edessarc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια.Μεσα στην βδομαδα λεω να παρω ενα καινουργιο κινητακι μου αρεσει πολυ το optimus 3d απλα δεν το εχω δει απο κοντα και επειδη πρωτη φορα θα δωσω τοσα πολλα λεφτα για συσκευη δεν θελω να το μετανιωσω.Αν ειχε καποιος την ευκαιρια να το πιασει στα χερια του μπορει να μου πει αν αξιζει το 3d του.Ειμαι και αναμεσα στο samsung galaxy s2 το οποιο ειναι και αυτο τουμπανο.Αν ειχε καποιος συγκρινει αυτα τα δυο κινητα απο κοντα θα ηθελα να μου πει την γνωμη του.ευχαριστω
Hal9000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια.Μεσα στην βδομαδα λεω να παρω ενα καινουργιο κινητακι μου αρεσει πολυ το optimus 3d απλα δεν το εχω δει απο κοντα και επειδη πρωτη φορα θα δωσω τοσα πολλα λεφτα για συσκευη δεν θελω να το μετανιωσω.Αν ειχε καποιος την ευκαιρια να το πιασει στα χερια του μπορει να μου πει αν αξιζει το 3d του.Ειμαι και αναμεσα στο samsung galaxy s2 το οποιο ειναι και αυτο τουμπανο.Αν ειχε καποιος συγκρινει αυτα τα δυο κινητα απο κοντα θα ηθελα να μου πει την γνωμη του.ευχαριστω Δες μια πρώτη παρουσίαση που κάναμε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/399261-lg-optimus-3d-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-3d-smartphone/ Σε σύγκριση με το galaxy s2, εγώ θα πήγαινα για το galaxy. Το 3D όσοι το είδαμε, δεν μας εντυπωσίασε.
metmat Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα και να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου αρέσει το 3d. Εγώ που το είδα μπορώ να πω ότι μου άρεσε από την άποψη ότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο σε κινητό. Κατά τα άλλα είναι ένα κινητό όπως όλα τα άλλα της κατηγορίας των διπύρηνων πάνω κάτω. Το SGS2 είναι κατά την γνώμη μου σαφώς ανώτερο σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις αλλά δεν έχει το 3d που είναι "πιασάρικο" και θα προσελκύσει κόσμο. Επίσης το SGS2 θα το βρεις και σε τιμή μέχρι και 100€ φθηνότερο σε σχέση με το LG. Πάντως είναι και τα δύο πολύ καλές συσκευές. Σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει η διαφορά της τιμής: Αν θες κάτι πιο δυνατό πας για το samsung. Αν θες κάτι πιο εφετζίδικο πας για το lg.
yiannis013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Samsung Galaxy S2!!! Τώρα που έπεσε στα 477€,δέν υπάρχει άλλο κινητό.Εγώ το τσιμπάω αυρίο απο πλαίσιο με 128€ λόγω επιδότησης(351€) απο Vodafone.Το έχει φιλαράκι μου και το κινητό τα σπάει.
georginos1989 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Samsung Galaxy S2!!! Τώρα που έπεσε στα 477€,δέν υπάρχει άλλο κινητό.Εγώ το τσιμπάω αυρίο απο πλαίσιο με 128€ λόγω επιδότησης(351€) απο Vodafone.Το έχει φιλαράκι μου και το κινητό τα σπάει. Σορρυ για το offtopic Στο πλαισιο μπορεις να εξαργυρωσεις την επιδοτηση?
mellodos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πάντως άχρηστο ή μη το 3d , εμένα μου φαίνεται πως η οθόνη του lg τα σπάει άσχημα , λίγο που το έπαιξα σε ένα κάτάστημα.Nothing like it.
