Προς το περιεχόμενο

Tηλεοραση 37'' για δωρο

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!

Σκοπευω να αγορασω μια τηλεοραση 37 ιντσων δωρο στον πατερα μου, που εχει μεινει ακομα με μια 26ρα crt σχεδον 16ετιας και δεν ψηνεται να την αλλαξει στο εγγυς μελλον.

Οποτε για να μην πολυλογω:

Θα ηθελα να μου προτεινετε κατι ΚΑΛΟ σε 37'', 1080p, 100hz, IPS η MVA panel (oxi plasma), μαρκας LG/Samsung/Toshiba ισως και Sony, με ταβανι τα 600 ευρω.

Η χρηση θα ειναι ποδοσφαιρο απο HD και SD καναλια, ντοκιμαντερ και ειδησεις. Αποσταση θεασης 4 μετρα. Αποκλειονται ολες οι κινεζομαρκες τυπου Funai/Thomson και αποκλειονται και οι Panasonic/Philips γιατι βγαζω σπυρακια με τα μενου τους.

Mεχρι στιγμης εχω καταληξει σε αυτα τα μοντελα:

http://www.skroutz.gr/s/262601/LG-37LE5300-37.html (εχω δει LG 5300 αλλα στις 55'' και εχω μεινει απτην εικονα της)

http://www.skroutz.gr/s/264719/Samsung-LE37C650-37.html (εχω διαβασει τα καλυτερα)

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απόσταση θέασης 4 μέτρα και 37 ίντσες δεν κολλάνε , ειδικά για άτομα κάποιας ηλικίας; Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις τουλάχιστον για 40 ίντσες. Για τη χρήση που τη θέλεις πάντως μια πλάσμα θα ταίριαζε γάντι , πχ. Panasonic 42U30 Γνώμη μου είναι ότι 600€ για 37άρα LCD είναι tooo much. Με αυτό το ποσό παίρνεις κλάσεις ανώτερες ΤV.

Ξεχασα να αναφερω οτι ο χωρος επιτρεπει το μεγιστο των 37'' οπως και τα 4μ αποστασης.

Για plasma ριχνω Χ, ειδικα σε Panasonic για 2 λογους.

Πρωτον ειδα αυτην http://www.skroutz.gr/s/320336/Panasonic-TX-P42C3E-42.html σε φιλο μου και ηταν τοσο θαμπη οσο δεν πηγαινε. Κριμα τα 450 ευρω του. Δεν ξερω αν τα πιο ακριβα μοντελα βελτιωνονται θεαματικα, ομως αν συγκρινω entry level plasma με entry level LCD τοτε απλα διαγραφω τις plasma. Συν τα θεματα καταναλωσης/θερμοκρασιων/στρωσιματος/να μην μενει πολλες ωρες στο ιδιο καναλι κλπ κλπ.

Και τα menu των Panasonic τα σιχαινομαι, παροτι εχει καποια εξαιρετικα LCD μοντελα με IPS panel.

X στις πανασονικ?????? έλεος!!!!!!!!!

Θα προτιμουσα κανενα πιο εμπεριστατωμενο ποστ, απο την αγανακτηση σου απλα επειδη δεν χωνευεω την μαρκα της οποια εισαι εσυ fanboy. Στην τελικη ειπα και τους λογους που δεν θελω panasonic, ΑΡΑ περαν του "ελεος" κλπ, take it easy και δεξου οτι υπαρχει και διαφορετικη γνωμη/προτιμησεις απτη δικη σου.

Εχεις να προτεινεις κατι?

http://www.skroutz.gr/s/264719/Samsung-LE37C650-37.html

αυτή που είπες και εσύ πολύ καλή επιλογή

Οποσδήποτε, είναι και λεπτούλα και ντιζαϊνάτη ;)και έχει και καλό μενού. . Τώρα αν στο ποδόσφαιρο βλέπεις και λίγο clouding , έ δεν βαριέσαι.

Φίλε midi με 650 € δεν παίρνεις entry level plasma. Παίρνεις γ@μ@τη τηλεόραση. Entry level παίρνεις σε LCD με 650 €

Και στο φινάλε αν θες να μάθεις βρες κανέναν που να έχει καμιά σειράς U,ή G για να πάρεις χαμπάρι.

Οποσδήποτε, είναι και λεπτούλα και ντιζαϊνάτη ;)και έχει και καλό μενού. . Τώρα αν στο ποδόσφαιρο βλέπεις και λίγο clouding , έ δεν βαριέσαι.

