Finn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Έχω ένα thomson router που δίνει ο ΟΤΕ και σ ένα άλλο σημείο εξωτερικά ένος απο τα διαμερισματά μας έχω βάλει ένα tplink να λειτουργεί ως repeater. Το θέμα είναι οτι δεν έχω το επιθυμιτό αποτέλεσμα και η απο πίσω πλευρά των διαμερισμάτων που δεν έχει άμεση επαφή με το router να έχει χάλια σήμα. Το repeater είναι τοποθετημένο στο μεσαίο διαμέρισμα και βλέπει το router. Για να δώσω δυνατότερο σήμα και στην απο πίσω πλευρά να πάρω μια κεραία και να τη βάλω στο repeater? Κάποια άλλη λύση;
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 μια κεραια δεν θα αλλαξει κατι.η βαζεις καποιο αλλο repeater η παρε κανα repeater που να παιζει στα 300mw να εχεις καλυτερο σημα γενικα.αν μπορεις να ριξεις και καλωδιο μπορεις να βαλεις access point αντιγια repeater για να παιζει πιο stable.
Finn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Uploaded with ImageShack.us Το router είναι σ ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι.Εκεί έχω και τη γραμμή του ΟΤΕ,Το tplink το έβαλα στο 4ο διαμέρισμα επειδή εκεί έχω ρεύμα.Οπότε μόνο έτσι μπορώ να δουλέψω.Ούτε καλώδια μπορώ να τραβήξω δυστυχώς.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ενα repeater που να μπορει να βγει απο την πισω πλευρα και ειτε με καλωδιο ειτε με repeating Να πιανει απο το προηγουμενο tp link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.