yiannis013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Σορρυ για το offtopic Στο πλαισιο μπορεις να εξαργυρωσεις την επιδοτηση? Ναι φίλε μου μπορείς.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Σημερα βρεθηκα στο Mall. Οποτε επρεπε να παω στο Πλαισιο για να δω κι εγω αυτο το LG. Σαν κατασκευη μου φανηκε αρκετα καλη, οθονη επισης καλη και γενικα πανω κατω η αισθηση ηταν θετικη. Φυσικα ομως με ενδιεφερε να δω το 3D, γιατι τα αλλα features τα εχουμε ξαναδει. Οκ, ειχε τον wow factor του τρισδιαστατου για 1-2 λεπτα. Ανοιξα τα παιχνιδια, ειδα λιγα λεπτα απο ενα trailer ταινιας, ειδα τις φωτογραφιες που ειχαν τραβηξει οι προηγουμενοι που το σκαλιζαν και ειδα φυσικα και το 3D μενου της LG. Μετα απο λιγο αρχισε να με κουραζει και να με ζαλιζει ολο αυτο. Συν το οτι οπως αναφερει ο Hal στην παρουσιαση, πρεπει να το κοιτας στην ευθεια, αν το κοιτας υπο γωνια χανει παρα πολυ (δυσκολο δηλαδη σε καθημερινες συνθηκες). Το εκλεισα και εμεινα με την αισθηση "οk, that was it?". Θα μου πειτε, τι περιμενα να δω? Δεν ξερω, αλλα απλως δεν με εντυπωσιασε οσο θα περιμενα και το παρατησα. Αποψη μου ειναι πως προς το παρον (δεν ξερω τι εξελιξη θα εχει ολο αυτο βεβαια) το 3D περιεχομενο ειναι χρησιμο μονο για καποιες φορες που ο κατοχος θα κανει show off. Δεν μου φανηκε τοσο φοβερο για να το χρησιμοποιω καθημερινα, αλλα (εικαζω πως) θα το χρησιμοποιουσα συνολικα 5-10 φορες. Φυσικα αν εξαιρεσουμε το 3D, η συσκευη (και με βαση τα specs της) ειναι πολυ καλη. Αλλα οπως ειπα, αναλογα specs και καλυτερα, τα βρισκουμε κι αλλου, η καινοτομια της ειναι το 3D. Μην με παρετε με τις πετρες, απλως δεν μου φανηκε τοσο υπεροχο τελικα. Το καλο/κακο βεβαια ειναι πως οταν μιλαμε για κατι τοσο ιδιαιτερο, οι υποψηφιοι αγοραστες ΠΡΕΠΕΙ να το δουν live πριν αποφασισουν καθως στα βιντεο δεν μπορει κανεις να καταλαβει τιποτα. Συν το οτι το ολο feeling πρεπει να ειναι εντελως υποκειμενικο τελικα (γιατι εχω πεσει και σε διαφορες κριτικες/αποψεις που το εκθειαζουν).
metmat Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ακριβώς όπως τα λέει stormrain. Καλό και πρωτότυπο το 3d αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα είναι κάτι το διαφορετικό αλλά μετά από λίγα λεπτά κουράζει τα μάτια. Κατά τα άλλα το κινητό δεν μου φάνηκε να πετάει κιόλας. Δεν είχε και την πιο ομαλή μετάβαση από τη μία οθόνη στην άλλη. Μπορεί να φταίει βέβαια το ότι έχει την 2.2 και όχι την gingerbread. Πάντως δεν νομίζω ότι αξίζει η διαφορά της τιμής για αυτά που προσφέρει. Θα περιμένω και το HTC EVO 3D για να δω αν θα είναι κάτι καλύτερο. Σίγουρα πάντως θα είναι πιο ακριβό!
