gilardino Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 χαιρετω τη παρεα...εχω ενα μικρο προβληματακι...ειχα στειλει τη καρτα γραφικων για σερβις επειδη ειχε καει και μεσα στη συσκευασια εβαλα καταλαθος αυτο το εξαρτηματακι http://us.estore.asus.com/index.php?l=product_detail&p=3394 ...η καρτα ηρθε, οχι ομως και το συγκεκεριμενο εξαρτημα το οποιο ηταν της μητρικης...τωρα η καρτα γραφικων μου τρεχει σε χ8 αντι για χ16...ψαχνω να το βρω τιποτα ομως...μηπως μπορει να βοηθησει καποιος ή εστω αν ξερει καποιον αλλο τροπο ωστε η καρτα να τρεχει κανονικα;
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πές μας ποια κάρτα ειναι και απο τι αποτελείται το σύστημα σου. Δεν τους είπες για το εξάρτημα που είχες ξεχάσει μέσα αν το βρήκαν να στο επιστρέψουν ?
gilardino Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 τους πηρα τηλ και μου πανε οτι θα μου το στειλουν αλλα δε το βαλανε μεσα στο κουτι...μαλλον το σουταραν...το συστημα μου ειναι το εξης:μητρικη asus M4A89GTD PRO/USB3,cpu AMD Athlon II X3 450, 4gb ddr3 ram,vga asus 5850,hdd seagate 1tb,psu tt 600w...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.