Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγκινηση και με το Benjamin Button. Αρκετή θα έλεγα.

Ναι, κι εγώ συγκινήθηκα με το Benjamin Button, έκλαιγα τα λεφτά μου :mad: Ήθελα να το δω και στο σινεμά...

Δημοσ.

και παραδοξως το... Click!

http://www.imdb.com/title/tt0389860/

ναι!

Ναι, κι εγώ συγκινήθηκα με το Benjamin Button, έκλαιγα τα λεφτά μου :mad: Ήθελα να το δω και στο σινεμά...

Μόνο με μοιραίους έρωτες ημερολόγια και χαζά ξέρουμε να συγκινούμαστε? :-(

Προσωπικά το βρήκα απο τις πιο αξιοσημείωτες της εκείνης χρονιάς.

Δημοσ.

1. City of Angels (1998) - Nicolas Cage, Meg Ryan

2. Message in a Bottle (1999) - Kevin Costner

3. Dead Poets Society (1989) - Robin Williams, Ethan Hawke (Το τέλος)

4. You've Got Mail (1998) - Tom Hanks, Meg Ryan

5. Life Is Beautiful (1997) - Roberto Benigni

6. Titanic (1997) - Leonardo Di Caprio, Kate Winslet (Η σκηνή με τη γιαγιά που πετάει στη θάλλασα το διαμαντένιο κολιέ)

Δημοσ.

και παραδοξως το... Click!

Ναι ρε! Επιτέλους! Το κρατούσα χρόνια μέσα μου αυτό το απωθημένο. Ντρεπόμουν αλλά τώρα που βρήκα συμπαραστάτες θα το πω. Με συγκίνισε και μένα το Click!

Επίσης το Big Fish. Κάθε φόρα που φτάνει η τελική σεκάνς νιώθω τα κύματα συγκίνησης να με πνίγουν...

Και Dead Poets Society εννοείται.

Δημοσ.

Ναι ρε! Επιτέλους! Το κρατούσα χρόνια μέσα μου αυτό το απωθημένο. Ντρεπόμουν αλλά τώρα που βρήκα συμπαραστάτες θα το πω. Με συγκίνισε και μένα το Click![/size]

Επίσης το Big Fish. Κάθε φόρα που φτάνει η τελική σεκάνς νιώθω τα κύματα συγκίνησης να με πνίγουν...

Και Dead Poets Society εννοείται.

Για να πω και εγω την αληθεια το Click ηταν μια ταινια που με συγκινησε και εμενα.Και με εκνευριζε που οι αλλοι μου ελεγαν ΤΙ ΣΕ ΣΙΓΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ?Να τι με συγκινησε.ΑΥΤΟ.(η ταινια ενοω).

Δημοσ.

Count me in στο Click. Δεν έκλαψα, αλλά ήμουν συγκινημένος. Την όγδοη μέρα μια χαρά ήμουν, ούτε που το θυμόμουν.

Δημοσ.

Count me in στο Click. Δεν έκλαψα, αλλά ήμουν συγκινημένος. Την όγδοη μέρα μια χαρά ήμουν, ούτε που το θυμόμουν.

Ήθελες αγκαλίτσα Sellers;

Δημοσ.

Ναι. Ποιος δεν θέλει μια αγκαλίτσα σου? Να σε τσιμπάν τα γένια. Να πέφτουν τα μαλλιά στα μάτια να μην μπορείς να δεις την συνέχεια... Μούρλια.

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1028532/

Μιλάμε για κλάμα, όχι αστεία. Και προσέξτε το σχόλιο του παιδιού που έκανε τη μετάφραση στο τέλος (ή στην αρχή, δε θυμάμαι)

Το Hachico ειναι ισως η καλυτερη ταινια με σκυλο που εχει βγει.Δε λεω , και η Lassie ηταν αρκετα συγκινητικη αλλα το Hachico Η ιστορια ενος σκυλου βασιζεται σε πραγματικη ιστορια και την προτεινω ανεπιφυλακατα

Δημοσ.

Ειδικά για μικρές ηλικίες, αλλά όχι μόνο, Το κορίτσι μου (1991)!

http://www.imdb.com/title/tt0102492/

ε, μ*****α με το πιτσιρικι....αφου ειχε αλλεργια τι τους ηθελε τους ηρωισμους με το χαζοδαχτυλιδο? ας προσεχε....

και το lake house μου φερε ενα δακρυ εμενα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...