-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 @manuel κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δες τις ταινίες των 70'ς που δεν έχεις δει. Η Αποκάλυψη είναι η καλύτερη ταινία που χω δει στη ζωή μου και οι Νονός 2, Chinatown και Φωλιά του Κούκου, κάπου εκεί γύρω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σ'αρέσουν! Και η Γέφυρα του ποταμού Κβάι είναι ταινιάρα. Του Κουροσάβα δεν τις έχω δει Η φωλια του κουκου οντως γαμαει =]
FotiGy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Eνδεικτικά μερικές : It's a Wonderful Life M Lawrence of Arabia To Kill a Mockingbird The Third Man Bicycle Thieves The Maltese Falcon On the Waterfront Rebecca The Seventh Seal The Wizard of Oz King Kong Rosemary's Baby Την τελευταία λέω να την δω σήμερα.
DKNI Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Την τελευταία λέω να την δω σήμερα. Πολυ καλη ιδεα βραδιατικα, οντως Αποψη: Παροτι και οι 2 ηταν καταπληκτικες ταινιες, νομιζω αξιζει τον κοπο να διαβασεις και το To Kill a Mockingbird και το The Third Man. Ειδικα το 1o που νομιζω το αδικει η ταινια λιγο ως προς το φασμα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 @manuel κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δες τις ταινίες των 70'ς που δεν έχεις δει. Η Αποκάλυψη είναι η καλύτερη ταινία που χω δει στη ζωή μου και οι Νονός 2, Chinatown και Φωλιά του Κούκου, κάπου εκεί γύρω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σ'αρέσουν! Και η Γέφυρα του ποταμού Κβάι είναι ταινιάρα. Του Κουροσάβα δεν τις έχω δει Δεν μπορεί παρά να έχεις δίκιο. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να γράψω για αυτές τις συγκεκριμένες ταινίες, μιας και θεωρώ ότι θα τις λατρέψω. Πλάκα πλάκα, θα βάλω πλώρη. Πάω να ετοιμάσω τα απαραίτητα και σιγά σιγά τις επόμενες μέρες θα επανορθώσω. ΥΓ. Ουφ... ελπίζω να μην βλέπω αυτό το ποστ μετά από άλλα 6 χρόνια και πάλι να έχω δει μόλις δύο από αυτές τις ταινίες, γιατί θα μου πάρει 60 να τις δω όλες! Και δεν ξέρω και αν θα ζήσω τόσο πολύ.
salliara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Αποφάσισα κάποτε να δω classics του 40-50-60. Είχα μαζέψει ολόκληρη κάβα. Ξεκίνησα με gone with the wind, καραξενέρωσα και δεν είδα καμία άλλη Επίσης, νομιζα οτι ήμουν η μοναδική που δεν εχω δει godfather. Ημουν καψ ταινιοφάγος, αλλα θέλω και σωστή παρέα για να δω movie, και δεν την έχω. Μόνη μου δεν μπορώ. Με ποιον θα σχολιάζω? Κι ετσι έμπλεξα με τις σειρές.:Ρ
TheELF Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Αποφάσισα κάποτε να δω classics του 40-50-60. Είχα μαζέψει ολόκληρη κάβα. Ξεκίνησα με gone with the wind, καραξενέρωσα και δεν είδα καμία άλλη σε νιώθω,πάντως το It's a Wonderful Life και το Arsenic and old lace είναι ταινιάρες εκείνης της εποχής('40) και δεν της βαριέσαι(εγώ τουλάχιστον) αλλά πρέπει να καταλαβαίνεις καλά αγγλικά,αν της δεις και στηρίζεσαι μόνο στους υπότιτλους forget it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.