monoxromos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Φιλοι,επιθυμω να στήσω εναν τοπικο server shoutcast για να στέλνω ήχο σε εναν και μόνον ακροατή αλλα σε καλη ποιότητα ήχου 128 kbps stereo με το siple cast. Δεν θελω καποιον free φιλοξενητή γιατι ειναι trial και καποτε σε κλεινουν και ψάχνεσαι. Εγω θέλω να κανω κατι τοπικο να στέλνω ήχο και να λαμβάνει διαδικτυακα αλλος υπολογιστής μακρυά αλλα χωρις διακοπες,ασφαλως θα υπαρχουν δυο καλες συνδεσεις και στις δυο πλευρές. Αν ξερετε κατι βοηθήστε με με αναλυτική βοήθεια, Σας ευχαριστώ πολύ.
atrias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 χρειάζεσαι SHOUTcast DNAS SHOUTcast DSP Plug-In for Winamp κι ένα winamp να παίζει τη μουσική πληροφορίες εδώ: http://www.shoutcast.com/broadcast-tools
Dibasic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Για τσέκαρε εδω αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Κάνεις broadcast με Virtual DJ και είναι και free.
monoxromos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Γεια χαρά το listen2myradio το εχω αυτο χρησιμοποιουσα ως τωρα αλλα εδω και δυο-τρεις ημερες ενω δεχεται απο το simple cast ,ανοιγει κανονικα ο server οταν παω να το ακουσω σε απομακρυσμένο υπολογιστη με winamp η αλλον player μου βγαζει ενω παει να συνδεθει timed out. Γιαυτο λεω να κανω κατι δικο μου..... Ευχαριστω και περιμενω βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.