minaras_tio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καλημερα,θελει μια φιλη μου να αγορασει ενα smartphone που ντε και καλα να παιζει το angry birds. Android ε; Αλλα ποιο;Τι προτεινετε; Να εχει αξιοπρεπη οθονη αφης,ραφιοφωνο, και να μην σερνεται αν τρεχει καποια βαρια εφαρμογη Αυτα τα βασικα τουλαχιστον. Ευχαριστω
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 σε αυτα τα χρηματα παιρνει το ideos x5 (best value for money) αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ραδιοφωνο!
yiannis013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δεν έχει ραδιόφωνο αλλα και πάλι είναι best value for money. Άν μπορείς να ανέβεις στα 299€ τότε παίρνεις το Nexus S.
karteo24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 για ραδιο που θελει ας αγορασει με 20 ευρω handsfree με ραδιοδεκτη ενσωματομενο για να ακουει ραδιο.180 εχει το ideos και 20 ευρω τα handsfree με 200 ευρω ειναι κομπλε
Kentaflush Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ideos και απο μενα στο χαμηλο budget, galaxy ace στο μεσσαιο budget, και για λιγο παραπανω αξιζει το nexus s
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ideos και απο μενα στο χαμηλο budget, galaxy ace στο μεσσαιο budget, και για λιγο παραπανω αξιζει το nexus s ...και με ελάχιστα παραπάνω από το Nexus S, αξίζει το Galaxy S
elina_kal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ...και με ελάχιστα παραπάνω από το Nexus S, αξίζει το Galaxy S Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να παρεις κινητο που ειναι σχετικα παλιο μοντελο. Χωρις αμφιβολια εχει οθοναρα και ειναι πολυ καλο σε ολα του αλλα οσο να 'ναι εχουμε φτασει στην φαση που πεφτει η τιμη του S II αρα τι συμπερασμα να βγαλει καποιος απ' αυτο για το S I ?.. Εγω και τα 2 στην ιδια τιμη να ηταν θα προτιμουσα και παλι το Nexus S. (Που στην ουσια στην ιδια τιμη ειναι, γιατι αν ειναι να δωσεις 300 ανετα δινεις 330)
nikoskon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να παρεις κινητο που ειναι σχετικα παλιο μοντελο. Χωρις αμφιβολια εχει οθοναρα και ειναι πολυ καλο σε ολα του αλλα οσο να 'ναι εχουμε φτασει στην φαση που πεφτει η τιμη του S II αρα τι συμπερασμα να βγαλει καποιος απ' αυτο για το S I ?.. Εγω και τα 2 στην ιδια τιμη να ηταν θα προτιμουσα και παλι το Nexus S. (Που στην ουσια στην ιδια τιμη ειναι, γιατι αν ειναι να δωσεις 300 ανετα δινεις 330) Ίσως από τα πιο άκυρα posts που έχω διαβάσει στο Insomnia. Τί σχέση έχει η παλαιότητα με τα specs μιας συσκευής; Καμία. Κλασικό παράδειγμα το HTC Desire S το οποίο βγήκε σχεδόν ένα χρόνο μετά το Galaxy S και έχει προγενέστερης τεχνολογίας CPU/GPU από το Galaxy S.
orlox Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ideos με 180 και τα υπόλοιπα σε αξεσουάρ. θηκουλα ροζ καρτα μνημης εξτα 2 μπαταριες και αν θελει και ραδιόφωνο.
lalanis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέχρι 200€, ideos X5 end of story.... Αν αρχίσουμε τα "με 20€ παραπάνω / 20€ παραπάνω από τα προηγούμενα 20€" δεν θα τελειώσουμε ποτέ... Για μένα, τα value είναι κατά σειρά τιμής:Ideos X5 -> Galaxy S -> Optimus X2 (/offtopic)
minaras_tio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω ολους. Θα της πω τι προτεινετε και ας αποφασισει. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.