Προς το περιεχόμενο

Optimus 3D

edessarc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι το galaxy s2 να ήταν ΚΑΙ 3d. Ποιος δε θα το ήθελε; όχι σε βάρος άλλων πραγμάτων όμως. Αν μου πεις να είναι 3d, αλλα να έχει τη μίση μνημη, χειρότερη 2d οθόνη, ποιο παχύ, μικρότερη μπαταριά κλπ, με πλήρη ηλικρινια θα σου πω αστο όπως είναι..

android.png

Δημοσ.

μπορεί και να υπερβάλλω, πάντως το 3D στα κινητά είναι σε παρα πολύ πρώιμο στάδιο...χρειάζεται ακόμα αρκετό χρόνο για να δούμε κάτι αξιοπρεπές και πιο εύχρηστο στην καθημερινότητα.

και για να μην παρεξηγούμε...αυτή είναι η άποψή μου.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ στο ίδιο δηλημα, αλλα επειδή αγορασα 3D TV 55 ιντσών και έχω πορωθει με το 3D με βλέπω να παίρνω το lg. Με ενδιαφέρει πολυ να τραβαω 3D HD βιντεακια και 3D photos και μετά να μπορώ να τα απόλαυση στην 3D τηλεωραση μου. Αν μιλούσαμε για να βλέπει το 3d κάποιος μόνο στις 4,3 ιντσες του κινητού τότε δεν Έχει τόσο αξία, αλλα για αυτούς που έχουν 3D τηλεωρασεις νομίζω είναι πολυ καλή αγορά το optimus 3D.

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι και εγώ στο ίδιο δηλημα, αλλα επειδή αγορασα 3D TV 55 ιντσών και έχω πορωθει με το 3D με βλέπω να παίρνω το lg. Με ενδιαφέρει πολυ να τραβαω 3D HD βιντεακια και 3D photos και μετά να μπορώ να τα απόλαυση στην 3D τηλεωραση μου. Αν μιλούσαμε για να βλέπει το 3d κάποιος μόνο στις 4,3 ιντσες του κινητού τότε δεν Έχει τόσο αξία, αλλα για αυτούς που έχουν 3D τηλεωρασεις νομίζω είναι πολυ καλή αγορά το optimus 3D.

Σε αυτο συμφωνω, διοτι ετσι θα αξιποιησεις σιγουρα το 3D, plus μπορεις να το κανεις και 3D media player λογικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...