kalmik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όπως γράφει και στον τίτλο το γνωστό καλό Wildfire (προφανώς όχι το S) με 169 ευρώ στο Mediamarkt - αν και είναι στη δύση στη καριέρας του. Κλασσική καλή αγορά Android τσέπης (για να μην πούμε ....τσεπούλας).
runner69 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το κινητο ξεκιναει στο skroutz απο τα 174 ευρω. Δεν αποτελει προσφορα τα 5 ευρω φθηνοτερα.
basilis5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 σε ποιο κατάστημα; έχει σημασία για εμένα προσωπικά καθώς πολλα μικρά δεν ειναι αξιόπιστα ... οπως και να χει το τηλ που το ειχα ήταν ξεπερασμένο πριν καν κυκλοφορήσει...
xpapias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Στο και εγώ στο φυλλάδιο του Αμαρουσίου. Δεν ξέρω αν ισχύει για τα υπόλοιπα καταστήματα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως να το είδα και στην τηλεόραση.
kalmik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 σε ποιο κατάστημα; έχει σημασία για εμένα προσωπικά καθώς πολλα μικρά δεν ειναι αξιόπιστα ... οπως και να χει το τηλ που το ειχα ήταν ξεπερασμένο πριν καν κυκλοφορήσει... Iσχύει τουλαχιστον στο Μαρούσι και Φάληρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.