aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 τα τελευταια χρονια οταν αγοραζεις ενα καινουργιο λαπτοπ δε σου δινουν μαζι και ενα dvd recovery οπως παλια αλλα φτιαχνουν ενα μικρο partition στο δισκο γι'αυτη τη δουλεια. και ερωτω, πες οτι χαλασε ο δισκος, τι κανεις? υπαρχει κανενας τροπος που να φτιαχνεις ενα dvd απο αυτο το partition ωστε ετσι αν θες να αλλαξεις δισκο να κανεις recovery απο το dvd?
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Νομίζω πως μπορείς να κάνεις boot από το partition αυτό.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το ξερω αυτο αλλα εγω λεω αλλο. αμα χαλασει ο δισκος μετα απο που θα κανεις boot? to partition αυτο, γινεται να το μεταφερουμε σε dvd?
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το ξερω αυτο αλλα εγω λεω αλλο. αμα χαλασει ο δισκος μετα απο που θα κανεις boot? to partition αυτο, γινεται να το μεταφερουμε σε dvd? Αφού χαλάσει ο δίσκος την έκατσες... αγοράζεις καινούργια windows ή γίνεσαι παράνομος για να το φτιάξεις. Πριν χαλάσει ο δίσκος ναι, το κάθε τέτοιο laptop έχει και κάποιο πρόγραμμα λειτουργία whatever για να κάνεις dvd με το περιεχόμενο του recovery για χρήση σε περίπτωση ανάγκης.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πριν χαλάσει ο δίσκος ναι, το κάθε τέτοιο laptop έχει και κάποιο πρόγραμμα λειτουργία whatever για να κάνεις dvd με το περιεχόμενο του recovery για χρήση σε περίπτωση ανάγκης. αυτο λεω... ΠΡΙΝ χαλασει. πως δημιουργουμε dvd recovery?
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αυτό διαφέρει από laptop σε laptop κατά κανόνα όμως έχουν κάποιο πρόγραμμα που το τρέχεις από τα windows δες στο εγχειρίδιο ή πες μας το μοντέλο να σου πει κάποιος που το έχει και ξέρει.
aledjo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αυτό διαφέρει από laptop σε laptop κατά κανόνα όμως έχουν κάποιο πρόγραμμα που το τρέχεις από τα windows δες στο εγχειρίδιο ή πες μας το μοντέλο να σου πει κάποιος που το έχει και ξέρει. δε το λεω για καποιο συγκεκριμενο, γενικα μιλαω αν γινεται....
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γενικά αν μιλάμε εγώ θα ξεχνούσα της βλακείες των laptop και θα έφτιαχνα καθαρό image μόνος μου από το λειτουργικό. http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/ acronis και ghost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.