poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 2-3 ευρω ειναι.εχω 4-5 db να του δωσω αλλα ειναι N type δεν ειναι sma αρα θελει Pigtail
billkolias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 2-3 ευρω ειναι.εχω 4-5 db να του δωσω αλλα ειναι N type δεν ειναι sma αρα θελει Pigtail δεν καταλαβα λεξη :S αν μπορεις απαντησε στα τελεφτεα πμ θα την παρω και θα σας πω!
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 εχω κεραια που δεν μου χρειαζεται αλλα εχει αλλο βυσμα οποτε θες ανταπτορα.και οσο κανει η κεραια κανει ο ανταπτορας.ποια Πμ./?ξαναστειλε δεν εχω λαβει κατι.
billkolias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εχω κεραια που δεν μου χρειαζεται αλλα εχει αλλο βυσμα οποτε θες ανταπτορα.και οσο κανει η κεραια κανει ο ανταπτορας.ποια Πμ./?ξαναστειλε δεν εχω λαβει κατι. μεσα στην βδομαδα θα την παρω... στα ξαναεστηλα αλλα σε φωτο γιατι δεν μπορουσα να τα αντιγρα4ω ολα...
billkolias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον την πηρα. Μλκια εκανα,τελικα ισχυει το οτι η κεραια δεν αλλαζει το μεγεθος της ακτινοβολιας. ΚΑΜΙΑ απολυτος διαφορα
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 εγω στο ειπα δεν με ακουσες.απο Omni σε OmNi μην περιμενεις διαφορα.αν ηταν κατι κατευθυντικο και εσυ ειχες Omni και αλλαζες σε panel θα πηγαινε καλυτερα αλλα τωρα δεν θα δεις διαφορα αφου πας απο omni σε Omni και χρειαζεσαι omni υποχρεωτικα για την χρηση που το θες.η διαφορα θα ειναι ελαχιστη και μονο με κανα Inssider θα φαινοταν.επισης πιο vigor εχεις και αλλαζει η κεραια του γιατι δεν θυμαμαι.γιατι σε καποια vigor δεν ειναι αποσπωμενη.(βγαινει και να μην ειναι αποσπωμενη αλλα πρεπει να ανοιξεις ολο το ρουτερ και το βυσμα δεν ειναι sma) και λεμε το μεγεθος του σηματος οχι το μεγεθος της ακτινοβολιας. αν θες να παιζει καπως καλυτερα η πας σε πιο πολλα dbm(mw) router η σε πιο πολλα mw καρτα η και στα 2.οχι οτι και παλυ θα καλυψεις 3 οροφους
billkolias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 ε πως μεταφερεται? με εκπομπες μικροκυματων... εμπαση περιπτωση,ναι στο δικο μου ειναι αποσπομενη μαλλων το utp σινεχιζει να ειναι η καλυτερη λυση
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ε πως μεταφερεται? με εκπομπες μικροκυματων... εμπαση περιπτωση,ναι στο δικο μου ειναι αποσπομενη μαλλων το utp σινεχιζει να ειναι η καλυτερη λυση αμα λες το μεγεθος της ακτινοβολιας θα νομιζει καποιος οτι δεν προσπαθεις να αυξησεις το ποσο θα πιανει αλλα ειτε προσπαθεις να κανεις συγκριση τι εχει πιο πολυ ακτινοβολια η οτι φτιαχνεις κατι και θες να βγαζει πολυ ακτινοβολια οποτε δεν αλλαζει το μεγεθος της ακτινοβολιας δεν ειναι η καλυτερη εκφραση.το μεγεθος της εμβελειας ειναι πιο σωστο.αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο.γιατι αλλο να εχεις 100 Mw σε omni και αλλο 100mw σε Panel>σαν ενταση σαν ακτινοβολια ειναι 100Mw.αλλα το ενα ειναι σε omni ενω το αλλο κατευθυντικο. β.ναι το utp ειναι η καλυτερη λυση ειδικα για περιπτωσεις που οπως ειπες και εσυ θες να καλυψεις 3 οροφους.σε καποιο γνωστο που ειχε ενα τεραστιο σπιτι 4 οροφοι αν θυμαμαι καλα ειχαμε 1 ρουτερ και 3 access point.το καθε access point καλυπτε απο εναν οροφο και καποια και 2 οροφους αλλα ολα τα access points συνδεονταν με Καλωδιο ethernet Με το ρουτερ.δεν ηταν Repeaters δηλαδη οποτε ουτε σε ταχυτητα εχανε αλλακαι να χαλαγε ενα συνεχιζαν να παιζουν ολα το υπολοιπα κανονικα.
billkolias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αμα λες το μεγεθος της ακτινοβολιας θα νομιζει καποιος οτι δεν προσπαθεις να αυξησεις το ποσο θα πιανει αλλα ειτε προσπαθεις να κανεις συγκριση τι εχει πιο πολυ ακτινοβολια η οτι φτιαχνεις κατι και θες να βγαζει πολυ ακτινοβολια οποτε δεν αλλαζει το μεγεθος της ακτινοβολιας δεν ειναι η καλυτερη εκφραση.το μεγεθος της εμβελειας ειναι πιο σωστο.αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο.γιατι αλλο να εχεις 100 Mw σε omni και αλλο 100mw σε Panel>σαν ενταση σαν ακτινοβολια ειναι 100Mw.αλλα το ενα ειναι σε omni ενω το αλλο κατευθυντικο. β.ναι το utp ειναι η καλυτερη λυση ειδικα για περιπτωσεις που οπως ειπες και εσυ θες να καλυψεις 3 οροφους.σε καποιο γνωστο που ειχε ενα τεραστιο σπιτι 4 οροφοι αν θυμαμαι καλα ειχαμε 1 ρουτερ και 3 access point.το καθε access point καλυπτε απο εναν οροφο και καποια και 2 οροφους αλλα ολα τα access points συνδεονταν με Καλωδιο ethernet Με το ρουτερ.δεν ηταν Repeaters δηλαδη οποτε ουτε σε ταχυτητα εχανε αλλακαι να χαλαγε ενα συνεχιζαν να παιζουν ολα το υπολοιπα κανονικα. χμμ Δεν αλλαζει το μεγεθος της ακτινοβολιας μονο και μονο με μεγαλυτερη κερεα [μιλαμε για καιρεες style Omni]. ?
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 χμμ Δεν αλλαζει το μεγεθος της ακτινοβολιας μονο και μονο με μεγαλυτερη κερεα [μιλαμε για καιρεες style Omni]. ? τα 100mw Που βγαζει το ρουτερ παραμενουν 100Mw οτι κεραια και να βαλεις .απο εκει και περα τι γινετε οταν οδηγησεις τα 100 mw σε περισσοτερα db κεραια δεν ξερω σε σχεση με το τι αλλαζει στην ακτινοβολια,στο πως εκμπεμπει, και γενικα τι αλλαζει.καποιος που ασχολειται με αυτα σε αυτο το επιπεδο ας πει.παντως σαν ενταση δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι, οτι δηλαδη εχεις παραπανω ακτινοβολια αφου στην πραξη τα 100 mw παραμενουν το ιδιο.απλα ισως βγαινουν διαφορετικα σε περισσοτερα db κεραια χωρις να σημαινει οτι προς τον ανθρωπο ειναι χειροτερα.το αν πιανει καλυτερα η οχι το ρουτερ ισως αυτο εχει να κανει με αλλα πραγματα.ευαισθησιες κτλ.ας μας διαφωτισει καλυτερα καποιος που μπλεκει με ηλεκτρομαγνητικα πεδια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα