Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα σε laptop

pa_nikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα!πριν 10 μηνες αγορασα ενα hp probook g62ev με core i3 στα 2,26ghz και 4gb ram ddr3.δυστυχως δε μπορω να σας δωσω πληροφοριες σχετικα με τη χρηση του διοτι δεν το χρησημοποιουσα εγω..παρατηρησα πριν λιγο καιρο οτι εχει προβλημα η μπαταρια του..οταν ανοιγει βγαζει ενα battery alert και εμφανιζει μηνυμα οτι πρεπει να αντικατασταθει..επισης κολλουσε αρκετα και αποφασισα να του κανω format..ματαια ομως..το κολλημα εξακολουθει να υπαρχει σε μεγαλο βαθμο..οι επιδοσεις του επεξεργαστη σπανια πεφτουν κατω απο το70%..μηπως εχετε καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;;

Δημοσ.

Kαλως ηρθες!

Καταρχας το συγκεκριμενο Hp δεν ειναι της σειρας probook. ;)

Επισης, πατα ctrl+alt+delete --> εναρξη διαχειρισης εργασιων και μετα --> Διεργασιες.

Ποια ειναι η εφαρμογη που κανει τον cpu να φουλαρει;

Δημοσ.

Κατ Αρχας ευχαριατω για το ενδιαφερον.. Προπαθησα να κανω resrart κ ακομα εγκαθοστα updates..εχει απνω αμο μιση ωρα:( αν θυμαμαι καλα ομως η πιο φορτωμενη διεργασια ειναι η explorer.exe ..επισης με mapewarebytes τι ακριβως κανω;

Δημοσ.

Για virus το κόβω, δοκίμασε να κάνεις scan με ένα καλό antivirus(nod32, kapresky)

Εάν έχω δίκαιο είναι πιθανό να μετά το καθαρισμό να μην μπορείς να κάνεις εκκίνηση των Windows οπότε πάρε backup

Δημοσ.

Εχω εγκατεστημενο nod 32 και δεν εχει βρει κατι..επισης συνεχιζει το κολλημα κ μετα το format οπου εκανα διαγραφη των partitions που ειχε αρχικα εκανα διαμορφωση κ περασαwindows σε καθαρο δισκο..μου φαινεται λιγο δυσκολο να εχει ιο...

Δημοσ.

Ύπάρχει μια απλή λύση για όλους.

1) Κάνε Back -up

2) ΜΗΝ χρησιμοποιείς σπασμένο NOD 32, δεν κάνει updates, ακόμα και αν λέει ότι κάνει

3) Κάνε ένα recovery άπό το κρυφό partition της HP και μην εγξαταστήσεις τίποτα άλλο παρά μόνο τις ενημερώσεις των Windows. Παρακολούθησέ το για μια εβδομάδα να δείς πώς συμπεριφέρεται.

4) Αν το 3 αποτύχει το φορτώνεις και το πάς αντιπροσωπεία, είναι αντός εγγύησης. Δεν το πειράζεις καθόλου!!!

Δημοσ.

Και εγώ για δίσκο το κόβω...

Κατέβασε το hd tune pro και έλεγξε τον σκληρό σου..!

Αν και στην θέση σου θα πήγαινα για αντικατάσταση κατευθείαν χωρίς πολύ ψάξιμο...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και το ενδιαφερον..θα ελεγξω τον δισκο να δουμε αν φταιει αυτο..ομως τι σχεση εχει το αν εχει φλασαρει ο δισκος με το οτι "τσιτωνει" ο επεξεργαστης;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...