B1LLY5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα,πρόσφατα ένας φίλος μου αγόρασε κάποια ηχέια (τύπου χάμπουργκερ,για όποιους ξέρουν) και τα σύνδεσε με το lg κινητο του με καρφακι 3,5mm.Αυτό δεν είναι το πρόβλημα.Εχω πάρει ανταπτορα αλλά δεν ξέρω τι ηχέια να πάρω.. Για δώστε καμια γνώμη ... :-D :-D
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αυτό που έγραψες δεν βγάζει σχεδόν κανένα νόημα όσον αφορά το πρόβλημα. Περίγραψέ το για να ξέρουμε ακριβώς τί χρειάζεσαι.
orlox Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Βγαζει καλέ! Ενα κοληταρι του πηρε ηχεια. Ολα καλα ασχετο ομως. Σαν παρένθεση κατι.Αυτος εχει ενα παλιο σονι που θελει ανταπτορα για να δεχετε στερεοφωνικο καρφι. τον πηρε και τωρα μας ρωταει τι ηχεια να του βαλει.Η δικια μου ερωτηση εινακ που θα χρησημοποιησει
arxaggelos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αυτος εχει ενα παλιο σονι αυτό τώρα από πού το συμπέρανες; :mrgreen:
orlox Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 αφου το λεει ο τιτλος. τα κσινουρια εχουν καρφι αρα για να λεει οτι πηρε ανταπτορα θα εχει κανα παλιο με τα δοντακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.