Προς το περιεχόμενο

Ποιο πακέτο mobile internet αξίζει;

devil79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wind

vodafone

cosmote

Ποιό από τα παραπάνω πακέτα αξίζει κατά την γνώμη σας ? (χρήση ειδικά για τις καλοκαιρινές αποδράσεις)

(το έβαλα στις προσφορές λόγω ότι ειναι καλοκαιρινές προσφορές σύμφωνα πάντα με τις εταιρείες)

Και τελικά η καρτά SIM που δίνουν στο πακέτο τους μπορεί να λειτουργήσει και σε smartphone ? (π.χ.τύπου HTC)

Ελπίζω να μην σας ζάλισα και να έχω σύντομα κάποια συμβουλή.

Σας ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι να έχουμε

Δημοσ.

(το έβαλα στις προσφορές λόγω ότι ειναι καλοκαιρινές προσφορές σύμφωνα πάντα με τις εταιρείες)

Υπάρχουν συγκεκριμένες Οδηγίες σχετικά με τη δημιουργία θεμάτων στην ενότητα των Προσφορών.

Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα «Κινητή Τηλεφωνία».

Δημοσ.

Νομίζω της Wind (νομίζω είναι και το φθηνότερο στα 34 ευρώ) αρκεί να πιάνει εκεί που το θέλεις, αλλιώς είναι άχρηστο (αυτό ισχύει για όλα).

Δημοσ.

Πρώτα ξεκινάμε από την κάλυψη.

Α. Ποιές εταιρείες έχουν 3G/3G+ στο σημείο που κυρίως θα το χρησιμοποιείς.

Β. Τί χρήση σκοπεύεις να κάνεις; Mails,Youtube,απλό browsing σε news portals;

Γ. Για πόσο καιρό το θες;

Αν ξεκαθαρίσεις αυτά τα 3 τότε βλέπεις τί σε συμφέρει ή σου λέμε εμείς.

Δημοσ.

Πρώτα ξεκινάμε από την κάλυψη.

Α. Ποιές εταιρείες έχουν 3G/3G+ στο σημείο που κυρίως θα το χρησιμοποιείς.

Β. Τί χρήση σκοπεύεις να κάνεις; Mails,Youtube,απλό browsing σε news portals;

Γ. Για πόσο καιρό το θες;

Αν ξεκαθαρίσεις αυτά τα 3 τότε βλέπεις τί σε συμφέρει ή σου λέμε εμείς.

Α. ελπίζω όλες οι εταιρείες να έχουν κάλυψη προς καλαμάτα πλευρά

Β. λίγο από όλα, σε φυσιολογικά πλαίσια, 1 με 2 ώρες μέγιστο ανά ημέρα

Γ. για το καλοκαίρι μόνο

Δημοσ.

Έχεις δικό σου USB 3G modem;

Αν όχι, ψάξε για ένα οποιοδήποτε μεταχειρισμένο με κόστος 15€-20€ max.

Μετά πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone/Cosmote/Wind και κάνε ένα συμβόλαιο (χωρίς 12μηνη δέσμευση μιας και δεν θα πάρεις συσκευή ούτε θα επιλέξεις μείωση παγίου)

με ό,τι όγκο κρίνεις εσύ πως σου αρκεί και μετά από 2 μήνες(που νομίζω είναι η ελάχιστη παραμονή) αν θες το διακόπτεις χωρίς penalty.

Από προσωπική εμπειρία εφόσον η Vodafone έχει κάλυψη στο σημείο που θα είσαι,

προτίμησε την γιατί όταν φτάνεις τον όγκο που σου παρέχει το συμβόλαιό σου, δεν θα χρεώνεσαι επιπλέον

γιατί σου "κόβει" το Internet και αγοράσει extra όγκο.

Επίσης έχει site (www.vodafone.gr/myvmb) στο οποίο βλέπει realtime το πόσος όγκος σου απομένει.

Δημοσ.

Έχεις δικό σου USB 3G modem;

Αν όχι, ψάξε για ένα οποιοδήποτε μεταχειρισμένο με κόστος 15€-20€ max.

Μετά πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone/Cosmote/Wind και κάνε ένα συμβόλαιο (χωρίς 12μηνη δέσμευση μιας και δεν θα πάρεις συσκευή ούτε θα επιλέξεις μείωση παγίου)

με ό,τι όγκο κρίνεις εσύ πως σου αρκεί και μετά από 2 μήνες(που νομίζω είναι η ελάχιστη παραμονή) αν θες το διακόπτεις χωρίς penalty.

Από προσωπική εμπειρία εφόσον η Vodafone έχει κάλυψη στο σημείο που θα είσαι,

προτίμησε την γιατί όταν φτάνεις τον όγκο που σου παρέχει το συμβόλαιό σου, δεν θα χρεώνεσαι επιπλέον

γιατί σου "κόβει" το Internet και αγοράσει extra όγκο.

Επίσης έχει site (www.vodafone.gr/myvmb) στο οποίο βλέπει realtime το πόσος όγκος σου απομένει.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου,μάλλον θα περάσω απο wind επειδή δίνει το πακέτο 34 ευρώ μαζί με το modem-sim-3gb τον 1ο μήνα(που ουσιαστικά το χρειάζομαι,απλά ήθελα να μάθω αν μπορώ την κάρτα sim που θα υπάρχει στο πακέτο να την βάλω σε smartphone και να εχω απο εκεί ιντερνετ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου,μάλλον θα περάσω απο wind επειδή δίνει το πακέτο 34 ευρώ μαζί με το modem-sim-3gb τον 1ο μήνα(που ουσιαστικά το χρειάζομαι,απλά ήθελα να μάθω αν μπορώ την κάρτα sim που θα υπάρχει στο πακέτο να την βάλω σε smartphone και να εχω απο εκεί ιντερνετ.

Μπορείς!

Δημοσ.

http://www.cosmote.g...-mailwithLaptop

δεν ξέρω αν έχουν αντίστοιχες προσφορές κ οι άλλες εταιρίες αν κ αυτό ισχύει για 12μηνη δέσμευση η έκπτωση 50% για τους πρω΄τους 6μήνες.

Έχει η Vodafone με δώρο laptop εδώ και μήνες! ;)

Βέβαια ο φίλος κατέληξε σε Wind.

Δημοσ.

μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει, υπάρχει κάποια διαδικασία στην ενεργοποίηση του πακέτου mobile internet που μπορεί να με δυσκολέψει και καλό θα ήταν να την κάνω από σημείο που έχω και εναλλακτική σύνδεση? (αν έχει κάποια σημασία μιλώ για πακέτο cosmote).

Δημοσ.

μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει, υπάρχει κάποια διαδικασία στην ενεργοποίηση του πακέτου mobile internet που μπορεί να με δυσκολέψει και καλό θα ήταν να την κάνω από σημείο που έχω και εναλλακτική σύνδεση? (αν έχει κάποια σημασία μιλώ για πακέτο cosmote).

Απλά φρόντισε να έχεις τελευταία έκδοση του software που διαχειρίζεται το stickάκι σου. ;)

Δημοσ.

η wind έχει πακέτο data σε σύνδεση συμβολαίου με 20 ευρώ το μήνα με 1,5gb

ενώ στο εταιρικό που έχω πληρώνω 14 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...