Προς το περιεχόμενο

Αγορα z-906 + καρτας ηχου

Michaels_V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω τα z-906 και επισης μια καρτα ηχου αλλα την χρειαζομαι?επισης βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι τροποι να συνδεσω τα ηχεια στην mb ποιον να χρησιμοποιησω?

http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/23022/~/connecting-a-computer-to-the-z906

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για παιχνίδια να χρησιμοποιείς τις αναλογικές εξόδους και για μουσικη + ταινίες την πτική ή την coaxial αναλόγως με το τι διαθέτει η μητρική σου!!

Η αγορά κάρτας ήχου πιστεύω είναι περιττή ειδικά αν γίνει χρήση των ψηφιακών εξόδων!

Δημοσ.

Τις συνδέσεις τις έχεις μόνιμα το source αλλάζεις απλά απο το πανελ της καρτας στα windows!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα τα ηχεια μου ηρθαν...τωρα με τις συνεδεις δν ξερω τι να κανω...εχει μεσα ενα καλωδιο 6 καναλιων...οι συνδεσεις ειναι μια εισοδο 6 καναλιων...μια rca(στερεοφωνικο) 2 ψηφιακες οπτικες και 1 ψηφιακη ομοαξονικη...η μητρικη μου εχει αυτα τα χαρακτηριστικα απο πισω..

1 x PS/2 keyboard/mouse combo port(s)

1 x DVI

1 x D-Sub

1 x HDMI

1 x eSATA 6Gb/s

1 x IEEE 1394a

2 x USB 3.0

4 x USB 2.0

1 x Optical S/PDIF out

6 x Audio jack(s)

τι να συνδεσω?και θα αγορασω κανα καλωδιο?

Δημοσ.

Αυτό το καλώδιο 6 καναλιών που λες είναι για την αναλογική συνδεση!!!

Απο την μία πάει στα ηχεία (δες το manual για το που ακριβως) Προφανώς σε αυτή της είσοδο 6 καναλιών που λές!!

Από την άλλη αυτό το καλώδιο πρέπει να έχει τρεις απολήξεις (βύσματα), ένα πράσινο, ενα κίτρινο και ένα μαυρο ... τα οποία αντίστοιχα συνδέονται στην πράσινη , την κίτρινη και την μαυρη υποδοχή της μητρική.

Για την σύνδεση με την οπτική χρειάζεσαι ένα τέτοιο

http://www.bmac.gr/product_info.php?products_id=2316

Το οποίο από την μιά θα μπει στη εξοδο Optical S/PDIF out της μητρικής και από την άλλη στο optical in των ηχείων!!

Και τέλος διαβασε το MANUAL των ηχεία τα λέει όλα πολύ καλά και πολύ απλα!!!

Δημοσ.

Από τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις ψηφιακή σύνδεση, δεν παίζει ρόλο η κάρτα ήχου. Της μητρικής είναι ότι πρέπει.

Θα βάλεις ή οπτική ίνα ή Coaxial καλώδιο, ότι σε βολεύει περισσότερο και θα είσαι μία χαρά.

Όταν το κάνεις αυτό πες μας, να σου πούμε πως θα σετάρεις το Media Player Classic Home Cinema για να ακούς dts και Dolby Digital.

Δημοσ.

εγινε αδερφια...!περιμενω το καλωδιακη τωρα...απλα χρησιμοποιω το vlc! :blink: και θα εχω τα ηχεια συνδεδεμενα και με το 6 καναλιων και με την οπτικη ινα?

Δημοσ.

για εμενα ναι έτσι ειναι καλύτερα!!! Εγω έτσι έχω τα z-5500!!

Οποτε παίζω παιχνίδα τα γυρνάω στο αναλογικό και όποτε ακουω μουσική ή βλέπω ταινιούλα τα γυρνάω στο ψηφιακό

Δημοσ.

για εμενα ναι έτσι ειναι καλύτερα!!! Εγω έτσι έχω τα z-5500!!

Οποτε παίζω παιχνίδα τα γυρνάω στο αναλογικό και όποτε ακουω μουσική ή βλέπω ταινιούλα τα γυρνάω στο ψηφιακό

εγω τα χω μονιμα στο αναλογικο.

ειναι λιγο μπλεξιμο οι εναλλαγες

Δημοσ.

εγω τα χω μονιμα στο αναλογικο.

ειναι λιγο μπλεξιμο οι εναλλαγες

Καλά μην τα τραγικοποιούμε τα πραγματα .. δυο κλικ είναι στο sound panel των windows και ενα πατημα ενός κουμπιού στα ηχεία!

Δημοσ.

Μονο το προγραμμα που παρακολουθείς ταινίες! Τις οποίες τις κανεις μόνο μία φορά και μετά το αφήνεις ως έχει!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...