Προς το περιεχόμενο

Τεστ iQ

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοξοβόλε, το εκατοστημόριο μετράει, είπαμε.

Τώρα μόλις είδα ότι το φόρουμ της MENSA δεν είναι ελεύθερο (κάποτε παλιά ήταν). Αν θυμάμαι καλά, ένα δανέζικο έλεγαν ότι βγάζει κοντινά αποτελέσματα. Στο google, το πρώτο δανέζικο που βγάζει είναι στο http://www.iqtest.dk/main.swf. Βλέπω ότι έχει και χρονόμετρο, άρα μάλλον καλό θα είναι. Μπορείς να δοκιμάσεις.

Τώρα, για τα είδη IQ και την ερμηνεία των τεστ, είναι μια άλλη, μεγάλη κουβέντα. Για μένα, είναι μια ένδειξη για μία πτυχή του ατόμου σου το σκορ σου στο τεστ IQ.

Στο ανωτερο 4% ειμαι κατα τα λεγομενα της Βρετανικης ΜΕΝΣΑ,επιβεβαιωμενο κ υπογεγραμενο κ απο τον Βρετανικο Ψυχολογικο Συλλογο (οχι παιζουμε) :mrgreen:

Οπως ειπα στον εργασιακο στιβο η θεωρια λεει οτι τα τεστ νοημοσυνης ειναι ενας καλος δεικτης μελλοντικης επιτυχιας στην καριερα κ στην Εργασιακη Ψυχολογια εχουν ιδιαιτερη απηχηση κ τα χρησιμοποιουμε ευρεως γι αυτο οντως θα κατσει καλα στο βιογραφικο ενα καλο σκορ.Φυσικα δεν ειναι πανακια κ αξιολογητε σε συγκεκριμενα πλαισια κ ως ενα βαθμο.Προσωπικα ας πουμε στην δουλεια μου το κοιταω χωρις να ριχνω ιδιαιτερο βαρος ,θα πω ψεμματα ομως εαν πω οτι ενα καλο σκορ δεν μου δημιουργει θετικο μπιας

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα αι κιου τεστ εξετάζουν την anal-υτική σκέψη, το ότι θα βγάλεις χαμηλό σκορ σε ένα αι κιου τεστ δεν σε κάνει και ηλίθιο, απλά είναι ένας άλλος τρόπος να προάγουν την μετριότητα, βλέπε βαθμούς σχολείου κλπ.

Όλοι με το ζόρι πρέπει να ανήκουν σε κάποια κλίμακα ;ρ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα αι κιου τεστ εξετάζουν την anal-υτική σκέψη, το ότι θα βγάλεις χαμηλό σκορ σε ένα αι κιου τεστ δεν σε κάνει και ηλίθιο, απλά είναι ένας άλλος τρόπος να προάγουν την μετριότητα, βλέπε βαθμούς σχολείου κλπ.

Όλοι με το ζόρι πρέπει να ανήκουν σε κάποια κλίμακα ;ρ

Έτσι είναι. Και πιστέψτε με, γιατί έχω υψηλό IQ (λογικά).

Δημοσ.

Το να συμπεριλάβεις score από κάποιο IQ Test στο βιογραφικό σου, μπορώ να πω χαλαρά πως φαντάζει απ' τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω ακούσει. Καλύτερα βάλε trollface για background.

Δημοσ.

δεν χρειάζομαι τεστ να μου πουν αν είμαι έξυπνος , είμαι και φαίνομαι.

Δημοσ.

Έτσι είναι. Και πιστέψτε με, γιατί έχω υψηλό IQ (λογικά).

είσαι αυτός που δεν καταλαβαίνει κανένα αστείο κι άλλαξες άβαταρ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, γιατί; :P

Επίσης, δεν καταλαβαίνω το 70% από αυτά που υπονοεί ο Lucifer.

Δημοσ.

Αν και πετυχαίνω πολύ καλά σκορ στα IQ tests που υπάρχουν στο net, τα θεωρώ μπούρδες και τα κάνω μόνο όταν έχω χρόνο για χάσιμο ή όταν βαριέμαι. Προφανώς δεν ισχύουν διότι τα περισσότερα απαιτούν μια καλή μαθηματική σκέψη όπως γεωμετρία, διακριτά μαθηματικά. Οπότε είναι λογικό να είναι δυσκολότερα για κάποιον θεωρητικό και ευκολότερο για κάποιον που ασχολείται με μαθηματικά.

Δημοσ.

134,μπητ δατ μπιτσις

144, πρώτον.

Δεύτερον, αυτά τα τεστ για μένα είναι μέγιστες μαλακίες, τεστάρουν απλώς κατά πόσο μπορείς να μπεις στο σκεπτικό του τύπου που έφτιαξε τα ερωτήματα.

Να ένα δικό μου, βρείτε το επόμενο στη σειρά:

Φαγητό, άμμος, νερό, ____________

α. Ψαροταβέρνα.

β, Πικ-νικ.

γ. Πνιγμός.

δ. Το κωλόγατο ξέρασε, ευτυχώς πρόλαβα και το πήγα στην άμμο του.

Δημοσ.

144, πρώτον.

Απο κανα Ιντερντετ φανταζομαι κ μετα απο 20 επαναληψεις.Εγω εχω σταμπα επισημη να πουμε,εκτος του οτι ειμαι κ πιο γκομενος απο σενα :mrgreen:

Κ προσεχε πως μιλας για τα προιντα μοχθου κ κοπου ειδικων Ψυχολογων.Ελα να πουμε τα εξισωσαμε ολα,πως ετσι αιντε αιντε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...