billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 :PPP το ξερω οτι τα εχω πριξει σε πολλους και πολλες ,αλλα τι να κανω...οι αποριες μου και οι απαιτησεις μου ειναι αστερευτες!!! xd Μιλαμε για το vigor 2700vg[οπως εχει παρατηρηθει και απο παραπλευρα topic ]|και την αλλαγη καιρεας του... Θελω να πιανει 3 οροφους πιο κατω...το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα τωρα ειδη πιανει και μαλιστα 8%καποιες φορες δεν συνδεεται καν αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια... σκεφτομαι απλα για αρχη να παρω μια κεραιουλα[ουτος η αλλος δεν το χρησιμοποιω συχνα εκει κατω ποτε δν θελω μεγαλες αλαγες]δεν εχω ιδεα απο τι χαρακτηριζεται μια κεραια αλλα με ενα googlarisma ανακαλυψα κατι που λεγεται dbi δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα απο οτι φανταζομαι οσο μεγαλυτερο ειναι τοσο το καλυτερο μιας και οσο ανεβαίνει το dbi ανεβαίνει και η τιμη Οποτε ειδα αυτην την κεραιουλαhttp://computers.xpatit.gr/14-%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%91%CE%9A%CE%91-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91/1173-TP-LINK-TL-ANT2405CL-5dBi-2.4GHz-INDOOR-OMNI-DIRECTIONALl-ANTENN.htmlπραγματικα πανφθηνη και αναρωτιομουν να την παρω μπας και εχει διαφορα?μηπως ειναι ιδια με αυτον που εχει ειδη το vigoraki μου ή ακομα και μικροτερη? γιαυτο γραφω αυτο το topic περιμενοντας απαντησεις απο καποιους ειδικους στο θεμα ή καποιους που τα εχουν μαθει πρακτικα.... νομιζα πως θα εκαναν πιο ακριβα αλλα τελικα ειναι καπως φθηνες... ειδα και ενα τερας 8dbi 38cm δεν θελω κατι τετοιο με ενδιαφερει και η αισθητικη! xd **αα δινω μεχρι 10-15ε
injen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ειπαμε αλλα ελεος ρε φιλε διορθωσε λιγο την ορθογραφια.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ειπαμε αλλα ελεος ρε φιλε διορθωσε λιγο την ορθογραφια. βλεπεις εσυ κανενα λαθος;
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κοίτα να πιάνεις 3 ορόφους κάτω και με αλλαγή κεράιας δεν ξέρω κατα πόσο ειναι εφικτό,μπορεί να δυναμώσει το σήμα κάπως αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι θα ειναι αρκετό για να συνδεθεί.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κοίτα να πιάνεις 3 ορόφους κάτω και με αλλαγή κεράιας δεν ξέρω κατα πόσο ειναι εφικτό,μπορεί να δυναμώσει το σήμα κάπως αλλα και πάλι δεν νομίζω οτι θα ειναι αρκετό για να συνδεθεί. xmm αυτο ειναι ενα προβλημα... εχεις ιδεα ποσα dbi ειναι ειδη η καιρεα που εχει?
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 2dbi πρέπει να ειναι αλλα περίμενε να απαντήσει και κάποιος αλλο γιατι μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως πάνω απο 5dbi δεν ειναι σίγουρα
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 2dbi πρέπει να ειναι αλλα περίμενε να απαντήσει και κάποιος αλλο γιατι μπορεί να κάνω λάθος. Πάντως πάνω απο 5dbi δεν ειναι σίγουρα τοτε να αγορασω αυτην που ειναι 5dbi?
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αν δεν βιάζεσαι περίμενε να απαντήσει και κανένας αλλος να πάρεις αλλη μια γνώμη καλύτερα αλλα όπως σου είπα μην περιμένεις φοβερά πράγματα και για 3 ορόφους που θέλεις εσυ.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αν δεν βιάζεσαι περίμενε να απαντήσει και κανένας αλλος να πάρεις αλλη μια γνώμη καλύτερα αλλα όπως σου είπα μην περιμένεις φοβερά πράγματα και για 3 ορόφους που θέλεις εσυ. okep θα περιμενω... δεν θελω τρομερη βελτιωση απλα να πιανει θελω
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 αφου ειναι 3 ευρω παρτην αλλα δεν θα αλλαξει τιποτα.αν πιανεις ενα 5 τις 100 καλυτερα πεστο μου 3 οροφοι ειναι τοο much.καλυτερα παρε ενα access point των 300 Mw η μια καρτα alfa των 500 Mw να παιξεις καλυτερα.αν και το καλυτερο απο ολα ειναι να ριξεις ενα καλωδιο.κατα τα αλλα παιζουν και Repeaters παιζουν και Powerlines.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 χμμμ ποσο ομως ειναι η κεραιουλα που ειδη εχει?
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 συνηθως τον ρουτερς οι περισσοτερες νομιζω ειναι 1,5 η 2 db αν θυμαμαι σωστα.
billkolias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 οποτε με αυτην που ειναι 5 db προφανως θα θπαρξει βελτιωσει...και ας ειναι μικρη εν πειραζει...
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 θα ειναι μικρη εως και τιποτα.παρτην και θα δεις και πες μας ποσο καλυτερα παιζει.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Αν δεν έχει ακριβά παρτην και δοκίμασε την αλλα τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. Πες μας οταν την βάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα