vavoom Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Παιδιά έχω διαβάσει πολλά θέματα για το συγκεκριμένο ζήτημα και έχω αρχίσει να μπερδεύομαι. Αρχικά ήθελα LED/LCD αλλά με αυτά που διάβασα εδώ και σε 2-3 ειδικά περιοδικά, κατέληξα ότι θα προτιμήσω PLASMA TV (παρακολουθώ πολλές ταινίες - δεν παίζω καθόλου games). Περίμενα να βγούν και τα νέα μοντέλα και εκεί ξαναχάθηκα. Θα δαπανήσω ένα ποσό από € 800 μέχρι € 1.200 (ίσως και παραπάνω αν αξίζει τον κόπο). Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Panasonic 50G30 και ειλικρινά δεν θα το μετανοιώσεις. Η κορυφαία μη 3d ΤV που παίζει τώρα. Τιμή γύρω στα 1.270€
Voodooman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Και από εμένα panasonic. Για να βρεις αντίστοιχη ποιότητα σε αυτήν την διάσταση σε LED/LCD θα χρειαστείς αρκετά περισσότερα χρήματα. Και μία παρατήρηση επί του πρακτέου σχετικά με όλη αυτήν την φιλολογία των plasma περί στρωσίματος ποθ χρειάζονται, ειδώλων που μένουν κτλ κτλ, όλα αυτά είναι υπερβολικά και ο μέσος χρήστης δεν πρόκειται ποτέ να τα αντιμετωπίσει. Ακόμη και για παιχνίδια, μια χαρά είναι οι panasonic.
vavoom Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Θα προσπαθησω να την εντοπίσω σε κάποιο μαγαζί στην πόλη μου για να πάρω μια οπτική γεύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.