Προς το περιεχόμενο

Στην τελικη ευθεια για νεα pc parts...

peter_pan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sakis2.jpg

Ντροπή και μόνο ντροπή που δεν ξέρεις ποιες είναι

edit : Προφανως λες αυτες που ειχες βαλει και νωριτερα @post #60.Μετα το θυμηθηκα.

τις απ' αυτές

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sakis2.jpg

Ντροπή και μόνο ντροπή που δεν ξέρεις ποιες είναι

τις απ' αυτές

XAXAXAXA!Μακαρι να εβγαζε και RAM ο Sakis!Θα τις ειχα παρει ηδη!Ολα τα λεφτα θα ηταν σε αυτο το ασημι χρωματακι!

Δημοσ.

Arctic, όλες οι μνήμες που έχεις βάλει στο post σου είναι 1600αρες. Σαν και τις vengeance ή τις Kingston που είχε βάλει νωρίτερα. Απλά έχουν λίγο πιο σφικτά timings. Ξυς τα .... σου με τον γκασμά κοινώς. Θα προσδώσουν κι ένα 1-1,5 % στα benchies. Δεν θα τον βοηθήσουν να πάει πιο ψηλά την CPU.

Αν θες καλύτερο OCing πρέπει να πας σε τέτοιες: Vengeance 2000MHz ή ακόμα καλύτερες όπως πχ αυτές Dominator 2000MHz (δεν έχει και τις καλές τις 1866 G.Skill που είναι μαμάτες και πάνε στον θεό).

ΑΛΛΑ όπως σου είπα και προηγουμένως, δεν φτιάχνεις κάποιο exotic-PC για extreme OCing ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Με αέρα δεν θα είσαι? Και μάλιστα Α70 ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά, δηλαδή μια απλά καλή αερόψυκτρα. Οπότε σου προτείνω είτε να μείνεις με τα 8 για μελλοντική χρήση, ή να πάς στις αντίστοιχες των 2x2.

Δημοσ.

Αν θες καλύτερο OCing πρέπει να πας σε τέτοιες: Vengeance 2000MHz ή ακόμα καλύτερες όπως πχ αυτές Dominator 2000MHz (δεν έχει και τις καλές τις 1866 G.Skill που είναι μαμάτες και πάνε στον θεό).

ΑΛΛΑ όπως σου είπα και προηγουμένως, δεν φτιάχνεις κάποιο exotic-PC για extreme OCing ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Με αέρα δεν θα είσαι? Και μάλιστα Α70 ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά, δηλαδή μια απλά καλή αερόψυκτρα. Οπότε σου προτείνω είτε να μείνεις με τα 8 για μελλοντική χρήση, ή να πάς στις αντίστοιχες των 2x2.

Αυτες τις G.Skill λες?

Δε με ενδιαφερει αμεσα το o/c και ουτε ζηταω extreme overclock επιδοσεις.Απλα αφου υπαρχει αυτος ο επεξεργαστης και μπορω να τον ανεβασω λιγακι θα το κανω.Ναι αεροψυκτρα θα βαλω.Και αφου στις μνημες δεν θα δω καμια ουσιαστικη διαφορα λεω να παρω τις Kingston που προτεινε ο pano και ειναι οι πιο φτηνες στα 8GB.

Δημοσ.

peter_pan γνωρίζεις ότι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή(i5 2500k) οι συχνότητες των μνημών δεν παίζουν κανένα ρόλο στον υπερχρονισμό του ;

Δημοσ.

peter_pan γνωρίζεις ότι για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή(i5 2500k) οι συχνότητες των μνημών δεν παίζουν κανένα ρόλο στον υπερχρονισμό του ;

Οχι γιατι με o/c δεν εχω ασχοληθει ξανα.

Αποφασισα να παρω τις Kingston που μου προτεινες εσυ.

Τωρα κανω την παραγγελια και ξεμπερδευω ελπιζω.

Δημοσ.

O συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, άρα τον κλοκάρεις αλλάζοντας μόνο αυτό. Δεν χρειάζεται να πειράξεις FSB κλπ.

Δημοσ.

Οι μνήμες της Kingston είναι 1,65V ενώ το mobo λέει ότι υποστηρίζει 1,50V. Υπάρχει θέμα?

Απ'ότι βλέπω αυτή είναι και η διαφορά με τις Plug n Play που ανέφερε ο peter-pan στο 1ο post και οι οποίες είναι 1,5V και στα 1333 και στα 1600...

Δημοσ.

Οι μνήμες της Kingston είναι 1,65V ενώ το mobo Λέει ότι υποστηρίζει 1,50V. Υπάρχει θέμα?

Απ'ότι βλέπω αυτή είναι και η διαφορά με τις Plug n Play που ανέφερε ο peter-pan στο 1ο post και οι οποίες είναι 1,5V και στα 1333 και στα 1600...

Μη μου λες τετοια και μολις εκανα την παραγγελια! :confused:

Δημοσ.

Απλά επειδή έψαχνα και εγώ τις μνήμες και προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει.

Εντάξει Low voltage είναι και οι 2 δεν νομίζω να έχεις θέμα...

Δημοσ.

Οχι γιατι με o/c δεν εχω ασχοληθει ξανα.

Αποφασισα να παρω τις Kingston που μου προτεινες εσυ.

Τωρα κανω την παραγγελια και ξεμπερδευω ελπιζω.

Δεν έχει σημασία ποιές αποφάσισες να πάρεις,εκείνο που έχει σημασία είναι να ξέρεις τι παίρνεις και γιατί το παίρνεις.

Επίσης οι μνήμες που αποφάσισες να πάρεις δεν θα τρέξουν αυτόματα στα 1600MHz,αλλά πρέπει να τις ρυθμίσεις εσύ από το bios.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ποιές αποφάσισες να πάρεις,εκείνο που έχει σημασία είναι να ξέρεις τι παίρνεις και γιατί το παίρνεις.

Επίσης οι μνήμες που αποφάσισες να πάρεις δεν θα τρέξουν αυτόματα στα 1600MHz,αλλά πρέπει να τις ρυθμίσεις εσύ από το bios.

Γιατι να τις ρυθμισω εγω απο το BIOS?Αφου ειναι στα 1600.Δε το καταλαβα τωρα αυτο.

Εχεις να προτεινεις καποιες ρε συ pano να παρω τηλ. τωρα να τις αλλαξω?

Δημοσ.

Oπότε και θα ενεργοποιηθεί το XMP και οι μνήμες θα τρέχουν με 1,65 στα 1600.

Με το XMP θα τσιμπήσει και λίγο παραπάνω η συχνότητα του επεξεργαστή και συνεπώς και η θερμοκρασία του..

Δημοσ.

Oπότε και θα ενεργοποιηθεί το XMP και οι μνήμες θα τρέχουν με 1,65 στα 1600.

Με το XMP θα τσιμπήσει και λίγο παραπάνω η συχνότητα του επεξεργαστή και συνεπώς και η θερμοκρασία του..

JIMBOAthens επειδη δεν γνωριζω απο αυτα.Μπορειτε απλα να μου πειτε ποιες μνημες ειναι καλυτερα να παρω?Χωρις να θελουν ρυθμισεις και να εινα οκ με τα ρευματα για να μην μπλεξω.

Απο visionstudio.Nα παρω τηλ. να κανω την αλλαγη στην παραγγελια.Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...