oldnew Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Πριν πάρω το sgs2, ειμουν ανάμεσα σε αυτό και το optimus 3d. Θα ήθελα να εχω τις 3d δυνατότητές. Ειμαι βέβαιος σε κάποια game κυρίως, θα είναι εντυπωσιακό feature. Επίσης η συγκεκριμενη συσκευή, με εξαίρεσή το μέγεθός της μνημης, έχει και πολυ δυνατό hardware. Ο επεξεργαστής του φαίνεται να είναι ισχυρότερος (σε συνδιασμο ίσως και με τη γρηγορότερη ram) από τον exinos, και σίγουρα από τον cpu του sensation που είναι πολυ ποιο αργός από όλους.. Τα διάφορα μετροπρογραμματα μάλλον δεν επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω. Φταίει το software. Ειμαι βέβαιος ότι σε αναβαθμηση software ή κυρίως custom, το κινητό θα δειξει την αξία του. Παμε τώρα στα μειον. 1ο , βασικοτατος και αν δεν υπήρχε αλλο μειον προσωπικά θα το απεριπτα μονο από αυτό: Μνημη 512 mb. Έχουμε ξανασυζητήσει για το ότι το android δουλεύει μια χαρά και με λιγότερη. Δε διαφωνώ αλλα, αυτό γίνεται εις βάρος επιδόσεων. Αυτή τη στιγμή που γράφω, στο sgs2 εχω 243 mb ελεύθερα.. (από 1000 σύνολό..) Η πολυ μνημη είναι μεγαλο συν σε πολλά πράγματά. Και στο multitasking. Εχω τόση λίγη ελεύθερη, γιατί κρατάει από πίσω προηγούμενές εφαρμογές, μιας και εχω ram αρκετή. Αυτό βοηθάει σε πολλά, μη το αναλύσω περισσότερο και γράφω σελίδες.. Ειμαι βέβαιος ότι δεν συμφωνούν ολοι μαζί μου. Ξέρω ότι και με 512 γίνεται η δουλεία. Μπαταρια. 1500. Μικροτερη από τα 1650 του sgs2. Θα πειτε σιγά την διάφορα. Για μενα ακόμα και αυτή η διάφορα είναι σημαντική όταν μιλάμε για αυτονομια, που σε όλα τα smartphone είναι μικρή. Κάμερα. Ναι μεν 3d, αλλα σε όλα τα υπολοιπα χειρότερη. Οθόνη, τα ιδία. Design, βάρος, πάχος υπέρ sgs2 καθαρά. Υποστήριξή, κάτι επίσης εξαιρετικά σημαντικό, αποκλείεται να έχει την ιδία που έχει το sgs2. Το 3d θα το χρησιμοποιείς 1% . Στα υπολοιπα που θα χρησιμοποιεις στο 99% θα είσαι χειρότερα. Με λίγα λόγια το sgs2 είναι ποιο νορμάλ για σήμερα. Είναι πολυ νωρίς για 3d. Ας το αφήσουμε να περπατήσει, να γίνει στάνταρ σε όλα τα κορυφαία μοντέλα και βλέπουμε. Το να πάρεις 3d δυνατότητές σε βάρος όλων των υπόλοιπων δεν ακούγεται λογικό. Μεγαλο μειον και η μεγαλύτερη τιμή, αλλα αυτή θα πέσει σύντομα στα επιπεδα (ή και κάτω) του sgs2. Σε κάθε περίπτωσή παντως πρόκειται για εξαιρετική συσκευή που θα προτιμηθεί από οσους δίνουν μεγάλη βαρύτητά στο 3d.
