veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Λοιπον μολις τελειωσα και επανηλθα επισης σ'αυτο το διαστημα προεκυψε κατι οποτε το αφηνω για λιγο τρο φρου φρου του επεξεργαστη.Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Λοιπον μολις τελεειωσα και επαηλθα επισεις σ'αυτο το διαστημα προεκυψε καιτι οποτε το αφηνω για λιγο τρο φρου φρου του επεξεργαστη.Ευχαριστο οσους ασχοληθηκαν Ελεος με την ορθογραφία! Αν δεν το κατεχεις βάλε τουλαχιστον κανένα addon αυτοματης διόρθωσης στον firefox!! Δεν κατάλαβα καν τι λες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Παιδια καθως επαιζα το undercover επιασα αυτες τις θερμοκρασιες πειραζει? Πιο πολυ για το 70 του επεξεργαστη ανησυχώ γιατι αν καει δεν ειναι καιρος για αλλαγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 veteranos Από περιέργεια δεν μου ανεβάζεις μία φώτο από το εσωτερικό του κουτιού μια και δε διαβάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 οκ Karmen οριστε οι φωτογραφιες το κουτι και το καπακι απο μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καθάρισε λίγο την ψύχτρα σου φαίνεται σκόνη επάνω και βάλε έναν ανεμιστήρα μπροστά να βάζει αέρα και ο πίσω να βγάζει. Πάντως μια χαρά είσαι και όπως είσαι τώρα ... Τακτοποίησε και λίγο τα καλώδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Προχθες την καθαρησα που αλλαξα παστα.Αν ειναι θα το ξανακοιταξω. Με τς θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα που πιανει κατι 70αρια ε?.Επισεις οταν εβγαλα την ψυχτρα η ωση παστα ειχε μεινει ηταν κυκλικη εγω την καινουργια την απλωσα πειραζει?(η ψυχτρα απο κατω εχει εναν κυκλο σαν ενα 2ευρο τι ειναι αυτο?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Προχθες την καθαρησα που αλλαξα παστα.Αν ειναι θα το ξανακοιταξω με τς θερμοκρασιες δεν εχω προβλημα που πιανει κατι 70αρια ε?.Επισεις οταν εβγαλα την ψυχτρα η ωση παστα ειχε μεινει ηταν κυκλικη εγω την καινουργια την απλωσα πειραζει?(η ψυχτρα απο κατω εχει εναν κυκλο σαν ενα 2ευρο τι ειναι αυτο?) Αυτό το κυκλικό επίπεδο ακουμπάει στο καπάκι του επεξεργαστή. Φαίνεται σα να έχει σκόνη στη φώτο γι' αυτό στο είπα ίσως κάνω και λάθος. Κοίτα δεν κινδυνεύει απλά εγώ θα τον πόναγα... Εχεις ένα ανεμιστήρι μέσα και το κουτί δεν είναι και ότι καλύτερο. Πάρε ένα ανεμιστήρα, φτηνοί είναι και βάλε τον μπροστά να σου βάζει αέρα στο κουτί και να σου βγάζει ο πίσω... Να κάνει ένα ρεύμα τουλάχιστον... edit: Μόλις είδα και τη δεύτερη φώτο. Μπορείς να βάλεις στο καπάκι ένα ανεμιστήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μιας και ειπες για κουτι αυτο πως σου φαινεται? Link Η μητρικη με τις υποδοχες που εχει πισω θα κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 οταν παιζεις παιχνιδια ειναι λογικο να χτυπας 70αρια στον επεξεργαστη οπως και στην καρτα γραφικων. Μην ανησυχεις, ζεστη εχουμε αλλωστε. Οταν φτασεις τα 80αρια κοιταξε το. Αν μπορεις βαλε και εναν ανεμιστηρα στο κουτι οπως σου ειπαν. Φτηνοι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μιας και ειπες για κουτι αυτο πως σου φαινεται? Link Η μητρικη με τις υποδοχες που εχει πισω θα κανει? Σε επιασε το μικρόβιο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 οκ θα βαλω Καρμεν Λιγο μ'αυτο που μου ειπες για το κουτι και για τον επξεργαστη με ανησυχησες λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 οκ θα βαλω Καρμεν Λιγο μ'αυτο που μου ειπες για το κουτι και για τον επξεργαστη με ανησυχησες λιγο Βρε δεν κινδυνεύεις σου λέω απλά με ένα ανεμιστήρι ακόμα θα κάνεις μία ροή αέρα μέσα στο κουτί... Αν μαζέψεις και λίγο τα καλώδια θα είσαι οκ... Μην μπαίνεις σε έξοδα... Σου είπα εμένα από την αρχή με σύμφερε να σου πω έλα πάρε την Noctua που έχω... Αλλά ΔΕΝ κινδυνεύεις απλά μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ωραια σ'ευχαριστο.Παντος το κουτακι για μια ισος μελλοντικη αλλαγη πως το βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ωραια σ'ευχαριστο.Παντος το κουτακι για μια ισος μελλοντικη αλλαγη πως το βλεπεις? Θα έδινα κάτι παραπάνω για ένα με δύο άλλα πολύ καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.