Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες σε pc

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Οχι δεν με ενοχλει ο θορυβος δεν ακουγεται σχεδον καθολου.Απλα λεω αν με μια καλυτερη θα εχει καλυτερη αποδοση οχι οτι τωρα με τις ζεστες εχει καποιο προβλημα απλα λεω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανεμιστηρα το κουτι εχει πισω 120μμ(Πλατος κουτιου εννοεις απο μπροστα μεχρι πισω? αν ναι 1.04 και λεφτα μεχρι 40Ε οκ δεν ειναι?

Τι εννοείς 1.04? :confused:

Εννοώ το πλάτος όχι μήκος...

Βασικά θα σου έλεγα αν υπάρχει θέση μπροστά να βάλεις έναν ανεμιστήρα να βάζει και ο πίσω να βγάζει. Αν μας ανέβαζες και μία φώτο από το εσωτερικό να δούμε και τα καλώδια και γενικά τη διάταξη θα ήτανε καλό... Βασικά έχω συμφέρον να σε σπρώξω για ψύχτρα αλλά δεν χρειάζεσαι

Χοχ, πάσο :-)

Όλα καλά λοιπόν με την Η70;

Ναι ρε συ όλα καλα πλέον. Βρέθηκε το ελάττωμα που ήταν το Backplate και δε καθότανε καλά. Εγινε η αλλαγή και τώρα

post-204649-0-42892900-1310987405_thumb.png

Θα τα κοιταξω το απογευμα και θα σας πω γιατι τορα παω για λιγο διαβασμα.Καλοκαιρινα μαθηματα για προτοιμασια 3της λυκειου βλεπετε

Θα τα κοιταξω το απογευμα και θα σας πω γιατι τορα παω για λιγο διαβασμα.Καλοκαιρινα μαθηματα για προτοιμασια 3της λυκειου βλεπετε

Ε τότε άσε το Pc και βουρ για διάβασμα :shifty: :shifty: :shifty:

χαχαχαχα ε τι ήθελες να του πει Καθηγήτρια Φυσικής; Κάνε μόντες; :devil:

Ρε παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα,μπορει κανεις να μου προτινει μια αθοριβη ψηκτρα για phenom 2 1100 σε midi κουτι που τον εχω γιατι ο μαμησιος μου εχει σπασει τα αυτια και αντε μην πω και τι αλλο....σημαντικο αυτο που ειπα για αθορυβη παρακαλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...