Galis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 σας παρακαλω και μια προτασουλα σε 16gb sd card class10 σε καλη τιμη να ειμαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Refurbished Galis εισαι σιγουρος πως θα ειναι σε οκ κατασταση; Γιατι κι εγω το ειδα και μου αρεσε η τιμουλα αλλα ξενερωσα λογω του οτι και την ειχε καποιος στο παρελθον και την επισκευασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 tz10 Vs hx5v..? Ποιά απο τις 2 και γιατί..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Φυσικα την πρωτη λογω αρκετα ανωτερης ποιοτητας εικονας. Αυτο νομιζω τα λεει ολα. Galis αν ειναι να παρω κι εγω refurbished αλλα λεω μηπως εχει τιποτα φθορες στο φακο, γδασιρματα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 δεν νομιζω. Κοιταξε τις αξιολογησεις του πωλητη.Αν θες οταν ερθει η δικη μου θα ποσταρω εντυπωσεις.Εξαλλου ο ορος refurbished αναφερεται σε προιον σε αψογη κατασταση οπως οταν βγαινει στην αγορα κ δευτερον οι περισσοτεροι δεχονται κ επιστροφη του προιοντος μεσα σε 30 μερες οποτε οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Πως θα φορτιζεις την μπαταρια σκευτηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 θα παρω ανταπτορα http://www.ipshop.gr/product-id-29996.html μαλλον κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αντε τωρα περιμενω εντυπωσεις κι εφυγε και η δικια μου η παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 με το που την εχω στα χερια μου θα ποσταρω εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ποτε υπολογιζεις να σου ερθει; Ανυπομονω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 τι να σου πω? περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ηρθε η φωτογραφικη.Το βραδακι εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Με το καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Αντε!! Ανυπομονω πραγματικα! Και σε τι κατασταση ειναι πες (σε τελεια θελω να πιστευω ) Α και ο ανταπτορας κανει; (για το ρευμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 λοιπον η φωτογραφικη ηρθε σε αριστη κατασταση. Κανενα ιχνος χρησης,αψογη πραγματικα.Ειχε μεσα στο κουτακι μετατροπεα πριζας και 2gb sd card.Φυσικα ειχε και τα cd της,το manual,τα καλωδια,το φορτιστη. Τωρα για τη φωτογραφικη, αριστη ποιοτητα κατασκευης,πολυ στιβαρη με μεταλλικα μερη και οι φωτογραφιες και τα βιντεο μου φαινονται αψογα με ζωντανα χρωματα και πολυ λιγο θορυβο στα σκοτεινα αλλα το μετρο συγκρισης μου ειναι μια hp 5mp οποτε δεν μπορω να κρινω και πολυ καλα Γενικα υπερευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.