kyriakos2121 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά , έχω κλείσει εισιτήρια για τις 31 Ιουλίου για Σάμο , τελικά έτυχε κάτι και δεν μπορώ να πάω , μπορώ να τα ακυρώσω και να πάρω κάποιο ποσοστό των χρημάτων που έδωσα πίσω ;
tmjuju Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Τι εισιτήρια είναι ? Διάβασες τι γράφουν στο πίσω μέρος? Από πού τα έκλεισες? Λ.χ. από πρακτορείο θα έχεις τηλέφωνο
panosno1com Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 αν ειναι του καραβιου ναι μπορεις να τα ακυρωσεις και ναι θα παρεις καααποιο ποσοστο (Αν θυμαμαι καλα βεβαια) των χρηματων σου πισω
kyriakos2121 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 αν ειναι του καραβιου ναι μπορεις να τα ακυρωσεις και ναι θα παρεις καααποιο ποσοστο (Αν θυμαμαι καλα βεβαια) των χρηματων σου πισω είναι αεροπορικά εισιτήρια και στο πίσω μέρος δεν αναγράφεται τίποτα , είναι φωτοτυπημένα εισιτήρια !
athlios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 είναι αεροπορικά εισιτήρια και στο πίσω μέρος δεν αναγράφεται τίποτα , είναι φωτοτυπημένα εισιτήρια ! Συνηθως παιρνεις πισω τους φορους αερδρομιου, εκτος αν εχεις κλεισει καποιο flexible[καπως ετσι τα ονομαζουν] oπου μπορεις να αλλαξεις ημερομηνια με μια διαφορα στην τιμη.
slipknot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Θαρρώ πως υπάρχουν και κατηγορίες εισιτηρίων -με την ανάλογη τιμή προφανώς- που έτσι και τύχει καμιά ακύρωση δεν παίρνεις πίσω κάτι. Αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου.
bgeorgalas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 εναλλακτικά αν κάποια στιγμή σκοπεύεις να ταξίδεψεις για Σάμο ρώτησε μήπως μπορείς να τα κάνεις open που έχουν ισχύ για ένα χρόνο (αν γίνουν open μετά επιλέγεις ημερομηνία και αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην τιμή σου πληρώνεις την διαφορά), για αρχή δες πια εταιρία είναι και πάρε εκείνους κατευθείαν ένα τηλέφωνο. η Aegean αν δεν κάνω λάθος είχε κάτι διαφημίσεις πριν μέρες ότι τώρα όλα τα εισιτήρια τους αλλάζουν (και τα οικονομικά) αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.