Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για νέα σύνθεση pc γραφείου

lanista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα:

έλω να φτιάξω σύστημα Pc για αποκλειστική χρήση γραφείου, με όριο 400€ (χωρίς οθόνη).

Έχω στήσει αυτό το μηχανάκι και θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας αφενός και αν μπορείτε να μου προτείνετε καμία εναλλακτική σε κάποιο / κάποια από τμήματα της σύνθεσης αφετέρου για να μπορέσω να ρίξω το κόστος.

Το λειτουργικό που θα μπει θα είναι windows 7 64.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://imageshack.us/photo/my-images/834/newpcf.jpg/

Δημοσ.

Λοιπον για υπολογιστή για χρήση γραφέιου δεν χρειάζεσαι ούτε τόσο ακριβό επεξεργαστή, ουτε τόσο ακριβή μητρική καθώς και καθόλου κάρτα γραφικών!! Μισο και συο φτιάχνω σύνθεση!!

Δημοσ.

Ναι αλλά η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ

1) έχει socket AM3+ :P

2) Αναβαθμίζεται για μέλλον (λέμε τώρα για pc Γραφείου :P )

3) Εχει 4 θύρες μνήμης

4) Την έφτιαξα ΕΓΩ

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ναι αλλά η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ

1) έχει socket AM3+ :P

2) Αναβαθμίζεται για μέλλον (λέμε τώρα για pc Γραφείου :P )

3) Εχει 4 θύρες μνήμης

4) Την έφτιαξα ΕΓΩ

:lol: :lol: :lol:

1) PC γραφειου λεμεεεεεε

2) PC γραφειου λεμεεεεεε

3) PC γραφειου λεμεεεεεε

4) Ειμαι σίγουρος ότι χρωματικά τουλαχιστον θα είναι άρτιο!!! :P :P :P

:lol: :lol:

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ, προσανατολίζομαι σε intel επεξεργαστή i3 για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο αν και υποψιάζομαι ότι δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τόσο cpu intensive εφαρμογές (η διάρκεια ζωής του συστήματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη πενταετίας) και θέλω να ρωτήσω:

1. Οι intel μητρικές αξίζουν????

2. Ποιο είναι το ελάχιστο τροφοδοτικό σε watt Που μπορώ να εγκαταστήσω??

Ευχαρίστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ, προσανατολίζομαι σε intel επεξεργαστή i3 για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο αν και υποψιάζομαι ότι δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ τόσο cpu intensive εφαρμογές (η διάρκεια ζωής του συστήματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη πενταετίας) και θέλω να ρωτήσω:

1. Οι intel μητρικές αξίζουν????

2. Ποιο είναι το ελάχιστο τροφοδοτικό σε watt Που μπορώ να εγκαταστήσω??

Ευχαρίστώ εκ των προτέρων.

Αμα θέλεις αντοχή στο χρόνο πάνε στην σύνθεση της karmen!! Το ότι είναι intel δεν σημαίνει ότι έχει και περισσότερη αντοχή στον χρόνο!!!

Η σύνθεση της karmen έχει και τριπύρηνο σε αντίθεση με των δυπύρηνο intel που διάλεξες και μητρικη με υποστήριξη για τους νεους bulldozer της AMD!! Μεγαλυτερη αντοχή στον χρόνο δεν θα βρεις!!!

Δημοσ.

Αμα θέλεις αντοχή στο χρόνο πάνε στην σύνθεση της karmen!! Το ότι είναι intel δεν σημαίνει ότι έχει και περισσότερη αντοχή στον χρόνο!!!

Η σύνθεση της karmen έχει και τριπύρηνο σε αντίθεση με των δυπύρηνο intel που διάλεξες και μητρικη με υποστήριξη για τους νεους bulldozer της AMD!! Μεγαλυτερη αντοχή στον χρόνο δεν θα βρεις!!!

Πάλι στη σύνθεσή μου καταλήγουμε βλέπω :P

Πέρα απο τη πλάκα η σύνθεση η πάνω που έκανα είναι ότι λέει ο stm0192. Επίσης και με αυτό το τροφοοτικό κάνεις δουλειά

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17864&cat=17&sub=0&pmanuf=913&sort=undefined&step=undefined

αλλά η χρηματική διαφορά από το corsairaki είναι μικρή και το ποσό που έλεγες αρκετά πιο πάνω. Γι' αυτό στο έβαλα...

edit: Και για να μην παρερμηνευτώ μιλάω για τη σύνθεση απο πάνω. Μην πας να βάλεις καμιά κάρτα γραφικών να θέλει minimum 400αρι Psu και να βάλεις το 350αρι πχ

Δημοσ.

Φίλε stm ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά μέχρι τώρα με amd επεξεργαστή δεν είδα κάτι ιδιαίτερο (βέβαι τον έβαζα σε μάπα μητρική ..) σε σχέση με τους αντίστοιχους intel. Λέω να αλλάξω για αυτό τον λόγο .. Σε τι μητρικές κάθονται καλά οι amd? asus, msi?

Δημοσ.

Φίλε stm ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά μέχρι τώρα με amd επεξεργαστή δεν είδα κάτι ιδιαίτερο (βέβαι τον έβαζα σε μάπα μητρική ..) σε σχέση με τους αντίστοιχους intel. Λέω να αλλάξω για αυτό τον λόγο .. Σε τι μητρικές κάθονται καλά οι amd? asus, msi?

Να σε ρωτήσω; Για γραφείο το θες ή να το κλοκάρεις κιόλας; :rolleyes:

Δημοσ.

Οντως για γραφείο δεν τον θέλεις?? Που ακριβώς δεν σε ικανοποίησαν οι AMD σε αυτό το κομμάτι??

Δημοσ.

Οντως για γραφείο δεν τον θέλεις?? Που ακριβώς δεν σε ικανοποίησαν οι AMD σε αυτό το κομμάτι??

Χμμμ, θα θελα να ακούσω κι εγώ την απάντηση. Γιατί όταν ακούω office-applications, καταλαβαίνω MS-Office, Internet και mail. Άντε και στο τσακίρ κέφι λίγο Acrobat Reader. Ας πούμε ένας Athlon-II x64 εξαετίας με 2GB, γιατί ακριβώς δεν θα ήταν υπεραρκετός ακόμα και σήμερα...

Δημοσ.

Χμμμ, θα θελα να ακούσω κι εγώ την απάντηση. Γιατί όταν ακούω office-applications, καταλαβαίνω MS-Office, Internet και mail. Άντε και στο τσακίρ κέφι λίγο Acrobat Reader. Ας πούμε ένας Athlon-II x64 εξαετίας με 2GB, γιατί ακριβώς δεν θα ήταν υπεραρκετός ακόμα και σήμερα...

Με την απορία θα μείνουμε :lol:

Γεια σου Guru :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...