Φίλε midi με 650 € δεν παίρνεις entry level plasma. Παίρνεις γ@μ@τη τηλεόραση. Entry level παίρνεις σε LCD με 650 €

Και στο φινάλε αν θες να μάθεις βρες κανέναν που να έχει καμιά σειράς U,ή G για να πάρεις χαμπάρι.

H samsung 37LE650 ειναι entry level? Απο τα λιγα που εψαξα ειναι απο τις καλες σειρες της Samsung για το 2010.

Οσο για το θεμα plasma και για το θεμα panasonic, παιδια μην επιμενετε οσο κι αν διαφωνειτε με τις δικες μου προτιμησεις. Ειπα τους λογους που δεν θελω καμια εκ των δυο. Ψαχνομαι για μια αξιοπρεπη επιλογη σε LCD 37'' ως 600 ευρω.

To μενου θα βλεπεις ή την τηλεοραση;

Αφηνεις εξω τις Panasonic για αστειο λογο ενω ειναι απο τα καλυτερα value for money αν το ζητουμενο ειναι η καλη ΕΙΚΟΝΑ.

γιατι δε θες ουτε πλασμα ουτε πανασονικ?

Δεν εχω απαντησει ηδη με σαφηνεια σε 2 ποστ?

To μενου θα βλεπεις ή την τηλεοραση;

Αφηνεις εξω τις Panasonic για αστειο λογο ενω ειναι απο τα καλυτερα value for money αν το ζητουμενο ειναι η καλη ΕΙΚΟΝΑ.

Συνεχιζουμε να ειμαστε οφτοπικ για ενα θεμα που ξεκαθαρισα απο το 1ο ποστ και ξανα-ξεκαθαρισα σε δευτερο επεξηγηματικο ποστ. Εν τελει δεν χρειαζομαι να με συμβουλεψετε για τους 200 λογους που πρεπει σωνει και καλα να παρω panasonic η plasma. Το τοπικ το εκανα για νου προτεινετε 37ρα LCD/LED ως τα 600 ευρω μαρκας Samsung, LG, Toshiba η και Sony. Οσοι εχετε να προτεινετε κατι με βαση τα δικα μου ηλιθια η λογικα κριτηρια (οπως το παρει ο κα8ενας), ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια :)

@diswqualified. Τι εννοεις οτι η 650 εχει επιστρωση ενω η 630 δεν εχει? Γενικα εχω καταληξει στην c650 αλλα αν η 630 ειναι ιδια να την προτιμησω προφανως!

η Panasonic Που πηρε ο φιλος σου ειναι 1024Χ768..τραγικη επιλογη!

παντως αμα επιμενεις,πηγαινε σε samsung Που εχουν καλα ενσωματωμενα media players Που υποστηριζουν DTS

Περα απτην αναλυση μιλαμε για μια μονιμη θαμπαδα στην εικονα της. Η πιο φθηνη LCD που εχω δει στα carefour εχει καλυτερη εικονα, really. Kαι θεωρησα οτι προκειται για χαρακτηριστικο των plasma.

Bασικα επειδη βλεπω επιμονη στο θεμα plasma ας που εξηγησει καποιος για ποιο λογο πρεπει να προτιμησω μια παλαια τεχνολογια που κουβαλαει αρκετα κουσουρια των παλιων crt και να μην προχωρησω σε πιο συγχρονο panel. Ισως χρειαστει να σκεφτω καλυτερα το θεμα plasma αν υπαρχουν σοβαροι και προφανεις λογοι να την προτιμησω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=32266

ριξε μια ματια εδω

αλλα και γενικα σε ολο το φορουμ.

θα δεις οτι οι Plasma,και συγκεκριμενα οι καλες σειρες τις πανασονικ απλα δεν εχουν αντιπαλο.

η θολουρα στην τηλεοραση του φιλου σου μπορει να ηταν απο πολλους παραγοντες

τι εβλεπε?ANT1?με τη τραγικη εικονα?

τι ρυθμισεις ειχε? το sharpness Ποσο ηταν? 10%

ειχε κανει stretch την εικονα για να γεμιζει το καδρο?

θα σου προτεινα να πας να δεις σε καποιο καταστημα τις τηλεορασεις πριν αγορασεις.

και ειμαι 99% σιγουρος οτι αν πας σε σκοτεινο μερος θα γουσταρεις πανασονικ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...