mitsos1977 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γεια και χαρά, με καλώσορίζω στο φόρουμ. Έχω ένα macbook pro, οχι το unibody και κάθε φορά που το χέρι μου περνάει πάνω από το backspace μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση? Γιατί δείχνει να έχει κάποιο σένσορα εκεί ο οποίος πιθανόν να αντιλαμβάνεται τον χαμηλό φωτισμό. Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει?
Kentaflush Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γεια και χαρά, με καλώσορίζω στο φόρουμ. lol, καλωσορισες
atheatos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δες στο displays στο system preferences αν είναι κλικαρισμένο το Automatically adjust...... και αφού το ξεκλικάρεις ξανακάνε το πείραμα και πες μας.....
mitsos1977 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δες στο displays στο system preferences αν είναι κλικαρισμένο το Automatically adjust...... και αφού το ξεκλικάρεις ξανακάνε το πείραμα και πες μας..... φχαριστώ, θα το τσεκάρω το απόγευμα
mitsos1977 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 λοιπόν, αυτό ήταν το πρόβλημα, λειτούργησε μια χαρά. Σας έχω και δεύττερο γρίφο: όταν γράφω ένα κείμενο π.χ. "ο μικρός Γιωργάκης επέβαλε το ήσυχο μνημόνιο" μετακινείται ο κέρσορας από μόνος του και αν δεν το προσέξω, συνεχίζει να γράφει από εκεί που μεταπήδησε ο κέρσορας και έχω περίπου αυτό το αποτέλεσμα: "ο μικρός Γιωργάυχο μνημόνιοκης επέβαλε το ήσ" Τί σκατά μπορεί να φταίει. Σημειωτέον, το είχα παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο και στο παλιό μου λάπτοπ, ένα powerbook.
alexmm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 λοιπόν, αυτό ήταν το πρόβλημα, λειτούργησε μια χαρά. Σας έχω και δεύττερο γρίφο: όταν γράφω ένα κείμενο π.χ. "ο μικρός Γιωργάκης επέβαλε το ήσυχο μνημόνιο" μετακινείται ο κέρσορας από μόνος του και αν δεν το προσέξω, συνεχίζει να γράφει από εκεί που μεταπήδησε ο κέρσορας και έχω περίπου αυτό το αποτέλεσμα: "ο μικρός Γιωργάυχο μνημόνιοκης επέβαλε το ήσ" Τί σκατά μπορεί να φταίει. Σημειωτέον, το είχα παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο και στο παλιό μου λάπτοπ, ένα powerbook. Και για μένα συνηθισμένο πρόβλημα τόσο στο dell όσο και στο ΜΒ. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ευαισθησία του trackpad. Όπως περνά το χέρι σου από επάνω, για να πάει το/α δάχτυλο/α από τη μια πλευρά του keyboard στην άλλη, το αντιλαμβάνεται σαν κίνηση πάνω στο trackpad και σου κάνει τη ζημιά....
Zephyros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Και εγώ το πάθαινα στα Windows, αλλά βρήκα μια εφαρμογή που απενεργοποιεί το trackpad όταν γράφω...Λογικά θα υπάρχει κάτι και για MAC. Αλλά η λογική προστάζει να δοκιμάσεις να μειώσεις την ευαισθησία του track pad...!
mitsos1977 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 τ'είπες τώρα? με κουφάνατε... υπάρχει άραγε πρόγραμμα για αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.