ILIOS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πριν πάρω το sgs2, ειμουν ανάμεσα σε αυτό και το optimus 3d. Θα ήθελα να εχω τις 3d δυνατότητές. Ειμαι βέβαιος σε κάποια game κυρίως, θα είναι εντυπωσιακό feature. Επίσης η συγκεκριμενη συσκευή, με εξαίρεσή το μέγεθός της μνημης, έχει και πολυ δυνατό hardware. Ο επεξεργαστής του φαίνεται να είναι ισχυρότερος (σε συνδιασμο ίσως και με τη γρηγορότερη ram) από τον exinos, και σίγουρα από τον cpu του sensation που είναι πολυ ποιο αργός από όλους.. Τα διάφορα μετροπρογραμματα μάλλον δεν επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω. Φταίει το software. Ειμαι βέβαιος ότι σε αναβαθμηση software ή κυρίως custom, το κινητό θα δειξει την αξία του. Παμε τώρα στα μειον. 1ο , βασικοτατος και αν δεν υπήρχε αλλο μειον προσωπικά θα το απεριπτα μονο από αυτό: Μνημη 512 mb. Έχουμε ξανασυζητήσει για το ότι το android δουλεύει μια χαρά και με λιγότερη. Δε διαφωνώ αλλα, αυτό γίνεται εις βάρος επιδόσεων. Αυτή τη στιγμή που γράφω, στο sgs2 εχω 243 mb ελεύθερα.. (από 1000 σύνολό..) Η πολυ μνημη είναι μεγαλο συν σε πολλά πράγματά. Και στο multitasking. Εχω τόση λίγη ελεύθερη, γιατί κρατάει από πίσω προηγούμενές εφαρμογές, μιας και εχω ram αρκετή. Αυτό βοηθάει σε πολλά, μη το αναλύσω περισσότερο και γράφω σελίδες.. Ειμαι βέβαιος ότι δεν συμφωνούν ολοι μαζί μου. Ξέρω ότι και με 512 γίνεται η δουλεία. Μπαταρια. 1500. Μικροτερη από τα 1650 του sgs2. Θα πειτε σιγά την διάφορα. Για μενα ακόμα και αυτή η διάφορα είναι σημαντική όταν μιλάμε για αυτονομια, που σε όλα τα smartphone είναι μικρή. Κάμερα. Ναι μεν 3d, αλλα σε όλα τα υπολοιπα χειρότερη. Οθόνη, τα ιδία. Design, βάρος, πάχος υπέρ sgs2 καθαρά. Υποστήριξή, κάτι επίσης εξαιρετικά σημαντικό, αποκλείεται να έχει την ιδία που έχει το sgs2. Το 3d θα το χρησιμοποιείς 1% . Στα υπολοιπα που θα χρησιμοποιεις στο 99% θα είσαι χειρότερα. Με λίγα λόγια το sgs2 είναι ποιο νορμάλ για σήμερα. Είναι πολυ νωρίς για 3d. Ας το αφήσουμε να περπατήσει, να γίνει στάνταρ σε όλα τα κορυφαία μοντέλα και βλέπουμε. Το να πάρεις 3d δυνατότητές σε βάρος όλων των υπόλοιπων δεν ακούγεται λογικό. Μεγαλο μειον και η μεγαλύτερη τιμή, αλλα αυτή θα πέσει σύντομα στα επιπεδα (ή και κάτω) του sgs2. Σε κάθε περίπτωσή παντως πρόκειται για εξαιρετική συσκευή που θα προτιμηθεί από οσους δίνουν μεγάλη βαρύτητά στο 3d. Πως τα καταφερνεις να με βοηθας με τη γνωμη σου και τα αρθρα σου δε μπορω να το καταλαβω... Καλημερα ολη μερα...
oldnew Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Πως τα καταφερνεις να με βοηθας με τη γνωμη σου και τα αρθρα σου δε μπορω να το καταλαβω... Καλημερα ολη μερα... ,Μάλλον γιατί βρεθηκα και εγώ στο ίδιο δηλημα.. Και ειχα διαβάσει 10δες review και για τα 2.
shadowmann Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 προσωπικά το optimus 3d μου φάνηκε oki όπως όλα τα high end κινητά, αλλα το 3D εγώ προσωπικά δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ.. ειδικά όταν έχεις κάποιο φως στον χώρο και κάνει αντανάκλαση στην οθόνη εκεί και αν ζαλίζεσαι...όσο για το gaming σε 3D μάλλον θα πρέπει να μετακομίσουμε στην τουαλέτα για ευνόητους λόγους.. 15 με 20 λεπτά που ασχολήθηκα με το 3D και έφυγα χαλια...δεν μπορούσα να οδηγήσω μετά.
nikoskon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Υπερβάλλεις! Θέμα συνήθειας είναι. Αν και όπως ειπώθηκε, είναι νωρίς για pure 3D experience.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.