Προς το περιεχόμενο

Νεο κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν τους ανεβαζες ηταν καλα..

Που ξερεις οτι τους ψηφισε?

Εγω δεν εχω ψηφισει ποτε κανενα λαμογιο

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που ξερεις οτι τους ψηφισε?

Εγω δεν εχω ψηφισει ποτε κανενα λαμογιο

Μα δεν αναφερομαι σε εκεινον προσωπικα..

Γενικα το λεω.Σε αυτους που τους ανεβασαν.Στη νοοτροπια.

Δημοσ.

Βασικα εγω ειμαι περισσοτερο καχυποπτος σε 'επωνυμες' ειδησεις απο καναλια κλπ, παρα για το συγκεκριμενο

Τα ΜΜΕ τι τα μπλέκεις;Δεν ζήτησα σύγκριση, ξαναρωτάω:

@-nick- γεγονότα;ποιος το λέει ότι είναι γεγονότα;ένα ανώνυμο κείμενο απο μία ανώνυμη πηγή;όταν μάλιστα η δηλωμένη ως αρχική πηγή (astynomikiaftheresiastop.blogspot.com) δεν το έχει αναρτήσει καν;

Δημοσ.

Ε προφανως δεν με εκφραζει ο 'αγανακτισμενος' που εχει ψηφισει Πασοκ στο παρελθον και τωρα την βλεπει αντι-πασοκ ξερω γω. Γενικα δεν με εκφραζουν οι αγανακτισμενοι, οπως και οποιαδηποτε μαζα. Ομως ειναι και το εκλογικο συστημα ετσι που, κ ελαχιστοι να πανε να ψηφισουν, κυβερνηση θα βγει. Το θεμα ειναι να μην ειναι νομιμοποιημενη (οχι νομικα, ηθικα) στη συνειδηση μας η εκαστοτε εξουσια.

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτε ρε παιδιά...Απλά τα παιδιά έχουνε πιεί κάτι ουζάκια παρέα με τον ήλιο τον πράσινο, , τον σοσιαλιστικό ,που τον βάλανε κάτω και τον μεθύσανε και κάνανε βλακίες σαν τους Αγγλους που πίνουνε λίγο παραπάνω.

Ε και αν βαρέσανε κανέναν , τον περάσανε για νταούλι και ζουρνά , και αρχίσανε να βαράνε με το γκλοπ για να τραγουδήσουνε και για να χορέψουνε

PS : Πρώην Πασόκος......και υπέρ του δέοντος αγανακτισμένος.

http://www.youtube.com/watch?v=fQ7Ahu01axI&feature=related

Δημοσ.

Ρε συ τρίτωνα, αν εγώ πω ότι τον "παίρνεις" από πίσω, αλλά δεν εννοώ εσένα, γενικά όμως όσους έχουν τη συγκεκριμένη νοοτροπία, πώς θα το εκλάμβανες;

Σε έχει ποτίσει τόσο το μίσος σου για τον απλό κοσμάκη που δεν μπορείς να δεις ούτε στο μισό μέτρο τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου.

(ελπίζω να μη θιχτείς από το παράδειγμα, δεν είναι σε καμία περίπτωση επί προσωπικού)

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, κατέβαινα την Κηφισίας με τη μηχανή και στο ύψος του Μεγάρου ανέβαινε την Κηφισίας μπάτσος της ΔΙΑΣ με σούζα. Αν οι μπάτσοι συμπεριφέρονται σαν τσογλαναράδες, μην απορήσουν καμιά μέρα αν οι τσογλαναράδες τη δουν μπάτσοι και πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.

Δημοσ.

...Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, κατέβαινα την Κηφισίας με τη μηχανή και στο ύψος του Μεγάρου ανέβαινε την Κηφισίας μπάτσος της ΔΙΑΣ με σούζα. Αν οι μπάτσοι συμπεριφέρονται σαν τσογλαναράδες, μην απορήσουν καμιά μέρα αν οι τσογλαναράδες τη δουν μπάτσοι και πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.

Καταγγελία σκέφτηκες να κάνεις;

Δημοσ.

Καταγγελία σκέφτηκες να κάνεις;

Ήμουν στην κάθοδο κινούμενος και το σκηνικό συνέβη σε κλάσμα δευτερολέπτου. Όπως καταλαβαίνεις ούτε πρόλαβα, ούτε μπορούσα να δω πινακίδα, κινούμενος προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Και καταγγελία να έκανα όμως, τι πιστεύεις ότι θα γινόταν?

και ο τρίτωνας μπάτσος είναι;

Όχι, ο Τρίτωνας μουσικός δηλώνει.

Δημοσ.

In other news... SFPD Tests Find Gunshot Residue On Man Slain By Officers

γαρ, γαρ, γαρ.

Δίνεις μια τρανταχτή είδηση αλλά δεν σε ενδιαφέρει να ενημερώσεις ή να σχολιάσεις σε περίπτωση που οι αρχικές εκτιμήσεις είναι λανθασμένες και οι μπάτσοι έπραξαν σωστά. Βέβαια δεν έχουν τελειώσει οι έρευνες αλλά όλα δείχνουν πως οι ενέργειές τους ήταν δικαιολογημένες. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ποιος βγάζει άκρη από το βίντεο της είδησης που παρέθεσες σχετικά με τα γεγονότα που προηγήθηκαν των πυροβολισμών... όλο κι όλο δείχνει τους μπάτσους τριγύρω με τα όπλα παρατεταμένα και τον τύπο στο έδαφος ματωμένο να σπαρταρά.

Και καταγγελία να έκανα όμως, τι πιστεύεις ότι θα γινόταν?

Πιστεύω πως είναι υποχρέωσή μας τέτοια περιστατικά να τα καταγγέλλουμε στους αρμόδιους και όχι μόνο σε φόρουμ. Στη χειρότερη θα του κάνανε μια αυστηρή επίπληξη. Επίσης αν υπάρχουν και άλλες αναφορές από παρόμοια ηλίθια συμπεριφορά δεν μπορούν να τον διώξουν ή να τον θέσουν σε διαθεσιμότητα; Ίσως να είμαι απλά ρομαντικός. Oh well. ^_^

Δημοσ.

Όχι, ο Τρίτωνας μουσικός δηλώνει.

με πολιτικες πεποιθησεις σαν του Johnny Ramone να υποθεσω :mrgreen:

Δημοσ.

με πολιτικες πεποιθησεις σαν του Johnny Ramone να υποθεσω :mrgreen:

Ακριβώς :mrgreen:

Ίσως να είμαι απλά ρομαντικός. Oh well. ^_^

Quoted for truth

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...