nikolaos_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Έχω ένα μεγάλο αρχείο (1Gb) που πρέπει να αντιγραφεί από Windows σε Linux. Υπάρχει dyndns στο Linux μηχάνημα. Δεν υπάρχει FTP server στο Linux μηχάνημα! Δε μπορεί να γίνει εγκατάσταση FTP server, δεν δίνεται ο root user, μόνο ένας απλός user. Υπάρχει putty και pscp στο Windows μηχάνημα. Το pscp είναι επιτυχές στην αντιγραφή μικρών αρχείων. Η σύνδεση χάνεται όμως σχετικά εύκολα στο Windows μηχάνημα και δε προλαβαίνει να στείλει ένα μεγάλο αρχείο. Θέλω ένα τρόπο resume. Τι προτείνετε;
ktiniatros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Επειδή είμαι άσχετος, θα το 'κοβα σε μικρά zipάκια.
nikolaos_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όποτε το γράφω στην Insomnia, λαμβάνω μια απάντηση, ακόμα και αν δεν έχει απαντήσει κανείς Υπάρχει ένα utility που λέγεται psftp στη συλλογή των putty και pscp. Νόμιζα πως ήταν ftp client αλλά δεν είναι! Και δείχνει να δουλεύει άψογα!
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μία άλλη λύση θα ήταν η netcat αν υπάρχει στο linux σύστημα.
nikolaos_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 netcat έχει το linux αλλά δεν έχει το windows 7 σύστημα. Ή έχεις κάτι υπόψη;
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Υπάρχει και για Windows η netcat. http://joncraton.org/media/files/nc111nt.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.