glaza Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα project σχετικά με ασαφή λογική και Matlab και παρόλο που το έχω ολοκληρώσει κάπου έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω στο debugging, οπότε θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με τελεστές συμπερασμού(Mamdani, Larsen etc), τελεστές σύνθεσης (max-min etc), αποασαφοποίηση(coa, cad etc) κτλ. να μου στείλει ένα pm για να με βοηθήσει..Θα πόσταρα εδώ πέρα την εκφώνηση του project και τον κώδικα αλλά δεν είναι βολικό λόγω σχημάτων κτλ..Το πολύ πολύ αν ξέρει κάποιος να του "χαραμίσω" ένα μισάωρο από τον χρόνο του..Eνα καθαρό μυαλό ουσιαστικά χρειάζομαι.. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Dr.Fuzzy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα project σχετικά με ασαφή λογική και Matlab και παρόλο που το έχω ολοκληρώσει κάπου έχω κάνει κάποιο λάθος και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω στο debugging, οπότε θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με τελεστές συμπερασμού(Mamdani, Larsen etc), τελεστές σύνθεσης (max-min etc), αποασαφοποίηση(coa, cad etc) κτλ. να μου στείλει ένα pm για να με βοηθήσει..Θα πόσταρα εδώ πέρα την εκφώνηση του project και τον κώδικα αλλά δεν είναι βολικό λόγω σχημάτων κτλ..Το πολύ πολύ αν ξέρει κάποιος να του "χαραμίσω" ένα μισάωρο από τον χρόνο του..Eνα καθαρό μυαλό ουσιαστικά χρειάζομαι.. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Αν είναι όντως θέμα μισάωρου, στείλτο μου να το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.