Προς το περιεχόμενο

x-box 360 προβλημα

alimentas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες με το που ανοιξα σημερα το πρωι το x-box αρχισε να τρωει φρικες και να κολαει με το παραμικρo.ακομα και χωρις δισκακι μεσα κολλαγε μεχρι και στο αρχικο μενου.το αφησα λοιπον να "ξεκουραστει" και το ξανανοιξα πριν λιγο και παλι τα ιδια.καμια συμβουλη-ιδεα για το τι εχει μπορει να μου δωσει καποιος η να το πεταξω απ το μπαλκονι να ξεμπερδευουμε

Δημοσ.

πες πιο μοντελο εχεις κ επισης τι ακριβως σου κανει? σου βγαζει τπτ γραμμες στη οθονη?

μοντελο φιλε εχω απο παλια το arcade και μαλιστα το ειχα στειλει Γερμανια πριν 4 χρονια επειδη ειχε παρουσιασει προβλημα.απο τοτε ομως δεν εχει παθει τιποτα απολυτος.αυτο που παθαινει ειναι οτι ξαφνικα παγωνει(γραμμες δεν μου βγαζει) και δεν μπορω ουτε να το κλεισω.επισης ειναι φλασαρισμενο το λεω μηπως βοηθησει

Δημοσ.

προς το παρον το προβλημα λυθηκε.διαβασα σε ενα forum οτι μερικες φορες οταν το x-box "παγωνει" φταιει η παροχη ρευματος και μαλλον αυτο εφταιγε στο δικο μου.ξεσυνδεσα ολα τα καλωδια ,τα ξαναεβαλα και δουλευει μια χαρα μεχρι τωρα

Δημοσ.

να ρωτησω κ εγω κατι:

μετα το τελευταιο update δεν μπορει το dvd drive να διαβασει παιχνιδια...

υπαρχει καποιος τροπος να σβησω το τελευταιο Update ή ολα τα updates?

εκανα αυτο με το cache memory αλλα δεν ειδα να αλλαξε κατι

η κονσολα ΔΕΝ ειναι πειραγμενη

Δημοσ.

Θα επικοινωνήσεις με τη Microsoft και μάλλον θα σου δώσουν νέα κονσόλα αν έπεσες κι εσύ στην περίπτωση.

σε ευχαριστω πολυ :)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το μηχανημα μετα απο καιρο τα φτησε αλλα δεν μου εβγαλε ring of dead οπως περιμενα αλλα κοκκινο μονο κατω δεξια.διαβασα οτι γι αυτο ευθηνεται το drive.θελω να ρωτησω υπαρχει τροπος να το φτιαξω η το πεταω και αγοραζω αλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...