Προς το περιεχόμενο

Audacity και ηχογραφηση κιθαρας!

sotos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισως να φταίνε τα windows/drivers κάρτας ήχου. αν είχε πρόβλημα η κάρτα δεν θα στο έβγαζε και αλλού..? γιατι μόνο όταν γράφεις απο την κιθάρα..? πιο λαπτοπ έχεις...??

Τι εννοεις οταν λες windows/drivers?Οταν παω στην διαχειριση συσκευων και παταω να κανω update τους drivers μεσω ιντερνετ μου λεει οτι (τα windows βρηκαν οτι το υλικο μου ειναι ενημερωμενο) και τετοια!Το λαπτοπ μου ειναι αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905141

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:/ δεν μπορώ να σε βοηθήσω έυκολα λόγω του οτι αν το είχα μπροστά μου θα δοκίμαζα πολλά πράγματα και λογικά θα έβρισκα τι φταίει αλλα απο απόσταση δεν μπορώ να μαντέψω...θα μπορούσε π.χ μια επανεγκατάσταση των drivers να το φτιάξει η θα μπορούσε να δημιουργείται κάποιο θέμα απο τα windows αν δεν είναι ενημερωμένα π.χ (πράγμα πιο δύσκολο).

edit: μπορεί να φταίνε τα vista, αν έχεις (s)vista.

Δημοσ.

Λοιπον εκανα και το τελευταιο πραγμα που νομιζω οτι μπορουσα να κανω!Εκανα format το λαπτοπ και απο (s)vista εβαλα windows 7 professional!Δυστυχως ουτε αυτο ελυσε το προβλημα!Παλι τα ιδια-παλι τα ιδια! :cry:

Δημοσ.

Λοιπον εκανα και το τελευταιο πραγμα που νομιζω οτι μπορουσα να κανω!Εκανα format το λαπτοπ και απο (s)vista εβαλα windows 7 professional!Δυστυχως ουτε αυτο ελυσε το προβλημα!Παλι τα ιδια-παλι τα ιδια! :cry:

Μπορεί να μην έλυσες το πρόβλημα με την ηχογράφηση αλλά έλυσες το πρόβλημα με το λειτουργικό σου (vista -> 7) :P

Δημοσ.

Μπορεί να μην έλυσες το πρόβλημα με την ηχογράφηση αλλά έλυσες το πρόβλημα με το λειτουργικό σου (vista -> 7) :P

Μωρε αν το linux υποστηριζε το amplitube και το fender fuse σιγα μην χρησιμοποιουσα (windows γενικοτερα)!Αλλωστε μεχρι τωρα ubuntu ειχα και το γυρισα στα windows μονο και μονο γι αυτα τα προγραμματα! :P

Δημοσ.

Μωρε αν το linux υποστηριζε το amplitube και το fender fuse σιγα μην χρησιμοποιουσα (windows γενικοτερα)!Αλλωστε μεχρι τωρα ubuntu ειχα και το γυρισα στα windows μονο και μονο γι αυτα τα προγραμματα! :P

Με το wine δε γίνεται να τα τρτέξεις και στο linux?

Δημοσ.

Με το wine δε γίνεται να τα τρτέξεις και στο linux?

Βασικα να σου πω την αληθεια δεν το δοκιμασα γιατι καποια στιγμη ειχα δοκιμασει το wine για κατι αλλα προγραμματα που ηθελα να τρεξω και δεν εβγαλα ακρη και το παρατησα!

Δημοσ.

νομίζω οτι και απο linux μπορείς να γράψεις άνετα χωρίς τα παραπάνω (νομίζω λέγεται jack το πρόγραμμα/drivers ηχογράφησης). πάντως αφου δεν σου έλυσε και το format τότε αρχίζω να πιστεύω οτι φταίει η κάρτα ήχου :/ η στην καλύτερη να μπορείς να το φτιάξεις απο το Bios με κάποια ρύθμιση

Δημοσ.

νομίζω οτι και απο linux μπορείς να γράψεις άνετα χωρίς τα παραπάνω (νομίζω λέγεται jack το πρόγραμμα/drivers ηχογράφησης). πάντως αφου δεν σου έλυσε και το format τότε αρχίζω να πιστεύω οτι φταίει η κάρτα ήχου :/ η στην καλύτερη να μπορείς να το φτιάξεις απο το Bios με κάποια ρύθμιση

Δυστυχως ακομα και να μπορουσα να το φτιαξω το θεμα μεσα απο το bios (δεν το χω) με τιποτα. :-D

Δημοσ.

LINUX και παλι LINUX

Λοιπον ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι επιτελους τα καταφερα! :-D Με ειχα φαει η περιεργια να δοκιμασω ολο το θεμα βαζοντας ubuntu (linux) για να δω αν θα λινοταν το προβλημα!Εκανα λοιπον ενα τελευταιο format το λαπτοπ και εβαλα ubuntu οπως ειπα και παραπανω!Εγγατεστησα και το audacity και............ΒΟΥΑΛΑ!Εγραψα κανονικα χωρις κανενα παρασητο και κανενα προβλημα γενικοτερα!

Ερωτηση 1:Αραγε τι να εφταιγε και με τα windows ειχα προβλημα?

Ερωτηση 2:Μηπως ξερει κανεις αν το Rakarrack δουλευει μαζι με ενισχυτη?Δηλαδη να χρησιμοποιησω τα διαφορα εφε του και να παιρνω ομως τον ηχο απο τον ενισχυτη!

Δημοσ.

:) χαίρομαι που το έφτιαξες και χαίρομαι που δεν έπεσα έξω για το οτι έφταιγε το software... :P άντε γράψε τίποτα να το γιορτάσουμε γιατι εγώ έχω ξενερώσει με τον ενισχυτή/κιθάρα/skillz μου.. !!!!!

Ερωτηση 1:Αραγε τι να εφταιγε και με τα windows ειχα προβλημα?

υποθέτω για άλλη μια φορά οι drivers της κάρτας ήχου η του usb... ?? η καμιά διένεξη των συσκευών...

Δημοσ.

Δε βαριεσε οτι και να εφταιγε αφου βρηκα την ακρη........ολα καλα!Τωρα με το rakarrack να δω τι θα κανω γιατι εκει δεν βρισκω ακρη!

Δημοσ.

Καμια βοηθεια για το rakkarack παιδες?

edit:Ακυρο!Για να μην ειμαστε και off topic θα ανοιξω ενα θεμα στην ενοτητα για το linux!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...