση" των παιδιων....?? :)

Δημοσ.

οχι.

αν τα παιδια παιζανε στις 4 το μεσημερι λογικο ειναι.

Δημοσ.

από ότι θυμάμαι, απαγορεύθηκε η πώληση και ενοικίαση αυτών των θέσεων πυλωτής σε τρίτους αυτόνομα από το διαμέρισμα, επειδή είχε αρχίσει να γίνεται εμπόριο. Το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης παραμένει, και μεταβιβάζεται με το διαμέρισμα. Αν στα σχέδια υπάρχουν χώροι στάθμευσης(εκτός κοινόχρηστων χώρων πχ πυλωτή), κλειστά ή υπόγεια επιτρέπεται και η πώληση και ενοικίασής τους για την χρήση βέβαια ως γκαράζ.

αρα ο φιλος μου ειναι καλυμενος.

καλα ρε Ντιναρα τι σαχλαμαρες μου λεγες τοση ωρα οτι το συμβολαιο του φιλου μου δεν ισχυει; :rolleyes:

αν τα παιδια παιζανε στις 4 το μεσημερι λογικο ειναι.

το απογευμα παιζανε.

Δημοσ.

καλα ρε Ντιναρα τι σαχλαμαρες μου λεγες τοση ωρα οτι το συμβολαιο του φιλου μου δεν ισχυει; :rolleyes:

το απογευμα παιζανε.

καλα οκ , και μενα μου λεγε ο ντιναρας , οτι στο "κλειστο" γκαραζ μου μπορει να απαιτησει ο οποιοσδηποτε στην πολυκατοικια να παρκαρει...Ενω ειναι αγορασμενο μαζι με το διαμερισμα.Επειδη η πυλωτη εινια κοινοχρηστη...

Με αλλα λογια να αγαπιομαστε κοινως...

Δημοσ.

το απογευμα παιζανε.

μα δεν ισχυει.μπορει να παρκαρει ο οποιοσδηποτε ενοικος της πολυκατοικιας.

το μονο που ισχυει μαλλον ειναι το τι οριζεται ως θεση σταθμευσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...