Προς το περιεχόμενο

Πελοποννησιακά Καλλιστεία του 2008

zaqxsw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσυ video έχεις ? :devil:

Δεν έχω ρε γαμώτο , έκανα φορμάτ και δεν είχα κάνει backup :devil:

Σοβαρά τώρα μου ακούγεται τελείως απίθανο να είχα πάει π.χ. σε καλλιστεία , να μην είχα ούτε βίντεο , ούτε φωτό ( σιγά μην τα είχα μόνο στο laptop ) και να μην είχε κανείς γνωστός , συγγενής αντίγραφο να μου δώσει στην ανάγκη.

Από κει και πέρα ούτε που την ξέρω την κοπέλα , απλά μου ακούγονται λίγο κουλά αυτά που του λέει του zaqxsw. Και ο zaqxsw ψάχνει ντοκουμέντα όχι γιατί δεν την πιστεύει αλλά από περιέργεια για το πώς ήταν 3 χρόνια πριν ...Σίγουρα ...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κέρασε την κανένα τεμάχιο και άσε την έρευνα αλάνι. :P

Οκ με το πρώτο σκέλος αλλά με τρώει και το δεύτερο. Αντρική περιέργεια.

Δεν έχω ρε γαμώτο , έκανα φορμάτ και δεν είχα κάνει backup :devil:

Σοβαρά τώρα μου ακούγεται τελείως απίθανο να είχα πάει π.χ. σε καλλιστεία , να μην είχα ούτε βίντεο , ούτε φωτό ( σιγά μην τα είχα μόνο στο laptop ) και να μην είχε κανείς γνωστός , συγγενής αντίγραφο να μου δώσει στην ανάγκη.

Από κει και πέρα ούτε που την ξέρω την κοπέλα , απλά μου ακούγονται λίγο κουλά αυτά που του λέει του zaqxsw. Και ο zaqxsw ψάχνει ντοκουμέντα όχι γιατί δεν την πιστεύει αλλά από περιέργεια για το πώς ήταν 3 χρόνια πριν ...Σίγουρα ...

Λογικά πρέπει να είσαι γυναίκα. Κόψε τα Αρλεκιν - Cosmopolitan - Αστυνομικά

Δεν είμαι από το διάστημα, ξέρω τι παίζει, άλλο πράγμα ζήτησα.

Ζήτησα αν έχει κάποιος Φώτο ή βίντεο

Τώρα αν προσπαθείς να βρεις σεναριακη τρύπα στα γραφόμενα μου είναι γιατί δεν ασχολείσαι με αυτό το είδος, σε αντίθεση με τον freedubus τον nicoc89 και τον gatoulis που λογικά είναι μέλη του club και γι αυτό έπιασαν αμέσως το νόημα της ταινίας

Καλοπροαίρετα το λέω

Δημοσ.

Οκ με το πρώτο σκέλος αλλά με τρώει και το δεύτερο. Αντρική περιέργεια.

Λογικά πρέπει να είσαι γυναίκα. Κόψε τα Αρλεκιν - Cosmopolitan - Αστυνομικά

Δικό σου είναι το πρόβλημα αν θεωρείς ότι όλες οι γυναίκες διαβάζουμε αυτό το είδος βιβλίων και στο κάτω κάτω εγώ δεν σου έκανα προσωπική επίθεση , για την κοπέλα είπα ότι σου λέει παραμύθια. Αυτό το forum έχει και γυναίκες , αν δε γουστάρεις να σου απαντάνε γυναίκες πήγαινε σε αντρικό φόρουμ. Ούτε οι άντρες της παρέας σου δώσανε βίντεο , φωτό , αλλού είναι το πρόβλημα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...