naruto12345 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Γεια σας, σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα υπάρχει ένα πρόγραμμα το test drive v2 όπου είναι για να κάνουν οι υποψήφιοι οδηγοί εξάσκηση στα σήματα (είναι δωρεάν). η ερώτηση μου είναι αν γίνετε με κάποιο τρόπο να ανεβάσω αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μου αλλά όχι σε μορφή αρχείου zip το οποίο χρειάζετε κατέβασμα και έγκατάσταση στον υπολογιστή το χρήστη αλλά ο χρήστης να το χρησιμοποιεί απευθείας απο την ιστοσελίδα μου όπως το έχει κάνει αυτός εδώ!! υπάρχει πιστεύετε κάποιος τρόπος ή κάπου που μπορώ να κοιτάξω ώστε να δω τη διαδικασία να το κάνω? ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Το test στο http://www.papalos.gr/testdrive.html είναι ένα web application γραμμένο σε Flash. Δε νομίζω να έχει προέλθει από μετατροπή .exe αρχείου σε μορφή Flash και αμφιβάλλω αν γίνεται καν κάτι τέτοιο.
naruto12345 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 δηλαδή αυτός που το έχει φτιάξει έχει κάνει ένα web application για να τρέχει το συγκεκριμένο .exe? γίνετε να κάνω και εγώ κάτι τέτοιο?
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δεν έχω εγκαταστήσει το Test Drive v2, αλλά υποπτεύομαι τί μπορεί να συμβαίνει και έχεις μπερδευτεί: Μήπως το Flash test έχει κάνει replicate (έχει αναδημιουργήσει/εξομοιώσει δηλαδή) το interface και τη συμπεριφορά του Test Drive που δίνει το Υπουργείο; Γι' αυτό και σου δημιουργήθηκε η (λανθασμένη) εντύπωση πως μπορείς με κάποιον τετριμμένο τρόπο να ανεβάσεις το .exe μίας desktop εφαρμογής σε ένα web site και να το τρέχουν απομακρυσμένα οι επισκέπτες του site μέσα από τον browser;
naruto12345 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Σε καμία περίπτωση δεν πιστευω ότι απλά το έκανε εγκατάσταση το .exe στο site του απλά ο τρόπος που έγινε μήπως μπορούμε να τον ακολουθήσουμε ώστε να κάνουμε κάτι πανομοιότυπο?
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ο τρόπος που έγινε υποθέτω πως είναι ο πιο προφανής και "straightforward": Κάποιος, με γνώσεις Flash, αφιέρωσε χρόνο για να σχεδιάσει (είτε από το μηδέν είτε «αντιγράφοντας» κάποια προϋπάρχουσα παρόμοια εφαρμογή) και να υλοποιήσει το συγκεκριμένο web app. Μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις αυτόν τον τρόπο για να δημιουργήσεις κάτι αντίστοιχο, χωρίς μάλιστα να περιορίζεσαι απαραίτητα στην τεχνολογία Flash. Η μόνη προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις ήδη ή να είσαι διατεθειμένος να μάθεις τις τεχνολογίες/εργαλεία που θα επιλέξεις για την υλοποίηση του web app που έχεις στο μυαλό σου.
naruto12345 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 θα κοιτάξω να δω τι μπορώ να κάνω με το flash ή μπορεί κιόλας να απευθυνθώ σε μερικούς exe2swf converter Σε ευχαριστώ πολύ
parsifal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος, οι converters αυτού του είδους δέχονται ως είσοδο αρχεία .exe που περιέχουν ήδη wrapped ένα .swf (όπως π.χ. τα projector files που μπορείς να δημιουργήσεις με το Adobe Flash). Όχι ένα οποιοδήποτε .exe μίας οποιασδήποτε desktop εφαρμογής.
Haldol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ακριβώς αυτό που είπε ο parsifal. Οι SWF exctractors δεν μπορούν να δουλέψουν με οποιοδήποτε executable. Quick 'n' dirty λύση; Στείλε ένα e-mail σε αυτόν που έχει τη σελίδα και ζήτα άδεια να ενσωματώσεις το .swf στη δικιά σου. Αλλιώς, φτιάχνεις κάτι παρόμοιο σε Flash από το μηδέν.
naruto12345 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Πήρα τηλέφωνο σε αυτόν που το έχει φτιάξει και μου είπε μία αρκετά υψηλή τιμή οπότε.... η περίπτωση να το πάρω δεν γίνετε ...μόνο να το φτιάξω :S
dewn735 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Εντωμεταξύ, σπάω το κεφάλι μου (και τα νεύρα του search) να θυμηθώ ποιος εδώ στο insomnia είχε φτιάξει μια τέτοια web εφαρμογή - θυμάται κανείς; Άκυρο - βρέθηκε: http://www.insomnia.gr/topic/372030-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-testdrivemegr-web-app-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BA/page__hl__%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1+%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1
orlox Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μπορω να στο φτιαξω με τα μισα απο οσα σου ζητησε σε web εφαρμογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.