Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη κατα τη διαρκεια συνδεσης χρηστη

dinak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν ξεκινάνε τα win 7 και πάω να βάλω τον κωδικό για να συνδεθώ, μου βγαίνει μια μπλε οθόνη με τον κωδικό 0x0000007E (0xC0000006, 0x82E29087, 0x9473930, 0X9A473510) και γίνεται επανεκκίνηση...με ασφαλή λειτουργία μπορώ να συνδεθώ κανονικά!μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Δημοσ.

Πρεπει να εχει σχεση με driver το συγκεκριμενο. Θυμασαι τι εκανες τελευταια φορα, πριν το βγαλει;

δεν είχα κάνει κάτι συγκεκριμένο...τα τελευταία που θυμάμαι ότι εγκατέστησα ήταν ένας converter και κάποιες επεκτάσεις του wmp...αλλά τον χρησιμοποίησα κανονικά τον υπολογιστή μετά από αυτά.. :/

Δημοσ.

με τους drivers της realtek εβγαλες ακρη; σχετικα με ενα θεμα που ειχες ανοιξει πιο παλια, μηπως εχει καμια σχεση

όχι βασικά, αυτό είναι σ'ένα pc μιας φίλης μου...δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα ποστς μου!

Δημοσ.

Εχεις εγκατεστημενο καποιο προιον της Panda?

ναι έχω το internet security!

• Moderators
Δημοσ.

Εχω δει 15 minidumps.Ολα εχουν ακριβως το ιδιο bugcode

SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000007e)

Σε 14 απο αυτα φαινεται να υπαρχει προβλημα Ι/Ο και το stack λιγο πριν την μπλε οθονη σε καθε ενα απο αυτα ειναι ιδιο ακριβως, χωρις κλησεις σε third party drivers. Το 15ο εχει ακριβως το ιδιο bugcode αλλα και μια κληση στον appflt.sys, ο οποιος εχει να κανει με το panda.

Απορια:Tα minidumps ειναι μπολικα, ολα με το ιδιο bugcode και τα περισσοτερα ξεκινανε απο τις 8 του μηνος.Απο τοτε δεν εχει ανοιξει ποτε ο υπολογιστης σε normal mode?

Δημοσ.

Εχω δει 15 minidumps.Ολα εχουν ακριβως το ιδιο bugcode

Σε 14 απο αυτα φαινεται να υπαρχει προβλημα Ι/Ο και το stack λιγο πριν την μπλε οθονη σε καθε ενα απο αυτα ειναι ιδιο ακριβως, χωρις κλησεις σε third party drivers. Το 15ο εχει ακριβως το ιδιο bugcode αλλα και μια κληση στον appflt.sys, ο οποιος εχει να κανει με το panda.

Απορια:Tα minidumps ειναι μπολικα, ολα με το ιδιο bugcode και τα περισσοτερα ξεκινανε απο τις 8 του μηνος.Απο τοτε δεν εχει ανοιξει ποτε ο υπολογιστης σε normal mode?

από 10/7 δε λειτουργεί ο υπολογιστής!

• Moderators
Δημοσ.

Safe mode και απεγκατασταση του panda για αρχη. Δραστικα μετρο μεν, αλλα απο τη στιγμη που δεν λειτουργει εδω και μερες το pc, θα πρεπει να το δοκιμασεις. Εαν συνεχιστει το προβλημα και με την απεγκατασταση του, ενημερωσε το thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...