Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 cinema paradiso απο ταινιες six feet under απο σειρες.. με αυτες εχουν κλαψει και τα πιο σκληρα καρυδια..
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) fountain lost in translation. δε με πηραν τα ζουμια αλλα συγκινηθηκα august rush. κατ εμε η υπερτατη συναισθηματικη ταινια και με λιγο υποβοηθηση απο το εταιρον ημισι σε περνουν ανετα τα ζουμια επισης το τελος (και μονο) της μετριας κατα πολλους ταινιας ''ο αμερικανος'' με τον george clooney πολλα συναισθηματικα στοιχεια που σε αγγιζουν σε βαθος εχει και το βαρετο κατα αλλους ''crash''. αν κατσεις και σκεφτεις σοβαρα ολα οσα γινονται σε αυτη την ταινια και τα παιχνιδια που μπορει να παιξει μοιρα. flowers in the attic λουλουδια στη σοφιτα στα ελληνικα. μια ταινια 20ετιας που ειχα ξεχασει τον τιτλο και προσφατα τον εψαξα στο φορουμ. αν τη βρειτε δειτε τη Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2011 από SpirtouLisS
traganeus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1028532/ Μιλάμε για κλάμα, όχι αστεία. Και προσέξτε το σχόλιο του παιδιού που έκανε τη μετάφραση στο τέλος (ή στην αρχή, δε θυμάμαι) μπήκα στο τοπικ για να βάλω αυτή την ταινία. 3 φορές την έχω δει και τις 3 έκλαψα
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 εχει και το βαρετο κατα αλλους ''crush''. το crash εννοεις?
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 το crash εννοεις? ναι διορθωθηκε ''crash''
fearwhatnow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 μπήκα στο τοπικ για να βάλω αυτή την ταινία. 3 φορές την έχω δει και τις 3 έκλαψα Το θεμα ειναι που εκλαψες περισσοτερο.Σε αυτο ή στο Dear Zachary? Νομιζω οτι το Dear Zachary ειναι η επιτομη του ψυχοπλακωματος και του ανελεητου κλαματος παντως.
traganeus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι που εκλαψες περισσοτερο.Σε αυτο ή στο Dear Zachary? Νομιζω οτι το Dear Zachary ειναι η επιτομη του ψυχοπλακωματος και του ανελεητου κλαματος παντως. κλάμα έριξα μόνο στο Hachicko και 2 φορές καθώς την είδα καράβι που γύριζα σπίτι και την άλλη μέρα την έβαλα στην μάνα μου να την δει και την είδα και εγώ και με πήραν πάλι τα ζουμιά. Έχω τρέλα με τα σκυλιά γι'αυτό. Το Zachary πραγματικά με ψυχοπλάκωσε δεν μπορούσα να το διανοηθώ οτι έγινε αυτό το πράγμα.... ΤΡΟΜΕΡΗ στεναχώρια ρε φίλε, σήμερα στους φίλους μόνο γιαυτή την ταινία/ντοκιμαντέρ τους έλεγα. Μια λέξη που θα περιέγραφε την κατάστασή κάποιου που είδε την ταινία πιστεύω είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ!!!
paoad Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Να προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου. Καλή ταινιούλα, ακόμα καλύτερο soundtrack. http://www.imdb.com/title/tt0120591/
natassaki89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Οι ταινιες που συγκινουμαι και μονο στη σκεψη τους, ειναι : My Sister's Keeper John Q. Μιλαμε για ΤΟ κλαμα! Enjoy!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα