daino92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Λοιπόν έλειπα σε διακοπές, μια χαρά τον άφησα τον imac. Όταν γύρισα τον άνοιξα να δω τι γίνεται κ ο ήχος έχει κλειδωθεί!! Είναι στο full και οταν τον πειράζω από το keyboard μ βγάζει κ απαγορευτικό. Επίσης από την πάνω μπάρα στην οθόνη δείχνει "απενεργοποιημένος" δλδ σαν μια επιλογή που δε μπορείς να την πειράξεις..Απ'όσο θυμάμαι δεν έκανα τπτ περίεργο πριν φύγω. Ξέρετε πως μπορώ να το φτιάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Προσπάθησες απο τα System Preferences ?Μήπως είχες συνδέσεις κάποια στιγμή εξωτερική κάρτα ήχου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argate7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Φίλε μου και μένα σήμερα έτσι μου δείχνει.. Απενεργοποιημένος ο ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgalkis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ετσι δειχνει αν εχεις συνδεσει τηλεοραση κ στελνει τον ηχο εκει.απο το sound αλλαξε στο internal speakers κ θα φτιαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Νταξ παιδιά εγώ το φτιαξα. Για κάποιο λόγο μ είχε πάρει από μόνο του τη ρύθμιση για το pro tools. Thanks για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Νταξ παιδιά εγώ το φτιαξα. Για κάποιο λόγο μ είχε πάρει από μόνο του τη ρύθμιση για το pro tools. Thanks για τις απαντήσεις. Χμ...Αν και το pro tools σου δουλεύει χωρίς την digidesign,είσαι τυχερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.