seishirosakura Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Να προσθέσω 21 grams / I am Sam / Pay it forward. Και (500) days of summer Edit: Βασικά είναι άπειρες, ίσως προσθέσω καμιά πενηνταριά αργότερα :/
salliara Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Γιατί όχι το bambi;;; Γιατι με το Μπαμπη δεν κλαιω πλεον. Ενω αμα παίξει Λιον King το δάκρυ σκάει απο τα πρώτα λεπτά. Ακομα και τωρα.
kk1991 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 πιο σοφιστικε δεν γινεται... πως και πω το περιμενω.... το κυνηγι της ευτυχιας το παμε?
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Λοιπόν [..] Fountain και [..] Fountain. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που να μου την σήκωσε (την τρίχα) όλες τις φορές που το είδα, αν και κλέβει λίγο μιας και σκηνοθεσία - μουσική αφήνουν σε ..τρίτη μοίρα το έξοχο κατά τ'άλλα σενάριο. Αν μιλάμε γενικότερα για ταινίες που προκαλούν έντονα συναισθήματα, τύπου γαμώτηνμπουταναμουθασπασωτηντιβί, το land and freedom είναι μια τέτοια, όχι για 13χρονο ασφαλώς. Επίσης σχεδόν όλες οι ταινίες που έχουν να κάνουν με το ολοκαύτωμα (la vita e bella - the pianist - schindler list, κλπ.), επίσης όχι για 13χρονο. Τώρα για 13χρονο δε ξέρω, είναι περίεργη ηλικία, μπορεί να συγκινηθείς και με το avatar.
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Και (500) days of summer αληθεια? Γιατί όχι το bambi;;; Joey: You didn't cry when Bambi's mom died? Chandler: Yes, it was so sad when the guy stopped drawing the deer.
nomikarios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Και (500) days of summer Ορίστε;! Εγώ τραβούσα τα μαλλιά μου με το πόσο βλακωδώς φερόταν ο πρωταγωνιστής, ήθελα να τον δείρω, να ξεφτιλίζεται έτσι για μια γυναίκα!
DimAslan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ο καιρός των Τσιγγάνων... Ειδικά εκεί που παίζει το Ederlezi στη σκηνή στο ποτάμι... Και το Amelie, ειδικά στη σκηνή που πάει το κουτί στον κο Bredotaux... (ελπίζω να το έγραψα σωστά)...
Andreas2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εξαρτάται τι εννοείς συγκινητικό.Μπορεί συγκινητικό να είναι κάτι επειδή είναι ωραία τέχνη.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Dead Man Walking. Το είχα ξεχάσει αυτό...
NikitasTerror Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εξαρτάται τι εννοείς συγκινητικό.Μπορεί συγκινητικό να είναι κάτι επειδή είναι ωραία τέχνη. Οταν λεω συγκινητικο ενοω κατι που ειναι ή πολυ θλιβερο ή πολυ συναισθηματικο.Κατι σαν να λεμε ταινια-δακρυγονο.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εκεί να δεις μετά συγκίνηση. Κλάμα, όχι μαλακίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα