Προς το περιεχόμενο

Μεγάλο πρόβλημα με βάση δεδομένων σε Joomla site

css03027

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

500 - Προέκυψε σφάλμα!

DB function failed with error number 1030

Got error 28 from storage engine SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.title AS name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM jos_content AS c LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = c.catid LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = c.sectionid LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN jos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN jos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state != -2 ORDER BY section_name , section_name, cc.title, c.ordering LIMIT 0, 20

Παιδιά μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα όταν πάω να δώ τα άρθρα μου, δε τα εμφανίζει ούτε στο site.

Τι να κάνω??

Τηλεφωνώ και στην εταιρία που έχω την φιλοξενία και δε το σηκώνουν, έχω από το πρωί που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους, στην 1host έχω πακέτο.

Δημοσ.

Μπήκα στο phpmyadmin και έκανα επιδιόρθωση πίνακα σε όλους του πίνακες. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Από ότι έψαξα λένε πώς θέλει άδειασμα το χώρος προσωρινής αποθήκευσης, πώς μπορώ να τον αδειάσω ή να τον αυξήσω τουλάχιστον?

Δημοσ.

Εάν εννοείς ως χώρο προσωρινής αποθήκευσης το /tmp τότε μόνο h 1host μπορεί να διαγράψει αρχεία που δεν χρειάζονται. Εάν βέβαια είναι αυτό το πρόβλημα. Εάν δεν σηκώνουν το τηλέφωνο δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα ticket από το http://my.1host.gr/ , ίσως σε αυτό απαντήσουν.

Δημοσ.

Εάν εννοείς ως χώρο προσωρινής αποθήκευσης το /tmp τότε μόνο h 1host μπορεί να διαγράψει αρχεία που δεν χρειάζονται. Εάν βέβαια είναι αυτό το πρόβλημα. Εάν δεν σηκώνουν το τηλέφωνο δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα ticket από το http://my.1host.gr/ , ίσως σε αυτό απαντήσουν.

Τους τηλεφωνώ απο το πρωί, δεν απαντούν, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε σε mail, ούτε στο chat, ωραία εταιρία με 24ωρη εξυπηρέτηση!!!!

Βασικά αυτό εδώ διάβασα για την βάση δεδομένων

Δημοσ.

Ναι αυτό το κείμενο αναφέρει ότι το /tmp είναι γεμάτο. Πρέπει να σβήσουν αρχεία για να ελευθερωθεί χώρος ή να αλλάξουν το partition που χρησιμοποιείται για τα προσωρινά αρχεία της mysql με χρήση του tmpdir στο my.cnf

Πάντως εάν το πρόβλημα είναι το γεμάτο /tmp τότε επηρρεάζονται όλοι οι χρήστες του server που κάνουν χρήση βάσεων δεδομένων.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, έφτιαξε ξαφνικά χθές το απόγευμα από μόνο του, βέβαια η 1host συνεχίζει να μην "υπάρχει".

Τέλος πάντων, πάλι καλά...

Ευχαριστώ και πάλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...